Zoeken
Raamshutters vind en koop je bij Van Eyck shutters
1 augustus 2023

Raamshutters vind en koop je bij Van Eyck shutters

Op zoek naar een stijlvolle en praktische zonwering voor jouw ramen, dan zijn raamshutters de optimale keuze. Er is geen betere manier om je kamer meer sfeer te geven, koel te houden in de zomermaanden en de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden. Omdat je de lichtinval helemaal zelf kunt bepalen, creëer je in elke ruimte de gewenste sfeer. Wij laten je graag de mogelijkheden zien voor onze maatwerk raamshutters!

raamshutters-decoratie-houtkleur.jpgOntdek onze collectie raamshutters!

Raamshutters zijn verkrijgbaar in iedere stijl en geheel naar wens samen te stellen. Je hebt ruime keuze uit lamellen, kleuren, afwerkingen en bedieningsmogelijkheden. Hieronder gaan we in op ons aanbod en zullen we per categorie een korte toelichting geven. Zo maak je de keuze die het beste bij jou en je interieur past!

Raamshutters specifiek voor jouw type raam

Het grote voordeel van Van Eyck shutters is dat onze raamdecoratie altijd perfect bij jouw raam past. Ongeacht de vorm of maat ervan. We maken het namelijk volledig passend. Zo maakt het niet uit wat voor raamtype je hebt. Onze shutters passen altijd.

Raamshutters voor speciale raamvormen

Mocht je op zoek zijn naar raamshutters voor speciale raamvormen, dan biedt Van Eyck shutters de uitkomst. Het is namelijk zo dat wij onze shutters volledig passend maken. Het maakt daarbij niet uit om wat voor raam het gaat. We meten de speciale vormen van de ramen op en zo kunnen we perfect passend shutters ervoor plaatsen.


Het maakt dus niet uit wat voor type raam je hebt en je wilt bekleden met shutters. Dat kan bijvoorbeeld een schuifpui zijn, een draaikiepraam, erker of heel groot raam. Gelukkig is bij alle raamtypes een goede mogelijkheid om shutters voor te plaatsen. Dat kan onder meer doordat je shutters kunt openklappen of op een schuifrails kunt plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Van Eyck shutters meet van tevoren altijd de ramen nauwkeurig op. Zo kunnen we de shutters precies in de vorm van het raam maken. Wel zo mooi! Daarbij zorgen we ervoor dat het raam goed en eenvoudig bereikbaar blijft.


zwarte-raam-shutters-rond-toog-vorm.jpg woonkamer-met-witte-raamshutters.jpg raamshutters-in-zwarte-keuken.jpg 

Raamshutter bediening

Ga je voor clearview of tilt rod? Clearview shutters zijn strak uitgevoerd zonder zichtbare kantelstok. Shutters met tilt rod bediening zijn uitgevoerd met aan de voorzijde een karakteristieke kantelstok. Zo bepaal je zelf de uitstraling van jouw raamshutters!


Wil je meer informatie over de verschillen tussen clearview en tilt rod? Lees dan ook onze pagina over shutterbediening!

Praktische shutters voor het raam

Raamshutters zijn niet alleen mooi, ze zijn ook functioneel. Ze helpen jouw huis te isoleren door de kou die tegen de ramen aanslaat tegen te houden. Het is daarom ook aan te raden om bij koude nachten de raamshutters te sluiten. Een bijkomend voordeel is dat het verduisterend vermogen zeer aangenaam is voor een goede nachtrust. Ook houden de raamshutters jouw woning in de zomer koel door hun zonwerende eigenschappen.


Heb je een vraag of wens je vrijblijvend advies aan huis met een offerte? Neem gerust contact met ons op.

ADVIES AAN HUIS

houten-raamshutters-opengeklapt-op-kozijn.jpg raamshutters-met-bedieningsstokje-als-decoratie.jpg witte-shutters-raam-in-erker.jpg

Terug