NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Van Eyck Special collectie: houten shutters


Shutters uit de Special collectie worden vervaardigt uit Lindehout en kenmerken zich door de strakke afwerking. Door de fijne en dichte nerfstructuur kunnen de shutters glad afgewerkt worden. De Special collectie bevat dus geen zichtbare houtnerf.


 Lindehout

 Gladde, strakke afwerking

 Moderne uitstraling

 Verkrijgbaar in lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

 Uiterst geschikt voor speciale raamvormen


De shutters uit de Van Eyck Special collectie zijn uiterst geschikt wanneer u op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling. Ze worden gemaakt van sterk, massief, maar licht Lindehout. Ze kunnen in iedere vorm geproduceerd worden. Dus heeft u ronde, driehoekige of toogvormige ramen en wilt u een gladde afwerking? Kies dan voor de Van Eyck Special collectie.

Shutters uit de Special collectie zijn beschikbaar in tal van kleuren. Een speciale wenskleur? Ook dat behoort bij Van Eyck shutters tot de mogelijkheden. De shutters worden volledig op maat en naar wens geproduceerd.

Onderstaand een aantal voorbeelden uit onze Van Eyck Special collectie:

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Meer inspiratie en foto's van verschillende type shutters in diverse ruimtes vindt u op onze inspiratiepagina. Neem direct een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die shutters u bieden!

Meer informatie over Van Eyck Special shutters?

Benieuwd naar de volledige Van Eyck Special collectie? Wij laten u graag uitgebreid onze collecties en mogelijkheden zien. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Wij nemen alle voorbeelden, kleuren en stalen mee en creëren samen met u dé perfecte shutters voor uw situatie.

advies aan huis stel uw vraag terug naar collectieoverzicht