Zoeken
Van Eyck shutters op de VT Wonen & Design beurs 2017
28 september 2017

Van Eyck shutters op de VT Wonen & Design beurs 2017

Van 3 t/m 8 oktober 2017 wordt het woonseizoen geopend door VT Wonen op de Wonen & Design beurs. Op deze jaarlijkse beurs in de RAI van Amsterdam kunt u inspiratie opdoen en informatie inwinnen over de nieuwste interieurtrends. Ook Van Eyck shutters zal aanwezig zijn op de beurs om u meer te vertellen over onze raamdecoratie!

 

Naast het verzamelen van nieuwe ideeën voor uw woning is het bezoeken van de beurs de ideale gelegenheid voor een gezellig dagje uit met uw partner of vriendinnen. 


Kom eens langs bij Van Eyck shutters!

Bent u van plan om begin oktober een uitstapje te maken naar de VT Wonen & Design beurs? Kom dan eens langs bij Van Eyck shutters voor meer informatie over zonwering én raamdecoratie. Graag geven we u in dit artikel een korte preview over de voordelen van onze shutters. Zo gaat u op stap met wat voorkennis over raamdecoratie, altijd handig toch? 

 

shutters-raamdecoratie-zonwering.jpg

 1. Shutters zijn prachtige raamdecoratie

Shutters doen meer dan alleen het weren van zonlicht; ze zorgen ook voor meer sfeer in huis en maken van uw woonkamer, slaapkamer of keuken een elegante verschijning. Van Eyck shutters heeft diverse materialen, kleuren en modellen zodat de raamdecoratie geheel naar uw wens gekozen en geplaatst kan worden. Ga bijvoorbeeld voor shutters van licht palowniahout met een zichtbare houtnerf en creëer een rustige en landelijke uitstraling in huis, of kies voor shutters van lindehout met een gladde afwerking voor een strakke, moderne look. Van Eyck shutters is van alle markten thuis!

 

2. Speel met stralende zonnestralen

Door te spelen met de stralende zonnestralen geeft u de ruimte de gewenste uitstraling. Zet de shutters in de ochtend helemaal horizontaal voor een open uitstraling en een fris en fruitig begin van de dag. Tijdens het middaguur kunt u de raamdecoratie van Van Eyck shutters eenvoudig kantelen waardoor de felle zon u niet verblind tijdens het werken achter de computer. En in de avonduren? Kantel de shutters dan helemaal dicht voor een knusse en romantisch sfeer. Zo creëert u zelf het decor van uw woning.

 

3. Op maat gemaakte shutters

Naast diverse materialen, kleuren en stijlen levert Van Eyck shutters uw raamdecoratie geheel op maat. Onze specialisten produceren shutters tot op de millimeter voor elk type raam. Rond, driehoekig of toog; voor elke raamvorm maken wij prachtige, passende shutters. Ook voor het monteren van shutters op draai-kiep ramen of dakramen draaien onze specialisten de hand niet om!

 

U kunt onze stand op de VT Wonen & Design beurs vinden in hal 11, stand 040. Kom gezellig langs, neem een kijkje en laat u inspireren door onze shutters. Onze experts geven u graag meer informatie en advies over de raamdecoratie.

Terug