Zoeken
Het interieur van 2023: Ambachtelijk, Duurzaam & Tijdloos
18 oktober 2022

Het interieur van 2023: Ambachtelijk, Duurzaam & Tijdloos

We vinden het steeds belangrijker dat ons interieur duurzaam en tijdloos is. Natuurlijk veranderen we ons interieur van tijd tot tijd graag, maar dit kan ook op een meer duurzame manier. Daarbij weten we ambacht steeds beter te waarderen; prachtige, handgemaakte en kwalitatieve producten, die jarenlang meegaan. Wij vertellen je graag meer over een ambachtelijk, duurzaam en tijdloos interieur en waarom onze shutters en blinds hier perfect in passen.

Ambachtelijk interieur

Volledig passend gemaakt, hoge kwaliteit en van ontwerp tot en met een complete interieuroplossing. Daar denken we aan bij een ambachtelijk interieur. Met je interieur geef je karakter aan je huis. Hou jij van ambachtelijke producten in huis? Dan vind je shutters en blinds (oftewel houten jaloezieën) vast ook fantastisch! Wij maken shutters en blinds tot op de millimeter nauwkeurig; van ontwerp tot eindresultaat, perfect passend voor jouw ramen en binnen jouw interieur.

Onze shutters worden voor elk type raam én voor elke raamvorm gemaakt. Heb je een rond raam, een driehoekraam, of een andere speciale raamvorm? De shutters worden in exact dezelfde vorm gemaakt, zodat ze jouw raam extra 'in the spotlight' zetten. Shutters zijn dan ook de perfecte raamdecoratie voor speciale raamvormen, als je het ons vraagt.

Shutters-ambachtelijk-interieur.jpg Blinds-houten-jaloezieen-ambachtelijk-interieur.jpg Houten-shutters-ambachtelijk-interieur.jpg Shutters-raamdecoratie-ambachtelijk-interieur.jpg

Wist je dat we raamdecoratie in diverse houtsoorten aanbieden? Door de uitgebreide collecties en vele mogelijkheden kunnen shutters en blinds perfect afgestemd worden op jouw interieur. Onze shutters worden dusdanig bewerkt, zodat ze binnen diverse interieurstijlen passen. Kies jij voor gladgelakte shutters, shutters met een zichtbare houtnerf, of juist grof geborstelde shutters, waardoor de houtnerf nog sterker naar voren komt? Ook onze blinds (houten jaloezieën) worden passend gemaakt, zijn verkrijgbaar in vele varianten en zijn perfect te combineren met onze houten shutters.

 

Pure ambacht; het vraagt vaak een iets grotere investering, maar daarna geniet je ook jarenlang van deze prachtige, ambachtelijke interieuroplossingen die perfect passen bij jouw interieur en woning. Van Eyck shutters geeft dan ook 5 jaar garantie op shutters en 3 jaar garantie op blinds, oftewel houten jaloezieën.

Duurzaam interieur

We vinden het steeds belangrijker om te investeren in duurzame oplossingen, ook binnen ons interieur. Denk hierbij aan kwalitatief hoogwaardige items van natuurlijke materialen en met een lange levensduur. Ook wij vinden dat belangrijk. Van Eyck shutters worden uitsluitend gemaakt van hout dat voorzien is van het FSC-keurmerk, wat staat voor duurzaam en sociaal bosbeheer. Bovendien zijn onze houten shutters van hoge kwaliteit en garanderen we een lange levensduur. Een perfecte keuze voor een duurzaam interieur.

Houten shutters zijn perfect te combineren met andere natuurlijke materialen binnen je interieur. Denk hierbij aan natuursteen en beton. Deze combinatie geeft je interieur een stijlvolle uitstraling. En niet alles hoeft nieuw te zijn. Breng eens een bezoek aan een kringloopwinkel. Hier vind je gegarandeerd pareltjes die jouw interieur extra speciaal maken. Ook kun je oude meubels in een nieuw jasje stoppen. Knap ze op en ze passen weer perfect in je interieur van 2023. Leuk voor het milieu én voor jouw portemonnee!

Shutters-duurzaam-interieur.jpg Raamdecoratie-duurzaam-interieur.jpg Blinds-duurzaam-interieur.jpg Houten-shutters-duurzaam-interieur.jpg

Tijdloos interieur

Een tijdloos interieur hoeft zeker niet saai te zijn. Bovendien geniet je er jaren van. Kies ervoor om grote items binnen je interieur, zoals de vloer, de keuken, de raamdecoratie en bijvoorbeeld de trap uit te voeren in neutrale kleuren, zoals wit, zwart, grijs en houtkleuren. Deze kleuren blijven mooi en zijn goed te combineren met trend-items binnen je interieur. Wist je dat je je oude trap kunt laten renoveren en daarmee een nieuwe ‘look’ kunt geven? Tip! NEWstairs biedt een uitgebreide collectie trapdecoren, passend in een tijdloos interieur.

Wil je toch van tijd tot tijd wat anders en met de nieuwste trends meegaan; denk dan aan het toevoegen van accessoires in trendkleuren, -materialen en -patronen. Het geeft je interieur een nieuwe, frisse uitstraling, zonder steeds hoge kosten te hoeven maken. Maak je interieur extra bijzonder en geef het een persoonlijke ‘touch’ door het toevoegen van dierbare spullen. Deze spullen vertellen jouw verhaal en zijn daarom altijd passend binnen je interieur.

Raamdecoratie-tijdloos-interieur.jpg Blinds-raamdecoratie-tijdloos-interieur.jpg Houten-jaloezieen-tijdloos-interieur.jpg Shutters-raamdecoratie-tijdloos-interieur.jpg

Wil jij je interieur tijdloos houden en ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Denk dan aan houten shutters of blinds; stijlvol, sfeervol, passend gemaakt én ze zijn verkrijgbaar in vele neutrale kleurtinten. Kies jij voor wit, grijs, zwart, of juist voor een mooie houtkleur?

Meer informatie en persoonlijk advies?

Van Eyck shutters helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je thuis om de gehele collectie te tonen, alle mogelijkheden te bespreken en persoonlijk advies te geven. Ook maken ze direct een prijsopgave. Samen creëren we jouw perfecte raamdecoratie. Ben jij nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak.

Op zoek naar meer inspiratie? Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van onze shutters en blinds.

Afspraak maken

Terug