Zoeken
Pas uw raambekleding aan op de interieurtrends van 2018!
29 november 2017

Pas uw raambekleding aan op de interieurtrends van 2018!

Interieurtrend 1: Houd van hout & Massieve Paulownia shutters

Houten interieuraccessoires zijn weer helemaal terug van weg geweest! In 2018 kunt u lekker gaan spelen met het effect van verschillende soorten hout in huis. Een bijzettafeltje gemaakt van een afgekapte boomstam, een donkere houten vloer en een grote, robuuste eiken houten tafel, niets is te gek! Bent u de gelukzalige bezitter van een authentieke woning met een balkenconstructie? Geef deze balken dan een schuurbeurt en een nieuw likje houtlak, zodat ze de blikvanger van de ruimte worden! Maar welke vorm van raamdecoratie past bij deze interieurtrend? Wij vertellen het u graag.

 Houten-shutters-raamdecoratie.jpg

Raamdecoratie tip:

Met massieve Paulownia houten shutters speelt u eenvoudig in op het gebruik van diverse soorten hout in het interieur. De Cottage shutters van Van Eyck shutters geven de ruimte een karakteristieke en warme uitstraling door de zichtbare en voelbare houtnerven. Bij Van Eyck shutters heeft u keuze uit een lichte houtnerf of een grove houtnerf stuctuur. Houten shutters zorgen voor een unieke, natuurlijke en warme sfeer binnenshuis.

 

 

Interieurtrend 2: Colorblocking, grafische vormen & aluminium raambekleding

Anno 2018 is het aankleden van de woonkamer, keuken of slaapkamer met opvallende grafische prints en vrolijke kleuren een sterk opkomende interieurtrend. Geef uw woning een knallend effect door diverse felle kleuren in strakke lijnen met elkaar te combineren. Heb lef en wissel de aarde tinten op de muur in voor gewaagde contrasterende kleuren en besluit om die ene fluwelen oker gele bank te kopen.

 felgekleurde-shutters-raamdecoratie.jpg

Raamdecoratie tip:

Wilt u echt over de top gaan, dan is felgekleurde raamdecoratie de perfecte keuze voor u. Indien u echter geen overkill aan kleur wilt hebben, kunt u het beste voor glad afgewerkte houten, of aluminium raambekleding kiezen. Met glad houten of aluminium shutters / blinds geeft u de ruimte sfeer op een moderne manier. Dit type raamdecoratie is ook bijzonder geschikt voor woningen met een industriële look en het wordt volledig op maat gemaakt.

 

Aluminium-shutters-zonwering.jpg zwarte-shutters-industrieel.jpg Houten-blinds-zwart-industrieel.jpg

 

Interieurtrend 3: Back to nature & lederen blinds

Groen moet je doen, ook in 2018! Haal de natuur in huis met tropische prints, planten en jungle accessoires. Deze groene trend kunt u ideaal combineren met de hiervoor genoemde hout trend, want natuurlijke materialen zijn een must in uw botanische woning. Ook decoratieve bloemen en grote ramen zorgen voor een natuurlijk effect. Zorg daarom dat u voldoende aandacht besteedt aan het samenstellen van de decoratie voor uw ramen.

 

Raamdecoratie tip:

Omdat natuurlijke materialen belangrijk zijn bij de ‘Back to nature’ trend, raden we aan om raamdecoratie met een natuurlijke look te kiezen. Wilt u echt iets unieks? Dan passen onze lederen blinds perfect in dit plaatje. Ook de shutters van massief Paulownia hout zijn een goede combinatie met deze interieurtrend. Laat uw shutters naar wens produceren en creëer zelf de juiste look.

 

 

Van Eyck shutters

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden wat betreft de raamdecoratie van Van Eyck shutters? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. We geven u met plezier advies aan huis en beantwoorden uw vragen over onze shutters en blinds.

Advies aan huis

Terug