Zoeken
Shutters of gordijnen? Je kunt ze perfect combineren
3 oktober 2022

Shutters of gordijnen? Je kunt ze perfect combineren

Misschien heb je al gordijnen of shutters, maar ben je op zoek naar nét dat beetje meer. Meer sfeer, meer zonwering of meer flexibiliteit. Dan passen gordijnen en shutters heel goed bij elkaar. Beide soorten raamdecoraties hebben hun eigen charmes en dat maakt het juist zo’n goede combinatie. Ze vullen elkaar aan.


Eenvoudig lichtinval regelen


Stel: je hebt al gordijnen hangen. Maar je wilt eigenlijk iets functioneler en toch heel sfeervols. Iets waarmee je de inval van het zonlicht handig kunt regelen. Shutters zijn daar ideaal voor. Door het simpelweg kantelen van de lamellen, regel je in een handomdraai de lichtinval. Je kunt bijvoorbeeld een beetje, geen of juist heel veel licht binnen laten vallen. Met gordijnen is dat iets lastiger. Met shutters kun je perfect je privacy regelen, zonder ze volledig te hoeven sluiten. De lamellen zijn namelijk in diverse delen te bedienen.

 

witte-shutters-met-grote-gordijnen.jpg gordijnen-of-shutters-in-amsterdam.jpg witte-shutters-en-gordijnen.jpg


hanna-verboom-shutters-en-gordijnen-amsterdam.jpgCombineer je gordijnen met Van Eyck shutters


We begrijpen ook dat je shutters simpelweg mooier vindt dan gordijnen. Maar vind je het zonde om je gordijnen weg te doen? Dat hoeft ook helemaal niet! Want juist de combinatie tussen gordijnen en shutters is prachtig. Gordijnen hebben namelijk een heel andere uitstraling dan shutters. Het geeft je ruimte iets extra’s als je je huidige gordijnen aanvult met shutters. Daarnaast zijn gordijnen handig in het verduisteren van de ruimte, dus ze zijn zeker nog functioneel als je shutters aanschaft.


Shutters passen altijd in speciale vormen


Gordijnen zijn daarnaast lastiger toe te passen op speciale vormen van ramen. Denk aan ronde of schuine hoeken die wegvallen als je de rechte gordijnen ervoor schuift. Heel erg zonde eigenlijk!


Gelukkig kunnen wij onze Van Eyck shutters precies passend maken. Dat houdt in dat de speciale vorm van een raam gewaarborgd blijft. Daardoor behoud je de karakteristieke elementen van jouw bijzondere raam in je huis. Bij andere raamdecoratie is het een stuk lastiger om die speciale vorm zichtbaar te houden.

 

Wij komen daarnaast de shutters bij jou thuis plaatsen. Geen gedoe voor jou dus. In een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis laten we je alvast zien wat Van Eyck shutters met jouw woning doen. Zo nemen we kleurstalen mee en kun jij alle mogelijkheden mixen en matchen. Ook maken we direct een prijsopgave.
ADVIES AAN HUIS
Veel mogelijkheden van shutters


Mocht je denken dat je met shutters minder kanten op kan dan bijvoorbeeld met gordijnen? Wij bewijzen je graag het tegendeel. Zo kun je kiezen uit een breed kleurenpalet, de lamelbreedte en de soort bediening. Ga je voor een grove houtnerf of hou je meer van gladde shutters? Dit bespreken we allemaal tijdens het vrijblijvende adviesgesprek. Samen creëren we de mooiste shutters voor jouw interieur.


Blinds combineren met gordijnen


Heb je (liever) blinds? We hebben tal van voorbeelden dat die ook een goede combinatie vormen met gordijnen. Creëer zelf een passende look met onze jaloezieën door eindeloos te combineren tussen de kleuren en materialen. Zo zijn Van Eyck blinds uitvoerbaar in aluminium én hout. Het is in combinatie met gordijnen in ieder geval supermooi! Bekijk onderstaande foto’s maar eens.

 

raambekleding-met-blinds-en-gordijnen.jpg houten-blinds-met-gordijnen-in-woonkamer.jpg gordijnen-en-blinds.jpg

houten-blinds-en-gordijnen-combineren.jpg raamdecoratie-van-blinds-en-gordijnen.jpg slaapkamer-met-bruine-gordijnen-en-witte-blinds.jpg 

Terug