Zoeken
Shutters: het hele jaar door een vakantiegevoel!
14 juni 2017

Shutters: het hele jaar door een vakantiegevoel!

De vakantietijd komt eraan; dat betekent dat veel mensen het land uit trekken om kennis te maken met andere culturen en om de sfeer elders te proeven. Gaat u naar Parijs, Barcelona of Rome? Genieten van prachtige straatbeelden met sfeervolle houten luiken? Of trekt u wat verder richting Zuid-Afrika of Azië waar houten shutters de straatbeelden sieren? Als u thuiskomt wilt u natuurlijk zo lang mogelijk nagenieten van alle nieuwe ervaringen. Daar kan Van Eyck shutters u bij helpen!

 

shutters-in-iedere-stijl.jpg

Breng het vakantiegevoel in huis met Van Eyck shutters.

Met houten shutters als raamdecoratie en zonwering behoudt u de geliefde, warme vakantiesfeer ook wanneer u thuis bent. Van Eyck shutters zijn van hout, vormen echte sfeermakers en zorgen direct voor een prachtige uitstraling van uw totale interieur. Verander de sfeer in een handomdraai: open de shutters en geniet optimaal van sfeervolle zonnestralen. Kantel de shutters voor een meer knusse sfeer en creëer zelf de juiste mate van lichtinval.

 

Op zoek naar dat vakantie- en zomergevoel het gehele jaar door? Ga dan voor houten shutters als raamdecoratie. Shutters laten u spelen met licht en zo creëert u op elk moment van de dag de gewenste sfeer.  

 

Ook Hanna Verboom geniet van een stukje Zuid-Afrika in huis:

"Ik ben mijn hele leven veel met interieurs bezig geweest. Als achtjarig meisje veranderde ik om de week de inrichting van mijn kleine kamer. Wij woonden toen in Afrika en verhuisden vaak. Misschien dat daaruit mijn behoefte is ontstaan om een eigen plek te hebben, waar je al je kostbaarheden en verzamelingen bij elkaar hebt, waar je thuis komt. In Kenya had je veel koloniale huizen met oude houten shutters, ik vond dat het allermooiste. Hoe het licht valt, de sfeer die het creëert en het ambachtelijke houtsnijwerk. Nu heb ik ze zelf, de finishing touch voor mijn thuis. Een klein stukje Afrika in westelijk Amsterdam."

 

Hanna Verboom creëert met Van Eyck shutters de gewenste Afrikaanse sfeer bij haar thuis. De shutters zijn precies naar haar wens en op de ramen van haar woning gemaakt.

 

shutters-raamdecoratie-van-hout.jpghouten-shutters-raamdecoratie-hanna-verboom.jpg shutters-voor-elk-interieur.jpg

 

Kwaliteit, maatwerk en perfecte service

Van Eyck shutters zijn van hoogwaardige kwaliteit. Elk raam is anders, zo ook de shutters. Modern, strak en glad afgewerkt, of juist klassiek, karakteristiek en met een zichtbare houtnerf? We bieden een zeer uitgebreide collectie, waarmee u zelf de juiste uitstraling van uw shutters bepaalt. Wij verzorgen het gehele traject: van gratis en vrijblijvend advies aan huis tot de plaatsing van de shutters door onze eigen vakmensen. Zelf hoeft u enkel nog maar uw waardevolle, persoonlijke souvenirs aan uw interieur toe te voegen en u geniet heel het jaar door van het heerlijke vakantiegevoel in uw eigen huis.

shutters-in-woonkamer.jpg
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van Eyck shutters u te bieden heeft? Neem dan snel contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Waar u ook heen gaat deze zomer, wij wensen u een hele fijne vakantie! 

Terug