Zoeken
De bedieningsmogelijkheden van shutters
21 november 2018

De bedieningsmogelijkheden van shutters

De lamellen van shutters zijn gemakkelijk te verstellen. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel licht u binnenlaat en hoeveel privacy u wilt. Bij Van Eyck shutters heeft u keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden. In deze blog lichten we ze toe!

Shutters met een tilt rod bedieningIcoon-Tiltrod.png

In de traditionele uitvoering van shutters wordt gebruik gemaakt van zichtbaar bedieningsstokje, ook wel tilt rod genoemd, wat aan de voorzijde van de lamellen bevestigd is. Deze tilt rod verbindt de lamellen met elkaar, zodat ze met één beweging gekanteld kunnen worden. De tilt rod kan in het midden, maar kan ook aan de zijkant van de lamellen geplaatst worden. 

Een tilt rod geeft een authentieke, chique uitstraling aan de shutter in een landelijk interieur, maar past ook prachtig in een modern interieur. De tilt rod bediening kan bij zowel houten als kunststof shutters toegepast worden.

 

houten-shutters-premium.jpg shutters-keuken-bedieningsstokje.jpg 

Shutters met clearview bedieningIcoon-clearview.png

Bij shutters met een clearview bediening zijn de lamellen op subtiele wijze aan de achterkant met elkaar verbonden. Met de beweging van één lamel, kantelen alle lamellen in het luik. Doordat de lamellen uit het zicht verbonden zijn, creëert het een strakke, moderne shutter met volledige doorkijk.

De clearview bedieningswijze is toepasbaar bij alle soorten shutters van Van Eyck shutters; of het nu hout of kunststof is!

Shutters met verborgen clearview

De clearview bediening kan ook op verborgen wijze uitgevoerd worden. De lamellen zijn dan in het frame op onzichtbare wijze met elkaar verbonden, waardoor de shutter er aan de voorkant én achterkant volledig strak uitziet. Deze bedieningswijze is ideaal als u shutters als roomdivider gebruikt en u van twee kanten tegen het shutterluik aankijkt.

De verborgen clearview is mogelijk bij alle houten shutters in de Van Eyck collectie.

 

shutters-kantoorpand.jpg shutters-kantoorpand-verborgen-clearview.jpg

 

Meer informatie over shutters leest u hier

Terug