Zoeken
Raamshutters vind en koop je bij Van Eyck shutters
1 augustus 2023

Raamshutters vind en koop je bij Van Eyck shutters

Op zoek naar een stijlvolle en praktische zonwering voor jouw ramen, dan zijn raamshutters de optimale keuze. Er is geen betere manier om je kamer meer sfeer te geven, koel te houden in de zomermaanden en de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden. Omdat je de lichtinval helemaal zelf kunt bepalen, creëer je in elke ruimte de gewenste sfeer. Wij laten je graag de mogelijkheden zien voor onze maatwerk raamshutters!

Ontdek onze collectie raamshutters!

Raamshutters zijn verkrijgbaar in iedere stijl en geheel naar wens samen te stellen. Je hebt ruime keuze uit lamellen, kleuren, afwerkingen en bedieningsmogelijkheden. Hieronder gaan we in op ons aanbod en zullen we per categorie een korte toelichting geven. Zo maak je de keuze die het beste bij jou en je interieur past!

Raamshutters specifiek voor jouw type raam

Het grote voordeel van Van Eyck shutters is dat onze raamdecoratie altijd perfect bij jouw raam past. Ongeacht de vorm of maat ervan. We maken het namelijk volledig passend. Zo maakt het niet uit wat voor raamtype je hebt. Onze shutters passen altijd.

Raamshutters voor speciale raamvormen

Mocht je op zoek zijn naar raamshutters voor speciale raamvormen, dan biedt Van Eyck shutters de uitkomst. Het is namelijk zo dat wij onze shutters volledig passend maken. Het maakt daarbij niet uit om wat voor raam het gaat. We meten de speciale vormen van de ramen op en zo kunnen we perfect passend shutters ervoor plaatsen.

Raamshutters specifiek voor jouw type raam

Het grote voordeel van Van Eyck shutters is dat we het eerst jouw raam opmeten en de shutters op die manier altijd perfect passen. Of het nu gaat om een recht, rond of schuin raam, door Van Eyck shutters past het altijd.


Het maakt dus niet uit wat voor type raam je hebt en je wilt bekleden met shutters. Dat kan bijvoorbeeld een schuifpui zijn, een draaikiepraam, erker of heel groot raam. Gelukkig is bij alle raamtypes een goede mogelijkheid om shutters voor te plaatsen. Dat kan onder meer doordat je shutters kunt openklappen of op een schuifrails kunt plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Raamshutters voor speciale raamvormen

Ook raamshutters zijn ideaal voor speciale vormen. Waar andere raamdecoratie er juist voor zorgt dat de speciale vormen van het raam bedekt worden, accentueren shutters dat juist. Zo kun je ook met dichte luiken nog de karakteristieke vorm zien.


Van Eyck shutters meet van tevoren altijd de ramen nauwkeurig op. Zo kunnen we de shutters precies in de vorm van het raam maken. Wel zo mooi! Daarbij zorgen we ervoor dat het raam goed en eenvoudig bereikbaar blijft.

Raamshutter bediening

Ga je voor clearview of tilt rod? Clearview shutters zijn strak uitgevoerd zonder zichtbare kantelstok. Shutters met tilt rod bediening zijn uitgevoerd met aan de voorzijde een karakteristieke kantelstok. Zo bepaal je zelf de uitstraling van jouw raamshutters!


Wil je meer informatie over de verschillen tussen clearview en tilt rod? Lees dan ook onze pagina over shutterbediening!

Praktische shutters voor het raam

Raamshutters zijn niet alleen mooi, ze zijn ook functioneel. Ze helpen jouw huis te isoleren door de kou die tegen de ramen aanslaat tegen te houden. Het is daarom ook aan te raden om bij koude nachten de raamshutters te sluiten. Een bijkomend voordeel is dat het verduisterend vermogen zeer aangenaam is voor een goede nachtrust. Ook houden de raamshutters jouw woning in de zomer koel door hun zonwerende eigenschappen.

 

Het is niet altijd eenvoudig de juiste zonwering te kiezen voor jouw ramen. Niet elk type is immers goed bestand tegen vochtige lucht of warme temperaturen. Van Eyck shutters biedt uitsluitend producten die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, afgewerkt met vocht- en warmtewerende lak. Onze shutters trekken niet krom en zullen niet vervormen. De shutters worden van hoogwaardige kwaliteit geproduceerd en voorzien van vakkundige plaatsing. Met shutters creëer je een perfecte sfeer op ieder gewenst moment van de dag. Van Eyck shutters belooft sfeer in een nieuw daglicht.


Heb je een vraag of wens je vrijblijvend advies aan huis met een offerte? Neem gerust contact met ons op.

ADVIES AAN HUIS

Terug