Zoeken

Shutters voor speciale raamvormen

Heb je een raam in een speciale vorm en ben je op zoek naar dé geschikte raamdecoratie? Neem dan contact op met Van Eyck shutters. Onze shutters worden exact passend gemaakt en volgen daardoor precies de vorm van jouw raam. De oorspronkelijke raamvorm blijft behouden en wordt juist extra mooi geaccentueerd. Het zou toch zonde zijn om je mooie raamvorm te verstoppen achter gordijnen?


We maken shutters volledig op maat. Benieuwd hoe dat er bij jou thuis uitziet? Vul dan snel het contactformulier in en we komen vrijblijvend bij je langs!

 Uitermate geschikt voor ronde ramen

 Uitermate geschikt voor driehoekramen

 Uitermate geschikt voor schuine ramen

Shutters zijn dé raamdecoratie voor bijzondere raamvormen

Of je nu een rond, ovaal, driehoekig, getoogd of een ruitvorm raam hebt; shutters worden in precies dezelfde vorm geproduceerd en passen perfect voor je ramen. Door de vele keuzemogelijkheden in onder andere collecties, kleuren, uitvoeringen en lamellen kunnen de shutters geheel naar wens en op jouw woonstijl aangepast worden. Onze adviseurs helpen graag bij het creëren van de perfecte shutters voor jouw specifieke raam. Zo geniet je van unieke, op maat gemaakte raambekleding, passend bij jouw interieur.

Juist bij ramen in een speciale vorm komen shutters prachtig tot hun recht. Ze vormen een ware eyecatcher binnen het interieur. Bovendien zijn ze erg praktisch in gebruik en regel je in een handomdraai de juiste sfeer en lichtinval.

Ovaal raam met witte shutters

Meer voorbeelden van shutters in een speciale vorm?

Benieuwd naar meer Van Eyck shutters projecten met schuine ramen, (half-)ronde ramen, of andere vormen ramen? Bekijk ons fotoalbum: Shutters in speciale vormen en laat je inspireren door allerlei vormen shutters! In het album zie je shutters in verschillende unieke ramen, maar ook in verschillende interieurstijlen. Denk aan moderne stijlen, maar ook landelijke of Scandinavische interieurstijlen komen voorbij. Vergelijk jouw interieur met die van de foto's en ga na welke kleur, stijl en welk materiaal jouw voorkeur heeft. Vind jij het lastig of wil je je graag laten adviseren door één van onze specialisten, neem dan gerust contact met ons op! Wij leveren volledig maatwerk en gaan graag elke uitdaging aan.

De aanpak van Van Eyck voor speciale ramen

We staan bekend om de gerichte en klantspecifieke aanpak. Vooral bij shutters voor speciale raamvormen is dit nóg belangrijker. Er moet namelijk maatwerk geleverd worden, want ieder raam is uniek. Wanneer jij geïnteresseerd bent in shutters voor speciale raamvormen, maken we snel een afspraak en komen we op jouw adres langs. Onze specialisten bekijken de speciale ramen en gaan alle mogelijkheden na. Samen met jou bespreken we de wensen. Welke kleur heeft de voorkeur en uit welk materiaal mogen de shutters voor jouw speciale ramen bestaan? Ook bespreken we de sfeer die jij wil creëren in die specifieke ruimte. Daarna kunnen we direct een persoonlijke prijsopgave maken. We plannen een volgende afspraak in en jouw nieuwe shutters komen weer een stap dichterbij.

Daarna komt onze inmeetspecialist bij jou thuis langs om alles op te meten. Omdat het shutters voor speciale ramen betreft, is dit een uiterst nauwkeurige klus. Maar dat is aan onze specialist wel toevertrouwd. Wanneer alle ramen opgemeten zijn en de keuzes nogmaals zijn doorgesproken, is het tijd voor het echte werk. Jouw shutters gaan we produceren. Zijn ze eenmaal klaar, dan laten we dit jou zo snel mogelijk weten, zodat we snel kunnen beginnen met het monteren. Als de afspraak staat, zullen onze vakmensen langskomen om de shutters op vakkundige en nauwkeurige wijze te plaatsen. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen is dat geen enkel probleem. Zijn de shutters voor speciale ramen naar jouw tevredenheid geplaatst? Dan laten we de ruimte netjes achter. Nu is het jouw tijd om te gaan genieten van de gloednieuwe shutters!

Meer informatie of persoonlijk advies aan huis?

Meer weten over shutters als raamdecoratie en zonwering voor speciale raamvormen? Of heb jij zelf een raam in een speciale vorm en ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie? Neem direct contact ons op! Wij laten je uitgebreid alle mogelijkheden zien, bespreken je wensen en voorzien je van passend advies.

ADVIES AAN HUIS

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator