Zoeken
Van Eyck shutters op Batibouw 2020
21 februari 2020

Van Eyck shutters op Batibouw 2020

Ook dit jaar is de collectie van Van Eyck shutters weer te bewonderen op Batibouw. Breng een bezoek aan onze stand (Paleis 6, stand 6322) en maak kennis met de nieuwste kleuren, collecties en interieurtrends. Bovendien hebben we nog een leuke verrassing in petto; de Van Eyck shutters Photobooth! 

 

Batibouw vindt plaats van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart in Brussels Expo.


Haal de natuur in huis met Van Eyck shutters

Natuurlijke materialen komen steeds vaker terug in diverse interieurstijlen. De duurzame houten raamdecoratie van Van Eyck shutters past perfect in deze trend. Kies voor een mooie beitskleur en geniet van het warme, natuurlijke effect van deze shutters. Bij beitskleur shutters blijven de natuurlijke houtnerven prachtig zichtbaar en ze zijn perfect te combineren met andere houten details in uw interieur. Houdt u meer van een strakke, moderne woonruimte? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor één van onze gladgelakte varianten. Deze zijn in vele kleuren te verkrijgen.

 

NIEUW! Van Eyck shutters beitskleur ‘’Nordic’’Uitsnede-Nordic-2.jpg

Tijdens Batibouw presenteren wij u graag onze nieuwe beitskleur, genaamd ‘Nordic’. Het betreft een lichte, eiken, houtkleur waarbij de houtnerven subtiel zichtbaar zijn. De kleur Nordic zorgt voor een warme toevoeging binnen het interieur en is prachtig te combineren met andere kleuren en materialen. Deze nieuwe kleur Nordic is uitermate geschikt voor diverse woonstijlen.


Maatwerk shutters

Onze shutters worden tot op de millimeter op maat gemaakt en zijn geschikt voor ieder raam en iedere raamvorm. Met shutters regelt u, op ieder moment van de dag, de gewenste mate van privacy en lichtinval geheel naar eigen wens. Bovendien worden ze ecologisch verantwoord geproduceerd en werken ze tevens isolerend. Door de uitgebreide collecties en keuzemogelijkheden zijn Van Eyck shutters geschikt voor iedere ruimte en woonstijl!


Gratis Afterwork E-ticket

Bezoek Batibouw gratis van maandag 2 maart tot en met vrijdag 6 maart vanaf 16:00 uur met een gratis Afterwork E-ticket:

Claim hier uw Afterwork E-ticket!

Vergeet daarbij een bezoekje aan Van Eyck shutters niet! Maak kennis met de nieuwste collecties shutters en blinds (jaloezieën) en maak het meest originele kiekje in de Van Eyck shutters Photobooth.

 

Nieuwsgierig  geworden? U bent van 29 februari tot en met 8 maart van harte welkom in Paleis 6, stand 6322 in Brussels Expo. Wij staan u graag te woord.

Terug