Zoeken
Witte shutters bij de bank

Van Eyck shutters Special collectie

Van Eyck Special collectie: houten shutters


Shutters uit de Special collectie worden vervaardigd uit massief Lindehout en kenmerken zich door de strakke afwerking. Door de fijne en dichte nerfstructuur kunnen de shutters perfect glad afgewerkt worden. De Special collectie bevat dus geen zichtbare houtnerf.


 Massief Lindehout

 Gladde, strakke afwerking

 Moderne uitstraling

 Verkrijgbaar in lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

 Uiterst geschikt voor speciale raamvormen

Witte houten shutters in eetkamer
houten shutters
Speciale vorm van witte shutters

De shutters uit de Van Eyck Special collectie zijn uiterst geschikt wanneer je op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling. Ze worden gemaakt van sterk, massief, maar licht Lindehout. Ze kunnen in iedere vorm geproduceerd worden. Dus heb je ronde, driehoekige of toogvormige ramen en wil je shutters met een gladde afwerking? Kies dan voor de Van Eyck Special collectie.


Shutters uit de Special collectie zijn beschikbaar in tal van kleuren. Heb je een speciale wenskleur in gedachten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De shutters worden volledig passend en naar wens geproduceerd.


Onderstaand een aantal voorbeelden uit onze Van Eyck Special collectie:

Nog meer inspiratie

Meer inspiratie en foto's van verschillende type shutters in diverse ruimtes vind je op onze inspiratiepagina. Neem direct een kijkje en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van shutters!

Meer informatie over de Van Eyck Special collectie?

Benieuwd naar de volledige Van Eyck Special collectie? Wij laten je graag uitgebreid onze collecties en mogelijkheden zien. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Wij nemen alle voorbeelden, kleuren en stalen mee en creëren samen met jou dé perfecte shutters.

advies aan huis
 terug naar collectieoverzicht

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.