Zoeken
Bezoek Van Eyck shutters op Batibouw!
18 februari 2019

Bezoek Van Eyck shutters op Batibouw!

Ook dit jaar is Van Eyck shutters weer aanwezig op Batibouw; de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting. Heeft u bouwplannen of bent u aan het verbouwen? Of bent u toe aan een nieuw interieur? Kom inspiratie opdoen en breng tussen donderdag 21 februari en zondag 3 maart een bezoek aan Batibouw Brussel. 

Batibouw bestaat uit diverse paleizen (ruimtes), met ieder een eigen thema. U vindt hier de nieuwste producten, innovaties en trends op het gebied van bouw, renovatie en inrichting onder één dak. Van buitenafwerking, buitenschrijnwerk tot binneninrichting, meubelen, sanitair, keukens, en vele bouw- en renovatiebedrijven.

 

Ook Van Eyck shutters is aanwezig (Paleis 3). Wij presenteren hier graag onze maatwerk shutters en blinds middels vier prachtige stijlkamers, zodat u een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden van shutters en hoe deze in diverse interieurstijlen passen: 

 

1. Stijlkamer Classic Cottage

Droom heerlijk weg in deze statige, landelijke cottage stijlkamer. De witte shutters met houtnerf in de romantische toogramen zorgen voor een warme sfeer. Het zichtbare bedieningsstokje, ook wel tiltrod genoemd, versterkt het landelijke gevoel.

 

2. Stijlkamer Colourful Getaway

Deze speelse kinderkamer laat je ontsnappen uit het dagelijks leven. Het levendige oranje van de ruitvormige shutter komt terug in het schattige vosjesbehang en zorgt voor vrolijkheid. De witte shutter in het dakraam behoudt de juiste balans.

 

3. Stijlkamer Modern Loft

In een moderne loft is er een fraaie balans tussen karakteristiek en modern. In deze stijlkamer contrasteert de ruwe bakstenen muur prachtig met de strakke, zwarte shutters.

 

4. Stijlkamer Rustic Mediterranean

Waan jezelf in het warme zuiden in deze Mediteraans ingerichte badkamer. De combinatie van de Moorse mozaïekvloer en de warme kleur van de shutters creëert een heerlijk vakantiegevoel.

 batibouw-stijlkamers-vaneyckshutters.png

 

Het Van Eyck shutters team staat klaar om je alles te vertellen over shutters en blinds als raamdecoratie.

Graag tot ziens op Batibouw!
Van Eyck shutters | Paleis 3 | Stand 403

Helaas geen tijd om ons te bezoeken op Batibouw? Geen probleem!

Onze regio adviseurs komen vrijblijvend bij u voor persoonlijk advies en om alle mogelijkheden te tonen. Interesse in shutters en/of blinds? Neem direct contact met ons op.

Openingstijden Batibouw

Publieksdagen:

Van zaterdag 23 februari tot en met zondag 03 maart: 10.00 – 18.30 uur

Donderdag 28 februari: 10.00 tot 22.00 uur

 

Professionele dagen:

Donderdag 21 februari: 10.00 – 18.30 uur

Vrijdag 22 februari: 10.00 – 21.00 uur

 

Terug