Zoeken

Aluminium jaloezieën

Ben je op zoek naar moderne, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke raamdecoratie? Onze aluminium jaloezieën zijn dé perfecte oplossing. Creëer de perfecte balans tussen lichtinval, privacy en sfeer. Met de glanzende en metallic lamellen geef je de perfecte stijlvolle touch aan je interieur. Zo bepaal je eenvoudig de perfecte sfeer in jouw badkamer.


zwarte-jaloezieen-van-aluminium.jpgAluminium jaloezieën zijn niet alleen een decoratieve aanwinst, ze zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Dankzij de vochtbestendige lamellen zijn ze uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Met keuze uit verschillende afwerkingen en maatwerk, kun je bij ons de ideale jaloezieën kopen. Benieuwd naar de aluminium jaloezieën voor jouw badkamer? Maak vrijblijvend een adviesafspraak en we adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Moderne aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor een hedendaagse levensstijl. Ze zijn dan ook een populaire keuze voor moderne interieurs. Dankzij de afwerking geven ze een eigentijdse en moderne sfeer aan de ruimte. Het moderne uiterlijk van aluminium jaloezieën is zowel esthetisch als praktisch en functioneel. Verstel met eenvoudig de lamellen en bepaal de lichtinval en privacy in de ruimte. Zet ze overdag helemaal open voor optimaal daglicht. Wil je genieten van extra privacy? Sluit de lamellen en aanschouw de moderne uitstraling van de aluminium jaloezieën.

Ja, ik wil meer informatie en
vrijblijvend advies aan huis

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Vochtbestendige aluminium jaloezieën voor elke badkamer

De keuze voor aluminium jaloezieën is ideaal voor de badkamer. De duurzaamheid en vochtbestendigheid van het materiaal spelen daarbij een belangrijke rol. De badkamer is natuurlijk een plek waar het snel vochtig kan zijn. Aluminium jaloezieën zijn bestand tegen deze omstandigheden en roesten niet. Hierdoor zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Je maakt ze gemakkelijk schoon met een doek of plumeau.


Wil je lekker een warm bad of een stomende douche nemen? Sluit de lamellen voor de perfecte privacy en lichtregeling. De lamellen kunnen gemakkelijk worden aangepast om licht binnen te laten of juist te blokkeren. Zo kun je in alle rust even heerlijk ontspannen. Aluminium jaloezieën zijn praktisch, stijlvol en perfect voor elke badkamer.

Perfecte aluminium jaloezieën op maat

Wil je er zeker van zijn dat jouw aluminium jaloezieën perfect bij jouw raam passen? Kies dan voor op maat gemaakte jaloezieën. Door deze op maat te laten maken, weet je zeker dat ze perfect passen bij de afmetingen van je ramen en aansluiten bij je persoonlijke stijl.


Bepaal zelf de ideale aluminium jaloezieën. Je kunt ze volledig op maat en naar wens laten produceren. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij komen graag bij je langs om samen de juiste aluminium jaloezieën samen te stellen. Laat ons jouw wensen weten en we adviseren je graag over de mogelijkheden.