Zoeken
Stijlvolle shutters als roomdivider of scheidingswand
3 maart 2023

Stijlvolle shutters als roomdivider of scheidingswand

Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer van je keuken te scheiden? Of wil je meer privacy creëren in de badkamer middels een scheidingswand tussen de badkamer en slaapkamer? Een roomdivider van shutters is de perfecte manier om een ruimte stijlvol op te delen in twee aparte vertrekken. Van Eyck shutters vertelt je graag meer over het laten plaatsen van een shutters roomdivider.

Hoe splits ik een grote ruimte op?

Er zijn diverse manieren om een grote ruimte in je woning op te delen. Zo kun je ervoor kiezen om een massieve scheidingswand of een hoge, smalle kast in het midden van de ruimte te plaatsen. Hierdoor creëer je duidelijk twee aparte vertrekken. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een extra slaapkamer wilt maken wegens gezinsuitbreiding of het opgroeien van de kinderen, of wanneer je een grote ruimte op bepaalde momenten net wat knusser wilt maken.

Een ruimte kan ook eenvoudig worden afgescheiden door middel van grote, tropische kamerplanten. Deze optie kan interessant zijn als je meer dynamiek in je woonkamer of keuken wil creëren. Of heb je al eens aan shutters als roomdivider gedacht? Wij laten het je graag zien!

Een roomdivider van shutters

Een roomdivider van shutters geeft je de mogelijkheid om een ruimte te scheiden op een dynamische, speelse en stijlvolle manier. Shutters zijn veelzijdig en op vele manieren te openen en sluiten. Door het verstellen van de lamellen kun je de ruimte een open en sfeervol karakter geven. Anderzijds geef je het vertrek een intieme sfeer door de lamellen te kantelen en zo de hoeveelheid licht in de ruimte te dimmen. Wil je je woonkamer en keuken op momenten van elkaar kunnen scheiden, maar het open karakter van de twee ruimtes behouden? Klap dan de shutterdeuren van de scheidingswand open en voilà een open woonkeuken is geboren!

roomdivider-shutters(1).jpg roomdivider-shutters-woonkamer.jpg scheidingswand-shutters.jpg

Een flexibele scheidingswand

Shutters als roomdivider zijn ontzettend flexibel en geven je de vrijheid om de ruimte naar wens in te delen. Naast het spelen met licht en het openklappen van de shutterdeuren voor meer dynamiek, is het mogelijk om de shutters aan de kant te schuiven of geheel weg te klappen in een railsysteem. Zo kun je je woonkamer in korte tijd uitbreiden tot de perfecte ruimte voor een verjaardagsfeest of het kerstdiner met de hele familie.  

 

Heerlijk een open badkamer direct aan de slaapkamer. Je loopt zo vanuit je bed de douche in. Toch is het ook heel fijn om de badkamer van je slaapkamer te kunnen scheiden. Daar weet Van Eyck shutters een mooie, stijlvolle oplossing voor!

shutters-louvredeuren-feb.jpg

Een roomdivider naar wens

Bij Van Eyck shutters kunnen we een roomdivider plaatsen exact naar jouw wensen. Zo kun je kiezen voor een scheidingswand geheel uitgevoerd met lamellen, maar ook een combinatie van shutters en een dicht paneel behoort tot de mogelijkheden. Ons assortiment shutters bestaat uit diverse kleuren en materialen, waardoor je de roomdivider naadloos kunt laten aansluiten op jouw interieurstijl.

IMG-20171110-WA0002.jpg IMG-20171110-WA0001.jpg

 

Meer weten? 

Ben je enthousiast geworden over shutters als roomdivider en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem dan contact op met Van Eyck shutters voor meer informatie en persoonlijk advies.

Advies AAN HUIS

Terug