Vier de lente met shutters voor openslaande deuren!
10 april 2018

Vier de lente met shutters voor openslaande deuren!

De vogels tsjilpen vrolijk, kleurrijke bloemen komen tevoorschijn en het zonnetje laat zich steeds vaker zien: het is ein-de-lijk weer lente! Genieten van dit fijne seizoen doet u het liefst in uw eigen stekkie met een goede kop koffie, een fruitig wit wijntje of een heerlijke lentebock. Heeft u ook mooie, grote ramen in huis? Of openslaande deuren naar het terras? Laat de voorjaarszonnestralen de keuken of woonkamer maar lekker binnen schijnen.

 

Voldoet uw raamdecoratie voor de openslaande deuren nog wel aan uw wensen? Van Eyck shutters heeft een goede tip! Plaats shutters voor uw grote ramen en openslaande deuren van bijvoorbeeld de serre en creëer een sfeervolle ruimte met prachtige lichtinval.

Ze worden op maat gemaakt en kunnen op vele manieren toegepast worden. U kunt de luiken geheel of deels openen, zodat de doorloop vrij blijft, of sluit de luiken, kantel de lamellen en bepaal zelf de juiste mate van lichtinval. Shutters zorgen voor een sfeervol interieur en zijn bovendien ook nog eens praktisch! Ze vormen een prachtige aankleding voor uw openslaande deuren. Nieuwsgierig? Wij vertellen u graag meer.

 

Shutters voor openslaande deuren

Heeft uw woning dubbele openslaande deuren / tuindeuren? Dan kunt u in het voorjaar en de zomerperiode heerlijk genieten van deze verbinding tussen de tuin en uw woonhuis. Maar wat voor raamdecoratie is geschikt voor openslaande deuren? Shutters kunnen perfect voor deuren geplaatst worden. De luiken zijn eenvoudig te verschuiven of weg te vouwen middels een vouwrailsysteem, zodat uw openslaande deuren gemakkelijk toegankelijk blijven. Ook naar de zijkant weggeschoven zien shutters er mooi en sfeervol uit. Met shutters als raamdecoratie creëert u eenvoudig een vakantiegevoel in en om huis.

 

 shutters-openslaande-deuren.jpg


Kiest u voor houten shutters met een zichtbare houtnerf om uw interieur een landelijke look te geven of kiest u voor een glad en strak exemplaar voor een moderne uitstraling?

 

Vraag persoonlijk advies aan over shutters voor uw tuindeuren!

Heeft u interesse in sfeervolle shutters voor uw openslaande deuren? Van Eyck shutters maakt shutters geheel op maat in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen, zodat de raambekleding op uw interieurstijl aansluit. Eén van onze specialisten komt graag bij u om samen uw wensen en de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van advies op maat! Vraag vrijblijvend een adviesafspraak aan. 

 Advies aan huis

Terug
Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×