Zoeken
Een helpende hand bij de keuze voor uw raamdecoratie
31 augustus 2017

Een helpende hand bij de keuze voor uw raamdecoratie

De keuze is gemaakt: u wilt nieuwe raamdecoratie in huis. Met het nemen van deze beslissing komen er veel nieuwe vragen op uw pad. Welke raambekleding past het beste bij uw ramen, woning en huisstijl? Is de raamdecoratie die u in gedacht heeft op maat te maken? Wanneer moet u kiezen voor gordijnen en wanneer zijn shutters of blinds een betere keuze? Graag vertellen wij u meer over de verschillende soorten raamdecoratie en geven we u meer informatie over onze shutters.  

Verschillende soorten raamdecoratie

Het inrichten van een woning brengt veel keuzes met zich mee. Één van deze keuzes is het soort bekleding van de ramen. Gordijnen, shades, blinds, lamellen, shutters… de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos! U kunt uw beslissing baseren op de uitstraling van de raamdecoratie, de isolerende en zonwerende werking, het soort lichtinval, het type raam en de vorm van het raam. Andere belangrijke zaken zijn de mogelijkheid om de decoratie te personaliseren en op maat te maken, de service van de aanbieder en uw budget. Bekijk daarom alle mogelijke opties en stel een lijstje samen met de must have eigenschappen van uw nieuwe raambekleding.

Al ooit gedacht aan shutters?

Sfeervolle luiken met verstelbare lamellen: zo kunnen we shutters het beste omschrijven. Bij Van Eyck shutters kunt u kiezen uit diverse collecties, lamelbreedtes, kleuren, stijlen en vormen. Zo kunt u de perfecte shutters zelf samenstellen en de ramen van uw woning naar eigen wens laten bekleden. Een romantische, landelijke stijl creëert u bijvoorbeeld met shutters uit de Van Eyck Cottage collectie: de karakteristieke uitstraling van massief Paulownia hout met zichtbare houtnerfstructuur. Of ga voor een moderne, strakke uitstraling door glad afgelakte shutters te laten plaatsen voor uw ramen. Naast de breedte van de lamellen, de kleur en het materiaal van de shutters, maken wij de shutters geheel op maat. Hierdoor kunt u in alle vertrekken van uw woning dezelfde stijl doortrekken indien gewenst.

shutters-raambekleding-in-landelijke-keuken.jpg

Passen shutters bij mijn woning?

Het kan lastig zijn om in te schatten of shutters bij uw woning passen. Echter zijn de mogelijkheden eindeloos! De shutter configurator op de website geeft u al een idee van de mogelijkheden. Hiermee kunt u shutters in diverse stijlen samenstellen. Kies de stijl van de ruimte waar u nieuwe raamdecoratie wilt laten plaatsen en pas de kleur van de muur en de vloer aan. Vervolgens maakt u een keuze in raamvormen en kiest u welke shutterkleur, lamelbreedte en bedieningsvorm uw voorkeur hebben.

 

Ook kunt u een kijkje nemen en ideeen op doen binnen onze inspiratiepagina op de website. Hier ziet u vele verschillende shutter toepassingen in diverse ruimtes.

 

Bent u enthousiast geworden over een bepaald type shutters? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en persoonlijk advies aan huis. Onze adviseurs komen graag bij u om alle mogelijkheden te tonen, uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Terug