Zoeken
Bezoek de Van Eyck shutters pop-up store in Genk
12 maart 2018

Bezoek de Van Eyck shutters pop-up store in Genk

Nu tijdelijk in Genk!

Van Eyck shutters opent 26 maart 2018 een Pop-up store in Shopping 1 Genk. Hier tonen wij tijdelijk onze prachtige, sfeervolle en stijlvolle shutters en blinds. Bent u op zoek naar stijlvolle raamdecoratie en wilt u graag wooninspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze pop-up store te Genk. Wij voorzien u graag uitgebreid van informatie en tonen u de vele mogelijkheden van shutters en blinds.

Shutters en blinds voor ieder interieur

Shutters en blinds worden volledig op maat en naar uw wens geproduceerd. Bent u op zoek naar een landelijke, moderne, industriële of juist klassieke sfeer? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat we shutters en / of blinds creëren, passend bij uw interieurstijl. In onze pop-up store laten we u middels diverse stijlkamers (nagebootste woonruimtes) diverse stijlen en toepassingen van shutters zien.

pop-up-store-genk-van-eyck-shutters.jpg 

Van Eyck shutters Pop-up store te Genk - 26 maart t/m 21 april

Van Eyck shutters is een maand lang te bezoeken van maandag 26 maart tot en met zaterdag 21 april. Graag tot ziens! 

Locatie:
Shopping 1 Genk
Rootenstraat 8
3600 Genk


Openingstijden:

maandag tot en met zaterdag | 09:30 - 19:00 uur
Let op: maandag 2 april, Tweede Paasdag, zijn wij gesloten


Bent u helaas niet in de gelegenheid onze pop-up store te Genk te bezoeken? Geen probleem. Wij komen graag gratis en vrijblijvend aan huis om u alle mogelijkheden te tonen en uw wensen te bespreken. Neem direct contact met ons op. 

Advies aan huis Stel uw vraag

 

Alvast online inspiratie opdoen? Bekijk onze inspiratiepagina boordevol foto's van shutters en blinds in diverse (woon-)ruimtes! 

Terug