Zoeken
Een natuurlijk interieur met (duurzaam) hout
19 mei 2020

Een natuurlijk interieur met (duurzaam) hout

Hout als stijlvol element in huis is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is namelijk één van de meest gebruikte materialen in het interieur. Logisch ook, aangezien hout warmte, rust en comfort uitstraalt. 

 

Ook bij Van Eyck shutters zien we de laatste jaren een sterke toename in de vraag naar houten shutters. Door de verschillende houtsoorten en -structuren is er altijd wel een collectie die aan uw wensen voldoet en mooi aansluit bij het interieur.

Het bijzondere effect van hout

Na een wandeling door het bos op een prachtige lentedag voelt u zich vaak als herboren. Dit is het effect wat natuurlijke materialen, zoals hout met zich meebrengen. Zo is deze bijzondere uitstraling van hout niet te vergelijken met andere materialen. Hoe anders dan met hout brengt u zo veel warmte, rust en comfort aan in het interieur?

 

Van-Eyck-shutters-hout-raamdecoratie  Van-Eyck-shutters-raambekleding.jpg  Van-Eyck-blinds-hout-raambekleding.jpg

 

Een duurzame keuze én stijlvolle keuze

Prachtige houten Van Eyck shutters of blinds maken een inrichting met natuurlijke elementen helemaal af. De shutters en blinds stralen warmte uit en voorzien het interieur van een stijlvol en karakteristiek tintje.

Wij vinden het belangrijk om op een verantwoorde manier met het milieu om te gaan. We maken dan ook uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerd hout. Kies je voor Van Eyck shutters of blinds? Dan bent u verzekerd van een duurzame keuze.

 

Houten shutters en blinds binnen handbereikVan-Eyck-Cottage-shutters-houtnerf.jpg

Binnen no-time kunt ook u genieten van prachtige houten Van Eyck shutters of blinds.

Zo heeft u bij Van Eyck shutters de keuze uit drie unieke collecties houten shutters, namelijk Van Eyck Premium, Van Eyck Cottage en Van Eyck Special. Het verschil tussen deze collecties zit hem voornamelijk in de afwerking. Waar bij de ‘Van Eyck Cottage’ collectie de houtnerf zichtbaar en voelbaar aanwezig is, heeft de ‘Van Eyck Special’ collectie juist een moderne en strakke afwerking.

Toch liever blinds (jaloezieën)? Naast de Van Eyck houten blinds collectie bieden wij ook de keuze uit aluminium blinds mét of zonder ladderband. 

Waar u ook voor kiest, Van Eyck shutters biedt altijd een collectie die aansluit bij uw wensen!      

Advies aan huis

Terug