Zoeken
juni 2009 – juni 2019 | Van Eyck shutters bestaat 10 jaar!
1 juni 2019

juni 2009 – juni 2019 | Van Eyck shutters bestaat 10 jaar!

Van Eyck shutters is een echt familiebedrijf, onder leiding van Toon Steijvers en zijn zonen Frank en Henrie Steijvers. Ooit begonnen met drie personen en nu, 10 jaar later, bestaat het Van Eyck shutters team uit 45 personen. Deze maand bestaat Van Eyck shutters precies 10 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De gehele maand juni staat in het teken van het 10-jarig jubileum. ‘’Onze klanten worden verrast met een leuke attentie en we sluiten de maand af met een Van Eyck shutters Jubileum-Event in onze showroom’’, legt Toon Steijvers uit.

 

Van Eyck shutters is een bedrijf waarbinnen iedereen elkaar kent. ‘’We vormen met zijn allen één team. Er heerst een gezellige, informele bedrijfscultuur en deze willen we graag vasthouden’’, vertelt Toon Steijvers. ‘’De goede werksfeer en de unieke jaarlijkse feestjes worden door onze werknemers dan ook in positieve zin als kenmerkend ervaren’’.  

 

Verhuisd van Budel naar Weert

Van Eyck shutters is gestart in juni 2009, aan ’t Inne te Budel. Binnen een aantal jaren zijn ze uit het jasje gegroeid, waardoor ze op zoek zijn gegaan naar iets groters. Precies zes jaar later, in juni 2015, verhuisden ze van Budel naar een nieuw pand aan de Oude Graaf in Weert. Maar ook hier hebben ze niet stil gezeten. Na een flinke uitbreiding van het bedrijfspand en de komst van een prachtige, nieuwe showroom was het afgelopen 14 april tijd voor een Open Dag. Iedereen was van harte welkom een kijkje achter de schermen te komen nemen. Met ruim 2500 bezoekers was de Open Dag een enorm succes. ‘’We hebben ons 10-jarig jubileum dus al een beetje gevierd’’, zegt Toon glimlachend. Ook is Van Eyck shutters voorbereid op de toekomst. ‘’Met 1132 zonnepanelen op ons dak dragen we een steentje bij aan duurzaamheid’’. Ook in deze zin wordt vooruitgekeken. 


Passie voor shutters

10 jaar geleden waren velen nog niet bekend met shutters als raamdecoratie. De vraag naar shutters is in de jaren flink gestegen en de heren Steijvers zien deze trend nog wel even doorzetten. ‘’Wat ons anders maakt? Onze passie voor shutters. We bieden advies op maat en uitmuntend vakwerk over de gehele linie. Dit gaat van enthousiaste medewerkers op diverse events en professionele adviseurs op de weg tot en met vakkundige montageteams bij klanten thuis en alle inspanningen achter de schermen op kantoor. En dat maakt ons uniek’’, legt Toon uit. ‘’Elke week genieten we weer van de vele mooie shutter projecten die we opleveren bij de klanten thuis’’, benoemt Henrie. Van Eyck shutters heeft inmiddels vele woningen door heel Nederland en België verfraaid met shutters.
Van-Eyck-logo-10-jaar-NL.png

 
‘’Trots, dat zijn we zeker!’’

Van Eyck shutters is trots op wat ze tot nu toe met zijn allen bereikt hebben en gaat deze lijn nog vele jaren doorzetten. ‘’Dat doen we samen met ons hele Van Eyck shutters team’’, aldus de heren Steijvers.

 

Bezoek het Van Eyck shutters Jubileum-Event op 29 juni

Nieuwsgierig geworden naar Van Eyck shutters en de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Zaterdag 29 juni, van 10.00 tot 16.00 uur, vindt het Van Eyck shutters Jubileum-Event plaats. Bezoek de showroom, laat je inspireren én profiteer van de jubileum actie, want… wie jarig is trakteert! Graag tot ziens!  

 

Van Eyck shutters | Oude Graaf 6, 6002 NL Weert

www.vaneyckshutters.com | info@vaneyckshutters.com

Tel: +31 (0)495 71 28 44 [NL] | Tel: +32 (0)11 92 29 [BE]

 

Van_Eyck_opendag_2019.jpg

Terug