Zoeken

Woonstijl Natuurlijk Warm

Ben jij uitgekeken op je huidige interieur en ben je op zoek naar een nieuwe sfeer? Laat je inspireren door de woonstijl ‘Natuurlijk Warm’. Natuurlijke materialen, warme roodtinten en organische vormen; dat kenmerkt deze woonstijl. Begin met het combineren van warme tinten, zoals bordeauxrood, oranje en grijs. Zo creëer je een stijlvolle en gezellige ruimte. Maak deze woonstijl extra persoonlijk door culturele aspecten toe te voegen.

Warme kleuren en natuurlijke materialen

Maar hoe kun je deze warme kleurtinten toepassen in je interieur? Heel simpel. Denk aan een mooie kleur verf op de muur, gezellig behang en een heerlijk, sfeervol kleed op de vloer. Daarnaast kun je losgaan met accessoires, zoals gezellige kussentjes en vaasjes in roodtinten. Ook kun je je huidige raamdecoratie vervangen door sfeervolle, houten jaloezieën of shutters in een mooie, warme beitskleur. Op deze manier hoef je niet al je meubels te vervangen, maar creëer je wel in no time een nieuwe sfeer in huis.

Prijs op maat

Moodboard met natuurlijk warme stijl

Heb je er ook al aan gedacht om de trap bij je interieur te betrekken? Maak je huis ruimtelijker door de dichte deur naar de hal te vervangen door een glazen deur en laat de trap toe in je interieur. Steek je huidige trap in een nieuw jasje, zodat deze weer helemaal bij je nieuwe interieur past. NEWstairs heeft een uitgebreide collectie trapdecors, waaronder mooie, warme houtdecors, maar ook stoere betonlooks.

Organische vormen & Culturele aspecten

De woonstijl ‘Natuurlijk Warm’ vraagt naast natuurlijke materialen om organische vormen. Denk hierbij aan een groot rond vloerkleed. Dat doorbreekt direct de strakke lijnen in huis. Ook kun je kiezen voor een mooie ronde eettafel. Of wat kleiner gedacht; ronde salontafeltjes, een ronde spiegel of accessoires met ronde vormen. De combinatie van ronde en rechte vormen zorgt voor een speels effect in je interieur. Maak je Natuurlijk Warme interieur extra persoonlijk door het toevoegen van culturele aspecten en persoonlijke spulletjes. Houd jij van reizen en de wereld verkennen? Dit mag je zeker laten zien in je interieur. Laat je interieur spreken.

Hoe passen shutters en blinds binnen een 'Natuurlijk Warm' interieur?

Shutters en blinds van Van Eyck shutters worden gemaakt van hout en hebben een prachtig, natuurlijk en warm karakter. Je hebt hierbij keuze uit een uitgebreide collectie kleuren. Deze Natuurlijk Warme woonstijl vraagt om shutters of jaloezieën met een zichtbare houtnerf. Deze kunnen zowel in verfkleuren, zoals bijvoorbeeld wit en zwart, maar ook in mooie natuurlijke beitskleuren uitgevoerd worden. Kies je ervoor om de basis licht en rustig te houden? Dan creëer je met beitskleur shutters direct een warm gevoel in huis. Kies je juist voor warme kleurtinten op de muur, kleurrijke meubels en accessoires, dan vormen zwarte of witte shutters als raamdecoratie een mooie tegenhanger in je interieur.

Meer informatie en persoonlijk advies?

Ben jij benieuwd welke raamdecoratie het beste bij jouw interieur past? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend aan huis voor persoonlijk advies en een prijs op maat. Zij nemen dan de gehele collectie mee, zodat je thuis kan zien welke shutters of blinds het mooiste passen in jouw Natuurlijk Warme interieur. Heb jij interesse in een vrijblijvende adviesafspraak? Vraag het aan via het contactformulier op de website of klik op onderstaande button.

Prijs op maat 

Van Eyck shutters adviseert voor een Natuurlijk Warme woonstijl:

 Kleur: warme beitskleuren, zwart, wit
 Uitvoering: met lichte of grove houtnerf
 Materiaal: hout
 Bediening: Tilt rod of Clearview
 Lamelmaat: 63, 76, of 89 mm lamel
JA, IK WIL PERSOONLIJK ADVIES AAN HUIS