Zoeken

Houten jaloezieën

Ben je op zoek naar stijlvolle en warme raamdecoratie voor jouw woning? zwarte-houten-jaloezieen.jpgDan zijn houten jaloezieën een echte aanrader. Door de houten lamellen te kantelen, bedien je eenvoudig de lichtinval en privacy in jouw woning. De houtnerven creëren een unieke en uitnodigende uitstraling, waardoor een esthetische aantrekkingskracht ontstaat.


Naast de decoratieve functie zijn houten jaloezieën ook een duurzame investering. Ze dragen bij aan de lichtbediening en warmte van een ruimte, waardoor extra verwarming of lichtvoorziening niet meer nodig is. Zo draag je op een stijlvolle manier bij aan de ecologische voetafdruk van jouw woning. Stel nu zelf jouw perfecte houten jaloezieën samen bij Van Eyck shutters.

Creëer de juiste sfeer met houten jaloezieën

Houten jaloezieën voor jouw ramen brengen een vleugje warmte en natuurlijke schoonheid aan jouw kamer. Hierdoor voelt de ruimte uitnodigend en gezellig aan. De natuurlijke nerfpatronen en textuur van hout creëren de houten jaloezieën een unieke en stijlvolle uitstraling. Zo verbeter je met een functioneel paar jaloezieën op eenvoudige wijze de gehele esthetiek van de kamer. Houten jaloezieën passen binnen elk interieur; of je nu een modern, landelijk of bohemian interieur hebt. Dit type raamdecoratie is dan ook een echte sfeermaker en decoratieve aanwinst voor jouw woning. Houten jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken en gaan voor lange tijd mee, waardoor je lang van jouw aanwinst geniet.

Ja, ik wil meer informatie en
vrijblijvend advies aan huis

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Houten jaloezieën voor duurzaam gebruik

Wist je dat houten jaloezieën (ook wel blinds genoemd) ook een belangrijke rol spelen bij de temperatuurregeling van de kamer? De lamellen van de houten jaloezieën kunnen worden versteld om precies de juiste hoeveelheid licht binnen te laten. Hierdoor heb je minder kunstlicht nodig om de lichtintensiteit in jouw ruimte te regelen. Ook houd je met houten jaloezieën de warmte op hete zomerdagen buitenshuis. Zo blijft het heerlijk koel in de kamer. Natuurlijk kun je de lamellen van de jaloezieën van hout ook sluiten om isolatie te bieden. Warme lucht blijft dan binnen en warmteverlies door de ramen neemt af. De verwarming kan daarom in de winter grotendeels uit blijven en de airconditioner of waaier kan op zolder blijven staan. Een waardevolle investering voor jouw energierekening. Bedien eenvoudig de warmte, lichtregeling en isolatie met een nieuw paar houten jaloezieën voor jouw ramen.

Op maat gemaakte houten jaloezieën

Met de houten jaloezieën op maat bieden we jou de mogelijkheid om een unieke en gepersonaliseerde look te creëren. Zo bepaal jij de houtsoort, lamelbreedte en afwerking van de jaloezieën op maat. Kies je bijvoorbeeld voor een egale kleurtint of juiste voor een natuurlijke beitskleur? En welke breedtematen moeten de lamellen krijgen? Met houten jaloezieën op maat ben je er zeker van dat deze precies op jouw raam passen en de uitstraling ervan helemaal bij jouw interieur aansluit. Welke uitstraling dat is, is ook afhankelijk van het gebruik van een ladderband. Ladderbanden verbinden de lamellen van de houten jaloezieën en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze gaan voortreffelijk samen met de houten structuur van de lamellen. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer eindeloos.

Goedkoop online jaloezieën kopen

Genieten van een paar prachtige op maat gemaakte houten jaloezieën, dat is natuurlijk wat je wilt. Voor veel mensen zijn de hoge kosten voor het maatwerk een belangrijke reden om voor kant en klare jaloezieën te kiezen. Bestel jouw blinds bij Van Eyck en wij verkopen jouw houten jaloezieën voor een scherpe aanbieding. Al onze jaloezieën zijn van hoogstaande kwaliteit en worden vakkundig ingemeten en geplaatst door onze eigen vakmensen. Wij nemen de tijd en geven jou graag persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat je lang geniet van perfecte jaloezieën voor jouw ramen. Jouw houten jaloezieën kopen doe je daarom bij Van Eyck shutters.
ADVIES AAN HUIS

Sfeervolle jaloezieën in de eetkamer