Zoeken

Black & White; moderne woonstijl

Modern, strak, hoogwaardige materialen én de combinatie van donkere en lichte tinten. Dat omschrijft de moderne Black & White woonstijl. Zwarte en witte shutters of blinds geven hier een extra dimensie aan.

 

Shutters en blinds worden volledig op maat gemaakt en kunnen helemaal afgestemd worden op jouw interieurstijl. Ga jij voor een witte basis met donkere accenten of word jij juist helemaal blij van het zwart/wit-contrast in huis? Met maatwerk shutters en/of blinds bepaal je zelf de juiste sfeer in huis.

Advies aan huis

Moderne raamdecoratie: shutters & blinds

Shutters en blinds passen mede dankzij hun rechte, horizontale lijnen, perfect binnen een modern interieur.  Shutters zijn luiken met horizontale lamellen welke op diverse manieren te openen en sluiten zijn. De lamellen kantel je letterlijk in een handomdraai in de juiste positie. Je opent de luiken als deurtjes, als een harmonica of schuift ze met behulp van een schuifrail op en neer. Blinds, ook wel houten jaloezieën genoemd, zijn horizontale lamellen welke je middels een koord op kan trekken, laten zakken en waarmee de lamellen in de gewenste stand te kantelen zijn. Voor welke type raamdecoratie zou jij kiezen binnen een modern interieur?

Moodboard van moderne interieurstijl

Zwarte shutters

Ga naar Zwarte shutters
Zwarte shutters opengeklapt

Witte shutters

Ga naar Witte shutters
Witte shutters als moderne raamdecoratie

Zwarte blinds (jaloezieën)

Ga naar Zwarte blinds (jaloezieën)
Handige en moderne zwarte jaloezieën

Witte blinds (jaloezieën)

Ga naar Witte blinds (jaloezieën)
Moderne witte raamdecoratie

Moderne raamdecoratie: shutters

Moderne shutters kenmerken zich door de gladde en strakke afwerking. Kies voor een grote lamelmaat, een clearview bediening, het design frame én een gladgespoten afwerking. Van Eyck shutters biedt een uitgebreide kleurencollectie, waaronder diverse wit- en grijstinten en natuurlijk zwart als kleur voor je shutters. Zwarte shutters zorgen voor een mooi contrast en passen perfect binnen de moderne woonstijl.

 

Moderne raamdecoratie: blinds

Van Eyck shutters biedt een uitgebreide collectie blinds, oftewel houten jaloezieën. Omdat het volledig maatwerk is kun je zelf bepalen hoe jouw blinds eruit komen te zien en passend maken bij jouw moderne interieur. Ga je voor de 50mm lamel, of toch voor bredere 65mm lamellen? Kies jij voor blinds met of zonder een decoratieve ladderband? Ladderband kan in diverse breedtes en kleuren uitgevoerd worden; in dezelfde kleur als de lamellen, maar ook in een contrasterende kleur.

Wist je dat… Van Eyck shutters en blinds door een juiste afstemming ook perfect te combineren zijn?

Kleurrijke eyecatcher

Tip: geef je moderne interieur een leuke touch en combineer het met een kleurrijke eyecatcher!  Denk hierbij aan leuke, kleurrijke accessoires, of kies juist voor een gave kleur tegen de muur. Dit komt extra goed tot zijn recht binnen een modern zwart/wit interieur. Toch niet zo'n kleurliefhebber? Kies dan voor een gaaf zwart/wit patroon, bijvoorbeeld in je tegelvloer of verwerk het in je trap. Zo zijn er legio mogelijkheden om te spelen met zwart/wit contrast in je interieur. 

Schuine raamvormen

Bij huizen met een moderne woonstijl worden ook steeds vaker ramen met bijzondere raamvormen toegepast, zoals schuine ramen en driehoekramen. Maar dan begint de zoektocht naar geschikte raambekleding voor deze speciale raamvormen. Je wil deze raamvorm natuurlijk wel mooi zichtbaar houden. Shutters worden op maat gemaakt en kunnen precies in de vorm van jouw raam gemaakt worden. Dat ziet er ook nog eens super strak en stijlvol uit. Shutters zijn dé perfecte raamdecoratie en zonwering voor speciale raamvormen in een moderne woning.

Advies aan huis

Van Eyck shutters adviseert voor een moderne woonstijl:

 Kleur: zwart, wit
 Uitvoering: strak, glad
 Materiaal: hout
 Bediening: Clearview (zonder kantelstokje)
 Lamelmaat: 76, 89 of 114 mm lamel

 

Ja, Ik wil graag persoonlijk advies aan huis