Zoeken

Woontrend 'Basic Natural'

Voel jij je thuis in een licht interieur met neutrale kleuren en een rustige uitstraling? Dan past de Basic Natural woonstijl perfect bij jou. Een Basic Natural woonstijl is fris en tijdloos en wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen en lichte kleuren.

Een Basic Natural woonstijl is zeker niet saai. Combineer diverse materialen, zoals hout en mooie stoffen, gebruik zachte kleurtinten en creëer hiermee een rustige, sfeervolle ruimte. Shutters en blinds (oftewel houten jaloezieën) passen perfect binnen een Basic Natural interieur. Ze worden op maat gemaakt en zorgen voor extra licht en sfeer in huis.

Zachte, rustige kleurtinten

Zachte grijze en bruine kleurtinten passen perfect binnen een Basic Natural interieur. Houd jij alle muren fris wit of ga je toch voor bijvoorbeeld een zachte grijskleur op de muur? Kies jij voor shutters of houten jaloezieën in dezelfde kleur als de muur, zodat het samen één geheel vormt? Of ga je juist voor shutters of jaloezieën in een andere kleur dan de muur, zodat ze extra in het oog springen? Onze shutters en jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Moodboard van een naturel interieur

Wist je dat shutters ook als maatwerk kastenwand toegepast kunnen worden? Dit kan zowel met dichte shutterpanelen als met kantelbare lamellen uitgevoerd worden. Meer voorbeelden hiervan vind je op onze inspiratiepagina: shutters als kastdeuren & roomdividers.

Shutters in een 'Basic Natural' badkamer

Voor badkamers en natte ruimtes hebben we een speciale collectie ontwikkeld; de Van Eyck Endurance collectie. Deze collectie bevat shutters gemaakt van hoogwaardig kunststof, welke nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Ideaal voor in natte ruimtes, zoals bijvoorbeeld badkamers. Je regelt in een handomdraai de juiste mate van licht en privacy in je badkamer. Ook deze kunststof shutters zijn in diverse zachte, rustige kleuren te verkrijgen.

We bieden diverse uitgebreide collecties met vele standaard kleuren, maar mocht jouw gewenste kleur toch ontbreken, dan zijn ook wenskleuren mogelijk. Zo is er altijd een kleur die past binnen jouw perfecte plaatje.

Speel met licht en versterk een 'Basic Natural' interieur

Shutters en houten jaloezieën laten je spelen met licht. Kantel eenvoudig de lamellen in de gewenste positie en bepaal zelf de juiste sfeer en mate van lichtinval. Versterk je Basic Natural interieur en haal sfeervol daglicht in huis. Leent het ene raam zich mooier voor shutters en het andere voor houten jaloezieën? Geen probleem. Onze shutters en houten jaloezieën zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat deze ook mooi in één ruimte te combineren zijn.

Ben jij op zoek naar raamdecoratie voor je dakraam? Shutters zijn geschikt voor elk type raam, dus ook voor dakramen en ramen met een bijzondere raamvorm. Kies voor frisse, witte shutters in je dakraam en maak de ruimte extra sfeervol.

Ook al eens gedacht aan een trap met sfeervolle trapverlichting voor je Basic Natural interieur? Zo geniet je ook op donkere dagen van een sfeervolle binnenkomer. Warme ledverlichting zorgt voor een sfeervolle touch binnen je interieur.

Persoonlijk advies aan huis

Benieuwd hoe shutters of houten jaloezieën jouw interieur verrijken?
Maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij nemen je graag mee in de wereld van Van Eyck shutters.

Advies aan huis

Van Eyck shutters adviseert voor een Basic Natural interieur:

 Kleur: Lichte kleurtinten; wit, grijs, taupe
 Uitvoering: Glad of met een lichte houtnerf
 Materiaal: Hout, kunststof
 Bediening: Clearview of Tilt rod
 Lamelmaat: 63, 76, 89, 114 mm lamel

Ja, ik wil persoonlijk advies aan huis