Zoeken
Shutters op maat laten maken bij Van Eyck shutters
18 mei 2017

Shutters op maat laten maken bij Van Eyck shutters

Bent u helemaal klaar met uw oubollige bloemetjes gordijnen en ouderwetse rolluiken? Wilt u een frisse, moderne look voor uw ramen? Wellicht zijn shutters voor uw ramen dan de ideale oplossing.

 

Raamshutters zijn te vergelijken met jaloezieën of lamellen en worden horizontaal voor uw raam geplaatst. Een woonboulevard of woonwinkel heeft vaak alleen shutters in standaard maten en kleuren. Omdat het prettig is om shutters op úw raam te laten afstemmen, kunt u ze op maat laten maken bij Van Eyck Shutters. Wij maken raamshutters naar uw wens en geven u ruime keuze in kleuren, materiaal, uitvoeringen en bedieningsmogelijkheden. Zo heeft u unieke shutters geheel naar úw wens en op úw ramen gemaakt.

Zijn shutters wel geschikt voor mijn raam?

Omdat raamshutters van Van Eyck shutters op maat worden gemaakt, zijn ze voor nagenoeg elk type raam een goede uitkomst. Heeft u ramen met speciale vormen? Onze adviseurs meten uw driehoekige, ronde of toogramen op en bespreken vervolgens de mogelijkheden. Samen gaat u na wat voor sfeer u wenst te creëren, welk materiaal het beste past bij de ruimte en welke bedieningsmogelijkheid u het meest praktisch vindt. Naast raamdecoratie voor “gewone” ramen, zijn de raamshutters ook geschikt als raambekleding of zonwering voor dak- en draai kiepramen.

Het monteren van raamshutters

Raamshutters van Van Eyck shutters hoeft u niet zelf te monteren; het is een precisie werkje en dit doen onze specialisten voor u. Omdat onze shutters op maat gemaakt worden, komen onze adviseurs bij u langs voor het bespreken van uw wensen en het bekijken van de mogelijkheden. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Onze adviseur zal u diverse raamshutters laten zien, uw ramen opmeten en zo tot een passend advies komen. Ongeveer 10 tot 12 weken na het plaatsen van uw definitieve bestelling, worden de raamshutters geleverd en gemonteerd door onze eigen vakmensen. Voor het monteren van de shutters wordt in overleg met u een geschikte dag en tijd afgesproken.

Wat komt er verder bij kijken?

Vrij weinig, het enige wat u hoeft te doen bij interesse in shutters is een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze adviseurs. Onze adviseur kijkt dan samen met u welke raamshutters het beste bij uw situatie past. Het aanvragen van advies aan huis kan via het contactformulier op onze website. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Na een bezoekje van onze adviseur en het plaatsen van uw bestelling, laten wij uw shutters maken en komen deze vervolgens monteren. Daarna geniet u optimaal van uw shutters, welke u laten spelen met licht.

Terug