Van Eyck Special collectie: houten shutters


Shutters uit de Special collectie worden vervaardigt uit massief Lindehout en kenmerken zich door de strakke afwerking. Door de fijne en dichte nerfstructuur kunnen de shutters perfect glad afgewerkt worden. De Special collectie bevat dus geen zichtbare houtnerf.


 massief Lindehout

 Gladde, strakke afwerking

 Moderne uitstraling

 Verkrijgbaar in lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

 Uiterst geschikt voor speciale raamvormen


De shutters uit de Van Eyck Special collectie zijn uiterst geschikt wanneer je op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling. Ze worden gemaakt van sterk, massief, maar licht Lindehout. Ze kunnen in iedere vorm geproduceerd worden. Dus heb je ronde, driehoekige of toogvormige ramen en wil je shutters met een gladde afwerking? Kies dan voor de Van Eyck Special collectie.

Shutters uit de Special collectie zijn beschikbaar in tal van kleuren. Heb je een speciale wenskleur in gedachten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De shutters worden volledig op maat en naar wens geproduceerd.

Onderstaand een aantal voorbeelden uit onze Van Eyck Special collectie:

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Meer inspiratie en foto's van verschillende type shutters in diverse ruimtes vind je op onze inspiratiepagina. Neem direct een kijkje en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van shutters!

Meer informatie over de Van Eyck Special collectie?

Benieuwd naar de volledige Van Eyck Special collectie? Wij laten je graag uitgebreid onze collecties en mogelijkheden zien. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Wij nemen alle voorbeelden, kleuren en stalen mee en creëren samen met jou dé perfecte shutters.

prijs op maat stel een vraag terug naar collectieoverzicht

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×