Zoeken
Voor elk raam de perfecte shutters
21 april 2017

Voor elk raam de perfecte shutters

Wij bieden een breed scala aan unieke shutters in veel verschillende soorten, vormen en stijlen. Wij werken met hoge kwaliteitsmaterialen, waarbij onze eigen vakmensen zorgen voor een sublieme afwerking.

 

Hierbij nemen we u graag mee binnen ons geheel verzorgde traject, van persoonlijk advies tot gemonteerd eindproduct. Wij voorzien u graag van meer informatie, uitgebreid advies en een prijsopgave op maat. Door de vele keuze- en toepassingsmogelijkheden, en het nauwkeurig maatwerk komen onze adviseurs graag gratis en vrijblijvend bij u voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden. Zij tonen u de diverse collecties en keuzemogelijkheden, meten uw raamwerk op en kunnen op basis hiervan een passende prijsopgave maken. Na akkoord op de offerte volgt de exacte inmeting en levering van uw shutters. Onze eigen vakmensen zorgen voor een perfecte montage van uw shutters.

 

Om tot de perfecte shutters te komen kunt u tevens gebruik maken van onze Shutter Configurator. Dit werkt heel eenvoudig:

 

  1. Kies de stijl van uw huis om een goed beeld te krijgen van de gewenste shutters

  2. Selecteer de muurkleur om het contrast te bepalen

  3. Neem daarbij ook de vloerkleur in gedachte, zodat er een totaalbeeld ontstaat

  4. Geef uw raamvorm door waar de shutters in geplaatst worden

  5. Maak een keuze uit de verschillende kleuren van onze shutters

  6. Bepaal de gewenste lamelbreedte voor een rustig of juist sfeervol aanzicht

  7. Maak het af met de ideale biedingsvorm: met of zonder bedieningsstokje

 

U zal gegarandeerd versteld staan van de mogelijkheden. Wij hebben de proef alvast op de som genomen:

 

 shutters-deel-2.jpg shutters-deel-1.jpg

 

 

 

 

 

 

Zoals u ziet, twee totaal verschillende mogelijkheden voor shutters in uw huis. Naast onze Shutter Configurator kunt u ook vrijblijvend advies aan huis aanvragen. Wij komen graag langs om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen en u een passend aanbod te doen.

 

Geplaatste shutters

Van Eyck shutters is al jarenlang de specialist op het gebied van raamdecoratie. Als geen ander kennen wij de laatste interieurtrends en de mogelijkheden om de uitstraling van uw shutters tot zijn recht te laten komen. Met shutters creëert u de perfecte sfeer, op elk moment van de dag. Wij hebben een greep uit onze projecten op een rij gezet:

 

witte-shutters-met-vast-paneel.jpg

 

Shutters met een moderne look. Een unieke uitstraling bij hoge ramen. De witte luiken vormen één geheel met de muur en vormen een mooi contrast met de rest van het interieur. De shutters zijn precies gelijk gemaakt met de raamverdeling en zijn als een harmonica, op rails, opzij te schuiven.

 

houten-shutters.png

 

 

 

Shutters met een landelijke twist. Deze beitskleur shutters geven uw interieur een warme uitstraling. De houtnerf springt zichtbaar naar voren en brengt sfeer in een woonruimte. De beitskleur shutters vormen ene mooi contrast met de lichte muurkleuren.

 

badkamer-shutters.png

 

De Endurance collectie van Van Eyck shutters is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Het bevat functionele kunststof shutters voor in badkamers, waarbij u zowel van een stijlvol interieur als uw privacy kunt genieten.

 

speciale-shutters.png

 

 

 

 Shutters voor speciale raamvormen ontwerpen wij om perfect te passen in elk venster. Of het nu om een ovaal, driehoek, rond raam of andere speciale vorm gaat. Elk raam kan voorzien worden van shutters. Wij zijn er voor de meest stijlvolle en praktische creaties, zelfs voor de meest moeilijke ramen.

 

Welke shutters kiest u?
Heeft u een specifieke vraag, wenst u graag meer informatie, persoonlijk advies en / of een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze shutters sfeervol én tijdloos.

ADVIES AAN HUIS PRIJSOFFERTE

 

Terug