Zoeken
Blinds of shutters als binnenzonwering
12 oktober 2017

Blinds of shutters als binnenzonwering

Heerlijk, dat najaarszonnetje wat de keuken verwarmt en zorgt voor een speelse lichtinval in het decor van uw woning! Ook als het buiten kouder wordt is binnenzonwering geen overbodige luxe: het zorgt ervoor dat de kamertemperatuur aangenaam blijft. Omdat er veel soorten en maten binnenzonwering te verkrijgen zijn, kan de keuze lastig voor de juiste zonwering lastig zijn. Omdat wij van Van Eyck shutters specialist zijn in shutters en blinds vertellen we u hier graag meer over.

Isolerende binnenzonwering

De naam zegt het al: zonwering zorgt voor het weren van de zon. Één van de grote voordelen van binnenzonwering is de isolerende werking in de zomer. Gedurende de hete zomermaanden, als het kwik stijgt, is het prettig om de temperatuur in uw woning op een aangenaam niveau te houden. Zo kunt u heerlijk afkoelen tijdens de warme middaguren in uw eigen woonkamer. Binnenzonwering zorgt echter niet alleen in de zomer voor een goede isolatie van uw woning; ook in de winter wordt uw huis optimaal beschermt tegen de kou.

Binnenzonwering brengt sfeer in huis

Naast de isolerende werking van binnenzonwering, zorgt deze manier van isoleren ook voor meer sfeer in huis. Binnenzonwering en raamdecoratie vullen elkaar zo aan. Door shutters of blinds voor uw ramen in de woonkamer, slaapkamer of keuken te laten monteren, zorgt u voor een prachtige uitstraling van deze ruimte. Binnenzonwering van Van Eyck shutters is geheel maatwerk. U kunt het geheel naar wens laten produceren en zo afstemmen op de stijl die u graag wilt creëren in uw woning.

Shutters en blinds als binnenzonwering

Shutters en blinds van Van Eyck shutters zijn verkrijgbaar in iedere stijl en geheel naar uw wens samen te stellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een romantische en landelijke woonkamer met houten shutters of juist een industrial look met aluminium blinds?

Binnenzonwering geeft uw woonruimte net wat extra sfeer en zorgt ervoor dat het de blikvanger van uw woning wordt.

  witte-shutters-met-vast-paneel.jpg houten-jaloezien-zwart-ladderband.jpg

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden wat betreft de binnenzonwering van Van Eyck shutters? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. We geven u met alle liefde advies aan huis en beantwoorden uw vragen over onze shutters en blinds.

Terug