Zoeken
Stijlvolle shutters als roomdivider of scheidingswand
23 januari 2018

Stijlvolle shutters als roomdivider of scheidingswand

Bent u op zoek naar een manier om uw woonkamer van uw keuken te scheiden? Of wilt u meer privacy creëren in de badkamer middels een scheidingswand tussen de badkamer en uw slaapkamer? Een roomdivider van shutters is de perfecte manier om een ruimte stijlvol op te delen in twee aparte vertrekken. Van Eyck shutters vertelt u graag meer over het laten plaatsen van een roomdivider van shutters.

Hoe splits ik een grote ruimte op?

Er zijn diverse manieren om een grote ruimte in uw woning op te delen. Zo kunt u ervoor kiezen om een massieve scheidingswand of een hoge, smalle kast in het midden van de ruimte te plaatsen. Hierdoor creëert u duidelijk twee aparte vertrekken. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een extra slaapkamer wilt maken wegens gezinsuitbreiding of het opgroeien van de kinderen, of wanneer u de grote ruimte op bepaalde momenten net wat knusser wilt maken.

Een ruimte kan ook eenvoudig worden afgescheiden door middel van grote, tropische kamerplanten. Deze optie kan interessant zijn als u meer dynamiek in uw woonkamer of keuken wilt creëren. Of heeft u al ooit aan shutters als roomdivider gedacht? Van Eyck shutters laat het graag zien!

Een roomdivider van shutters

Een roomdivider van shutters geeft u de mogelijkheid om een ruimte te scheiden op een dynamische, speelse en stijlvolle manier. Shutters zijn veelzijdig en op vele manieren te openen en sluiten. Door het verstellen van de lamellen kunt u de ruimte een open en sfeervol karakter geven. Anderzijds geeft u het vertrek een intieme sfeer door de lamellen te kantelen en zo de hoeveelheid licht in de ruimte te dimmen. Wilt u uw woonkamer en keuken van elkaar kunnen scheiden, maar het open karakter van de twee ruimtes behouden? Klap dan de shutterdeuren van de scheidingswand open en voilà een open woonkeuken is geboren!

 roomdivider-shutters(1).jpg roomdivider-shutters-woonkamer.jpg scheidingswand-shutters.jpg

Een flexibele scheidingswand

Shutters als roomdivider zijn ontzettend flexibel en geven u de vrijheid om de ruimte naar uw wens in te delen. Naast het spelen met licht en het openklappen van de shutterdeuren voor meer dynamiek, is het mogelijk om de shutters aan de kant te schuiven of geheel weg te klappen in een railsysteem. Zo kunt u uw woonkamer in korte tijd uitbreiden tot de perfecte ruimte voor een verjaardagsfeest of het kerstdiner met de hele familie.  

 

Heerlijk een open badkamer direct aan uw slaapkamer. U loopt zo vanuit uw bed de douche in. Toch is het ook heel fijn om de badkamer van uw slaapkamer te kunnen scheiden. Daar weet Van Eyck shutters een mooie, stijlvolle oplossing voor!

shutters-louvredeuren-feb.jpg

Een roomdivider naar uw wensen

Bij Van Eyck shutters kunnen we een roomdivider plaatsen naar uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een scheidingswand geheel uitgevoerd met lamellen, maar ook een combinatie van shutters en en een dicht paneel behoort tot de mogelijkheden. Ons assortiment shutters bestaat uit diverse kleuren en materialen, waardoor u de roomdivider naadloos kunt laten aansluiten op de stijl van uw interieur.

IMG-20171110-WA0002.jpg IMG-20171110-WA0001.jpg

 

Meer weten? 

Bent u enthousiast geworden over shutters als roomdivider en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan contact op met Van Eyck shutters voor meer informatie en persoonlijk advies.

Advies op maat

Terug