Zoeken

Van Eyck shutters in een landelijke woonstijl

Knus, gezellig, warm; dat kenmerkt de landelijke woonstijl. De landelijke interieurstijl blijft populair. Niet alleen in oude, karakteristieke boerderijen, maar ook in de stad wordt deze woonstijl al vele jaren toegepast. Het gebruik van natuurlijke materialen en naturel kleurtinten zorgt voor warmte en rust binnen een landelijk interieur. Op zoek naar landelijke raamdecoratie? Sfeervolle houten shutters of houten jaloezieën versterken de landelijke sfeer in huis. Wij laten het je graag zien.

Landelijke raamdecoratie

Houten shutters en blinds (jaloezieën) passen perfect binnen een landelijk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Kies jij voor shutters of blinds in een gladde uitvoering, of ga je voor een licht zichtbare of grof aanwezige houtnerf? Bovendien zijn onze shutters en blinds verkrijgbaar in vele natuurlijke kleurtinten, waaronder ook beitskleuren.

Tip: kies voor shutters of jaloezieën met een zichtbare houtnerf voor extra karakter in je landelijke interieur.

Persoonlijk adies aan huis en een prijs op maat ontvangen? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

prijs op maat stel een vraag

Moodboard van landelijk interieur

Landelijke shutters

Woon jij in een oude boerderij met oude stalraampjes of woon jij in een huis met landelijke toogramen/boogramen? Dan zijn houten shutters dé perfecte raamdecoratie. Ze worden op maat gemaakt en zijn ook geschikt voor ramen met een speciale raamvorm, zoals bijvoorbeeld toogramen. Deze houten binnenluiken worden exact in dezelfde vorm als de vorm van het raam gemaakt, zodat de toogramen prachtig zichtbaar blijven.

Bevat jouw keuken een rechthoekig raam, een toograam én een schuifpui? We kunnen elk raam voorzien van prachtige maatwerk shutters, uitgevoerd in dezelfde stijl, zodat het één mooi geheel vormt. Ze vormen een ware eyecatcher binnen je landelijke interieur.

Ton sur ton kleurgebruik

Ton sur ton, wat is dat eigenlijk? Ton sur ton is een franse term voor tint op tint en wil zeggen dat je gebruik maakt van verschillende tinten van een bepaalde kleur. Combineer donkere, medium donkere en lichtere kleurtinten van één zelfde kleur. Dit zorgt voor een chique, rustig en stijlvol gevoel; perfect voor een landelijk interieur!

Landelijke jaloezieën

Wist je dat houten jaloezieën (blinds) ook perfect passen binnen een landelijk interieur? Onze houten jaloezieën zijn namelijk ook verkrijgbaar met een zichtbare houtnerf. Bovendien heb je keuze uit vele (hout-)kleuren en diverse lamelmaten. Kies jij voor een smalle of juist wat bredere lamel?

Leent het ene raam zich beter voor shutters en het andere raam voor houten jaloezieën? Door een perfecte afstemming van kleuren en uitvoeringen kun je Van Eyck shutters en blinds prachtig combineren.

Creëer een landelijk interieur met natuurlijke materialen

Een landelijk interieur creëer je door het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een mooie houten vloer, een eiken houten keuken met natuursteen blad, een houten trap met zichtbare noesten, een robuuste houten eettafel én natuurlijk aan houten binnenluiken (shutters) of houten jaloezieën als landelijke raamdecoratie. Karakteristieke houten balken in huis maken je landelijke interieur echt af.

Persoonlijk advies aan huis

Benieuwd of shutters en/of blinds mooi passen binnen jouw landelijke interieur? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak aan huis met één van onze adviseurs. Zij tonen je de gehele collectie, nemen alle kleurstalen en diverse voorbeeldluikjes mee, zodat je in je eigen thuissituatie kunt zien wat mooi past binnen jouw interieur. Want waar zie je immers beter dan thuis wat het mooiste past binnen jouw interieur? Na het bespreken van jullie wensen en mogelijkheden maakt onze adviseur direct een prijs op maat. 

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek aan huis? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak. 

Advies aan huis

Van Eyck shutters adviseert voor een landelijke woonstijl:

 Kleur: naturel kleurtinten: wit, taupe en houttinten
 Uitvoering: lichte houtnerf, grove houtnerf
 Materiaal: hout
 Bediening: clearview of tilt rod (met kantelstokje)
 Lamelmaat: 63 mm, 76mm lamel

Ja, ik wil persoonlijk advies aan huis