Zoeken
Shutters kopen? Wij geven je enkele tips!
5 maart 2018

Shutters kopen? Wij geven je enkele tips!

Of u nu gaat verhuizen, uw huidige woning een opknapbeurt geeft of van plan bent om het oppervlak van uw huis te vergroten met een uitbouw: u ontkomt niet aan het maken van een keuze voor raamdecoratie. Heeft u al inspiratie opgedaan? Worden het toch weer gordijnen, of bent u van plan blinds of shutters te kopen voor uw nieuwe intrichting? In dit artikel beantwoorden we uw vragen over het kopen van shutters. Waar kunt u inspiratie opdoen voordat u shutters gaat kopen en, nog belangrijker, waar koopt u uiteindelijk sfeervolle shutters?  

houten-shutters-in-keuken.jpg

Laat je inspireren voordat je shutters koopt!

Indien u geïnteresseerd bent in shutters en de mogelijkheden van deze raamdecoratie voor uw woning, kunt u zich op verschillende manieren oriënteren. Laat u tijdens een gezellig dagje uit inspireren op bouw & renovatie beurzen en interieurbeurzen. O.a. aanbieders van shutters presenteren hier uitgebreid de toepassingen van shutters. Bekende en inspirerende beurzen zijn de VT Wonen & Design beurs begin oktober in de RAI in Amsterdam, Winterfair begin december te Rotterdam, Bouw & Reno half januari in Antwerp Expo en BATIBOUW, de grootste belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting, eind februari in Brussels Expo.

Ook woonmagazines kunt u gebruiken om in kaart te brengen wat u wensen zijn of surf op het internet. Tip: neem een kijkje op de Van Eyck shutters website. Hier vindt u veel inspiratie en foto’s van shutters in diverse ruimtes, stijlen en ramen.

Waar kan ik shutters kopen?

Bent u overtuigd door de look en feel van shutters en bent u benieuwd waar u deze het beste kunt kopen? Shutters zijn te kopen in diverse retail winkels, interieurzaken en raamdecoratie speciaalzaken. Een andere optie: neem contact op met een shutter specialist, zoals Van Eyck shutters en laat u aan huis adviseren. Wij komen graag met onze showroom bij u aan huis en adviseren u uitgebreid over alle mogelijkheden. Van Eyck shutters levert volledig maatwerk en onze specialisten weten de shutters precies naar wens in uw woning te passen. Van Eyck shutters verzorgt het gehele koopproces; van uitgebreide informatie en advies door eigen adviseurs tot en met uiterst precieze montage van de shutters door eigen vakmensen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van shutters?

Shutters zijn te koop in diverse vormen, kleuren en stijlen. Zorg dat de shutters die u wilt kopen aansluiten op de interieurstijl van uw woning. In deze shutter configurator kunt u uw eigen ruimte nabootsen en bekijken welke kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen hier goed bij passen.

 

shutters-configurator.jpg


Het kopen van shutters vraagt toch even wat tijd en aandacht. U wilt immers toch de perfecte shutters voor uw woning? Door de vele keuze- en toepassingsmogelijkheden is het belangrijk u uitgebreid te laten adviseren, zodat u een juiste keuze kunt maken. Omdat het volledig maatwerk is, is het belangrijk dat de shutters tot op de milimeter nauwkeurig worden ingemeten. Na de productie van uw shutters dienen ze ook uiterst precies gemonteerd te worden. Op deze manier geniet u jarenlang van prachtige, unieke, stijlvolle shutters en creëren ze een prachtige sfeer in uw woning.

Wilt u persoonlijk advies voor het laten plaatsen van shutters in uw woning? Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak met één van de Van Eyck shutters specialisten! Zij voorzien u van uitgebreid advies bij u thuis.

Ja, ik wil advies aan huis

Terug