Zoeken
Oktober Woonmaand bij Van Eyck shutters
28 september 2022

Oktober Woonmaand bij Van Eyck shutters

Oktober Woonmaand is begonnen! Zoals de naam het al zegt, staat deze maand in het teken van wonen. Een sfeervolle maand om je huis extra gezellig te maken. Wij delen met jou de 3 woonstijlen die (óók) in 2023 erg populair zijn. Wij laten je graag zien hoe onze ‘Van Eyck shutters’ perfect passen bij deze woonstijlen.

Bohemian interieur

De Bohemian woonstijl is ook in 2023 erg populair. De combinatie van veren en franjes uit de hippietijd, schelpen en veren van het strand. Tropische planten uit zuidelijke gebieden zoals de vijgenboom, een Monstera, bananenplant of stoere cactus maken dit interieur af. Het gebruik van natuurlijke elementen en warme houtsoorten komen terug in deze stijl. Sfeervolle shutters passen perfect bij deze artistieke woonstijl dat staat voor gezelligheid en ontspanning. De combinatie van elementen wordt door veel interieurliefhebbers gewaardeerd vanwege de creativiteit.

 

Shutters voor de Bohemian woonstijl

Bij de Bohemian woonstijl passen onze stoere, landelijke shutters erg goed. Witte shutters met zichtbare houtnerf of stoere zwarte shutters bij een donkergroenkleurige muur zorgt voor een mooi contrast. Liever blinds als raamdecoratie? Blinds zijn in aluminium en hout verkrijgbaar. Daarbij is ook een zichtbare houtnerf mogelijk.

Art-Deco interieur

Art-deco-Shutters.jpg

Art-Deco, een populaire interieurkeuze in 2023 voor de liefhebbers die houden van pit in het interieur! Klassieke elementen in combinatie met rijke kleuren voeren hier de boventoon. De weelderige printen zoals behang met verschillende geometrische vormen, texturen en kleuren zijn in 2023 echt niet meer weg te denken. Rechte lijnen, scherpe hoeken en een sterk contrast zijn belangrijke aspecten bij een Art-Deco interieur.


Woningen met schuine ramen of ramen in een puntvorm zijn tegenwoordig erg veel terug te zien bij moderne woningen. De schuine ramen met scherpe hoeken vormen een mooie basis voor een Art-Deco interieur. Deze ramen mogen zeker extra opvallen met bijvoorbeeld shutters in een opvallende kleur. In dit interieur mag er gespeeld worden met een mix van kleuren. Bijvoorbeeld een diepblauwe kleur zoals marineblauw. Gedurfd maar erg stoer voor in een Art-Deco interieur! Van Eyck shutters zijn hiervoor perfect omdat deze precies op maat worden gemaakt en geschikt zijn voor verschillende soorten raamvormen.

Blinds als raamdecoratie

Ga je liever voor subtiele blinds in jouw interieur? Of voor een combinatie met shutters en blinds? Dan zijn hier ook erg veel mogelijkheden voor! Kies bijvoorbeeld voor aluminium blinds in combinatie met gladde houten shutters uit de Van Eyck Special collectie.

Scandinavisch-Shutters.jpgScandinavisch interieur

Het Scandinavische interieur is in 2023 niet meer weg te denken. We willen rust in huis creëren om thuis echt te kunnen ontspannen. Een licht interieur zorgt voor overzicht en laat je woning groter ogen. In een Scandinavisch interieur wordt erg veel gebruik gemaakt van witte tinten zodat het licht door heel de ruimte wordt verspreid. Erg belangrijk in Scandinavië, want daar schijnt de zon maar een paar uur per dag. Naast wit zien we in deze woonstijl lichtblauw en grijstinten als accentkleuren terug. Deze kleuren worden aangevuld door zachte pasteltinten en licht hout. De natuurlijke, neutrale kleuren en houtsoorten spelen hierin een belangrijke rol en zorgen voor warmte in dit lichte interieur.

 

Scandinaviërs zijn dol op hout en hebben liefde voor pure ambacht, en wij ook! Kies daarom voor kwalitatieve houtkleurige shutters met zichtbare houtnerf. Een duurzame keuze waar je jarenlang plezier van hebt. Of ga voor shutters in een grijskleur, want grijs is een belangrijke accentkleur in een Scandinavisch interieur! Naast sfeervolle shutters passen ook houten jaloezieën perfect bij het Scandinavische interieur.

 

Naast shutters als raamdecoratie is ook een traprenovatie van NEWstairs een duurzame keuze! Kies bijvoorbeeld overzettreden in NEWstairs Oak White Wash, een passende keuze voor in een Scandinavisch interieur!

Advies aan huis

Benieuwd welke shutters het beste passen bij jouw favoriete interieur? Maak een vrijblijvende adviesafspraak aan huis met een van onze adviseurs die een koffer meeneemt vol met kleurstalen. Vul je gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis!

 Afspraak maken

Terug