Zoeken
Oktober woonmaand: de trends van 2020
1 oktober 2019

Oktober woonmaand: de trends van 2020

Iedereen kent het fijne gevoel van thuis komen wel. U stapt binnen in uw vertrouwde omgeving en doet wat u het liefste doet. In oktober woonmaand is het de tijd om uw huis nog meer uw thuis te maken.

Woontrends 2020

De nieuwste woontrends voor 2020 bevatten weer boordevol inspiratie voor uw interieur. Haalt u de kleuren van buiten naar binnen, kiest u voor kalmte en rust of gaat u creatief om met de ruimte die u hebt? Wij nemen u graag mee in deze prachtige trends en laten u zien hoe shutters in deze woontrends passen.

Woontrend I: De natuur naar binnen

zwarte-shutters-puntraam.jpgDe verschuiving van onze ‘echte’ wereld naar het digitale netwerk vindt meer en meer plaats. Hierdoor hebben we steeds meer behoefte om terug te gaan naar de basis en zoeken we naar een samensmelting van binnen en buiten. Natuurlijke kleuren en materialen passen perfect in het interieur. U kunt uw huis opfrissen met een nieuwe kleur op de muur, of kies voor nieuwe raamdecoratie. Wij geven u enkele tips. 

 

De trendkleur voor 2020: Tranquil Down sluit met haar lichte groengrijze tint naadloos op deze woontrend aan. Ook ziet u steeds vaker shutters in huis als raamdecoratie. Ze zorgen voor een fantastische lichtinval. Heeft u al eens nagedacht wat verschillende lichtinvallen voor uw interieur kunnen betekenen? Voldoende daglicht zorgt namelijk voor meer productiviteit en is licht erg bepalend voor de sfeer in huis. Genoeg redenen om hiermee aan de slag te gaan in de oktober woonmaand!

 

De shutters van Van Eyck shutters dragen optimaal bij aan een goede lichtverdeling in het huis. In een handomdraai regelt u de lichtinval en hiermee ook de mate van privacy. Onze houten shutters passen perfect binnen deze woontrend ze en halen de natuur letterlijk naar binnen!  

shutters-in-woonkamer-klassiek.jpgWoontrend II: Weg van de hectiek

 

2019 was een kleurrijk jaar wat interieur betreft. We willen kleur dan ook graag in ons interieur behouden. Toch wordt het tegenwoordig steeds belangrijk om thuis volledig tot rust te kunnen komen. Deze twee trends worden samen gecombineerd in de nieuwe trendkleur: ‘’Chinese Porcelain’’ met haar kobalt- en inktblauwe tinten. Deze frisse kleur blauw is gemakkelijk te combineren met onze hout kleurige, zwarte óf witte shutters. Kantel de lamellen en geniet van rust en sfeer in huis. 

 

 

Woontrend III: Creatief omgaan met ruimte

zwarte-shutters-als-roomdivider.jpgRuimte wordt een steeds grotere luxe in onze huidige wereld en daar moeten ook architecten en interieurfanaten creatief mee omgaan. Verschillende gemeenschappelijke kamers, zoals woonkamers, keukens en studeerkamers worden lang niet meer altijd op een traditionele wijze gescheiden. Voornamelijk in nieuwe woningen worden ruimtes gecombineerd en voor meerdere doeleinden gebruikt. Wist je dat dit verassend mooi kan uitpakken? 

 

Zo worden onze shutters ook steeds meer gebruikt als roomdivider tussen bijvoorbeeld woon- en werkkamer, keuken en woonkamer en slaap- en badkamer. Dit zorgt voor een unieke wending in uw interieur. Is een roomdivider ook een goede oplossing voor uw vraagstuk? Onze adviseurs kijken graag met u mee! Maak direct een adviesafpraak aan huis

Toe aan meer inspiratie? 

Kiezen is niet gemakkelijk en uiteraard wilt u inspiratie op doen om te achterhalen wat past bij uw huis. Dat begrijpen wij bij Van Eyck shutters maar al te goed en daarom is onze inspiratiepagina in het leven geroepen. 

 

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan en wilt u uw ideeën tot werkelijkheid brengen?

Onze adviseurs komen graag bij u thuis om alles over onze shutters te vertellen en u alle mogelijkheden te tonen. Ze nemen de diverse collecties en kleurstalen mee, zodat u met uw eigen ogen kunt zien welke shutters het mooiste in uw interieur passen. De shutters worden op maat gemaakt en door onze eigen vakmensen bij u gemonteerd. Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies aan huis? Neem gerust contact met ons op. 

Advies aan huis  Stel uw vraag

 

Terug