Zoeken

Shutters in werkruimten

In werkruimten, kantoren en praktijkruimtes wenst men graag zelf, per werkplek, het licht en de mate van privacy te regelen. Shutters bieden hierbij uitkomst! Met één simpele handomdraai verstel je de lamellen en bepaal je zelf de lichtinval en de mate van privacy.

Praktische shutters voor ieder type kantoorraam

Wanneer je aan het werk bent op kantoor of in een andere ruimte is goede verlichting van groot belang. Over het algemeen zitten werknemers op kantoor circa acht uur in dezelfde ruimte. Hierbij speelt daglicht een belangrijke rol. De hoeveelheid daglicht beïnvloed namelijk ons gevoel. Ook de productiviteit en de alertheid worden positief beïnvloed door daglicht. Toch kan raambekleding of zonwering vaak niet ontbreken in werkruimten. Wij vertellen je graag de voordelen van shutters!

Eigenschappen en voordelen shutters

Buiten de sfeervolle en stijlvolle karakteristieken, werken shutters tevens zonwerend en isolerend. Dit maakt ze geschikt voor elke woon- en werkruimte, zo ook voor op kantoor. Schijnt de zon fel en hinderlijk op je beeldscherm? Dan kantel je eenvoudig de lamellen en worden de zonnestralen geweerd, zonder het daglicht uit te sluiten. Ook kun je gemakkelijk je privacy regelen zonder de gehele ruimte te hoeven verduisteren. Door de isolerende werking houd je de warmte buiten. Zo kan jij je goed blijven concentreren op je werkzaamheden. De lamellen van shutters zijn in afzonderlijke delen te verstellen, waardoor je ook plaatselijk de zon kan weren. Ideaal! De warme, sfeervolle uitstraling van shutters is geschikt voor ieder soort werkruimte. Je hebt ruime keuze uit onder andere diverse collecties, bedieningsopties, lamelmaten en kleuren en kan de shutters geheel naar wens en op maat laten maken. Een ander voordeel is dat de shutters gemakkelijk schoon te houden zijn. Ook niet geheel onbelangrijk!

Meer inspiratie en voorbeelden van shutters in werkruimtes vind je op onze inspiratiepagina.

Kantoor met witte shutters
Houten shutters in vergaderruimte
Vergaderruimte met witte shutters
Kantoor met zwarte shutters
Receptie en balie met shutters
Beitskleurige shutters in kantoorpand

Op maat gemaakt

Heeft jouw kantoorruimte hoge, brede en/of speciale vormen ramen en zoek je geschikte raamdecoratie? Onze shutters zijn toepasbaar op elk type kantoorraam. Dus ook ramen met speciale vormen, zoals rond, driehoek of ruitvormig. Wij maken shutters in exact dezelfde vorm als het raam. Ook kunnen shutters uitgevoerd worden op een railsysteem, zodat ze eenvoudig opzij te schuiven zijn. Doordat we shutters op maat maken zijn de mogelijkheden eindeloos. Benieuwd wat bij jouw kantoorruimte de beste toepassing is? Wij denken graag met je mee en adviseren je graag.

Vrijblijvend advies

Wil jij een werkruimte voorzien van praktische, maar tevens sfeervolle raamdecoratie? Bij iedere interieurstijl zijn shutters een geschikte keuze. Daarbij heb je bij Van Eyck shutters veel mogelijkheden om de shutters feilloos aan te laten sluiten op je woonruimte. Wil jij je graag laten adviseren?

Onze specialisten komen graag vrijblijvend op locatie om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis én een prijs op maat aan via onderstaande button.

Contact

Meer inspiratie en voorbeelden zien van shutters in werkruimtes? Bekijk onze inspiratiepagina: ‘shutters in werkruimtes’. Stijlvol én praktisch! Wens je graag meer informatie of persoonlijk advies? Neem direct contact met ons op:

ADVIES AAN HUIS

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator