Zoeken
Haal sfeervolle shutters in huis met Van Eyck shutters
22 mei 2018

Haal sfeervolle shutters in huis met Van Eyck shutters

Met shutters draait u niet alleen aan de spreekwoordelijke knoppen van het binnenvallende zonlicht: meer dan ooit bepalen sfeervolle shutters de uitstraling van uw woning. En dat kan in zowel de grotere leefruimtes, als de allerkleinsten. Shutters zijn niet meer weg te denken uit de sfeerbepaling van uw huis. Kies de kleur, het materiaal en de vorm passend bij uw interieur. In ons breed assortiment vindt u altijd shutters passend in uw woonstijl.

 

Sfeer en functionaliteit

Gebruiksgemak aan sfeer koppelen, een aangename combinatie! Denk daarbij onder andere aan onze kunststof shutters. De duurzame kunststof shutters zijn gebruiksvriendelijk, hitte- en vochtbestendig. Ideaal om privacy te creëren in bijvoorbeeld de badkamer. De lamellen zijn in diverse delen te bedienen. Zo kunt u de onderste lamellen kantelen voor minder inkijk en laat u de bovenste lamellen open om het binnenvallende zonlicht te bewaren. Onze shutters vervaardigd uit kunststof zijn amper van houten shutters te onderscheiden, zo creëert u ook met kunststof shutters een warme sfeer in uw badkamer.

shutters-hoge-kwaliteit-in-badkamer.jpg

 

Sfeervolle shutters voor elke ruimte

Niet alleen in de badkamer bepalen shutters de sfeer, u kunt ook in andere ruimtes van het huis of kantoor spelen met zonlicht en stijl dankzij onze sfeervolle shutters. Wij bieden diverse materialen aan, waarvan kunststof al eerder aan bod kwam. Het warmste der materialen blijft uiteraard hout. Hout is een prachtig materiaal om mee te nemen in het interieur. Van Eyck shutters werkt met Paulownia hout en lindehout, verkrijgbaar in diverse kleuren. Meer weten over onze houten shutters? Lees meer over houten shutters.

 

Sfeervolle shutters voor elke interieurstijl

Gaat u voor een Scandinavische stijl in uw interieur? Lichte, zachte kleuren, hout en strakke lijnen? Kortom, bij u draait het om: design hand in hand met ruimte en functionaliteit? Dan vormen lichtgekleurde houten shutters uit onze Special collectie de perfecte achtergrond bij het Scandinavische “less is more” principe. Of zoekt u shutters als perfecte partner naast de botanische print aan de muur? Kies dan voor een donker gelakt hout voor uw shutters om die tropische stijl te belichamen. Gooit u het liever over een andere boeg? Ademt uw interieur een cottage stijl uit? Dat kan met onze Cottage collectie: onderscheidend dankzij de duidelijk zichtbare en voelbare houtnerf in de sfeervolle shutters. Bovendien bieden we ook kunststof shutters. Deze zijn bestand tegen temperatuurverschillen en luchtvochtigheid, dus ze kunnen ook in de badkamer of sauna worden gemonteerd. Shutters zijn als een kers op de taart voor vele interieurstijlen. 

 

maatwerk-shutters-vaneyckshutters.png

 

Nieuwsgierig naar shutters in diverse stijlen, kleuren en bewerkingen? Bekijk vele voorbeelden en toepassingen van shutters in diverse ruimtes op onze inspiratiepagina

 

Met shutters kiest u dus niet alleen voor functionaliteit, maar voegt u een bepaalde sfeer toe binnen de interieurstijl van uw woning. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Terug