Zoeken
Shutters: dé oplossing voor diverse raamsoorten
27 december 2017

Shutters: dé oplossing voor diverse raamsoorten

Een nieuwe sfeer en stijl in huis; dat lijkt u wel wat voor 2018! Na het doorspitten van woonmagazines en zoektochten op interieurwebsites weet u precies welke kleuren, stoffen en meubels helemaal hip zijn en aansluiten op uw woonwensen. Wilt u graag alles in uw woning meer op elkaar afstemmen, zodat de slaapkamer, keuken en woonkamer dezelfde geordende uitstraling krijgen? Ook het laten plaatsen van raamdecoratie in één stijl draagt hieraan bij.

Van Eyck shutters monteert shutters voor ramen met diverse afmetingen en raamvormen. Hierdoor kunt u uw gewenste interieurstijl overal op eenzelfde wijze in uw woning laten terugkomen. Ook zijn shutters en blinds (jaloezieën) perfect in één stijl te combineren. In dit artikel geven we meer informatie over het laten plaatsen van shutters en blinds in uw woning.

Op maat gemaakte shutters en blinds

Iedere woning, ieder mens en iedere wens is anders. Dit is niet meer dan logisch en daarom maakt Van Eyck shutters raamdecoratie op maat. Heeft u een kantelkiepraam op de slaapkamer, een rond badkamerraampje én grote, uitgestrekte keukenramen? Geen probleem! Van Eyck shutters denkt mee met uw wensen, bekijkt de mogelijkheden en monteert de gewenste raamdecoratie op maat voor uw ramen. Het maken van een afspraak met onze specialisten is geheel vrijblijvend en kosteloos. We geven u dan meer informatie over onze shutters en blinds en komen met een passend advies voor uw woning. Binnen drie maanden na het plaatsen van uw bestelling, komen onze experts de op maat gemaakte shutters of blinds monteren en kunt u genieten van prachtig beklede ramen.  

Shutters woonkamer shutters-raamdecoratie-zonwering.jpg

 

Een stijlvol interieur creëert u met Van Eyck shutters

Naast ramen van diverse afmetingen en vormen, kunt u bij Van Eyck shutters ook terecht voor raambekleding in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of zelfs sauna. Zo is onze Endurance shutter collectie een uitstekende keuze voor deze ramen. Doordat de shutters zijn gemaakt van duurzaam kunststof, zijn ze goed bestand tegen de wisselende temperatuur en hoge mate van luchtvochtigheid in de ruimte. Verder zijn shutters niet alleen de oplossing voor elk raam, maar is het ook een mooie manier om de kast- of opbergruimte een nieuw jasje te geven. Kastdeuren gemaakt van shutters zien er stijlvol uit en zijn tevens ventilerend, zodat uw kleding geen onaangename geur krijgt.

 

maatwerk-kast-shutters.jpg shutters-als-kastdeuren-louvredeuren.jpg

Wenst u ook persoonlijk advies aan huis? Dat kan!

Wilt u meer weten over onze shutters en blinds? Neem dan contact op met onze specialisten. We bekijken graag samen de mogelijkheden en stemmen deze af op uw interieurwensen.

 

Terug