Zoeken
Update jouw interieur in slechts 4 stappen
24 oktober 2022

Update jouw interieur in slechts 4 stappen

Nu de herfst aangebroken is, spenderen we massaal weer meer tijd thuis. Dit is dan ook hét moment om te bepalen of jouw huis nog voldoet aan je woonwensen. Want van wat voor interieurstijl je ook houdt, de juiste sfeer in huis is belangrijk om optimaal te kunnen ontspannen na of tijdens een drukke dag. Je interieur aanpassen hoeft niet moeilijk te zijn. Vaak is het weghalen of vervangen van interieuritems of accessoires al een goede eerste stap. Maar wist je ook dat shutters als raamdecoratie bijdragen aan extra sfeer en gezelligheid in huis? Wij helpen je graag een handje op weg met de volgende 4 stappen.

Stap 1: Verf je muren

Het klinkt misschien cliché, maar verf je muren in één of juist meer sprekende kleuren. Flexa heeft de kleur ‘Wild Wonder’ uitgeroepen tot kleur van het jaar 2023. Het is een kleur die goed te combineren valt met bijvoorbeeld blauwtinten of warme herfstkleuren. Durf jij een muur in de kleur Wild Wonder te combineren met andere muren in mooie (lichte) bruintinten? Of liever met een donkere of lichte blauwe variant? De natuurlijke gloed die de kleur Wild Wonder met zich meebrengt, past er perfect bij. De kleur matcht bovendien supergoed met natuurlijke elementen als stijlvolle houten shutters of blinds (jaloezieën). Door hout ook terug te laten komen in je meubels en/of andere accessoires maak je er één prachtig geheel van. Vergeet dus ook zeker je raamdecoratie niet wanneer je met kleur aan de slag gaat! Van Eyck shutters helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur shutters of blinds volgens de laatste woontrends.


bohemian-interieur-houten-shutters-sfeervolle-warme-houttint-van-eyck-shutters.jpg van-eyck-shutters-art-deco-shutters-zwart.jpg bohemian-woonstijl-2023-witte-van-eyck-shutters.jpg Stijlvolle-houten-shutters-modern-interieur.jpg

Stap 2: Vervang je raamdecoratie

Denk eens even na, hoe lang hangt jouw huidige raamdecoratie al? Is het niet eens tijd voor wat nieuws? Houten shutters zijn échte sfeermakers die die sfeer in jouw huis in een geheel nieuw daglicht plaatsen. Zo kun je met shutters op ieder moment van de dag de mate van lichtinval bepalen. Zet de lamellen open en laat de zonnestralen speels op je pas geverfde muren schijnen voor een mooi effect. Of doe de lamellen dicht voor wat meer privacy. Waar je ook voor kiest, met shutters zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor ieder type raam zijn er maatwerk shutters te realiseren in uiteenlopende kleurvarianten. Kies jij voor shutters in één van de vele wittinten die perfect passen bij een scandinavisch interieur? Of ga jij voor een mooie hout- of beitstint, die weer uitstekend past in een bohemian woonstijl? De standaard collectie van Van Eyck shutters bestaat al uit een ruim kleurenpallet, maar wil jij het nog gekker maken? Dat kan! Ook wenskleuren zijn namelijk mogelijk. Onze specialisten denken tijdens een advies aan huis graag met je mee wat het beste bij jou en je ramen past.


van-eyck-shutters-scandinavisch-licht-interieur.jpg scandinavisch-interieur-houten-van-eyck-shutters-houtkleur-beitstint.jpg grijze-van-eyck-shutters-moderne-keuken.jpg rustig-kleurrijk-scandinavisch-interieur-van-eyck-shutters.jpg

Wist je dat Van Eyck shutters & blinds ook perfect te combineren zijn? De collecties zijn op elkaar aangesloten, waardoor je nóg meer keuze hebt!

Stap 3: Plaats bloemen & planten

Decoratieve vazen & bloempotten met daarin mooie bloemen en planten mogen in jouw interieur niet ontbreken. Ga jij voor een speciale designer vaas? Of kies jij lekker duurzaam voor een vaas uit de kringloopwinkel bij jou op de hoek? Waar je ook voor kiest, met een beetje groen en kleur in huis komt jouw interieur letterlijk tot leven. Door het toevoegen van natuurlijke materialen en veel groen creëer je eenvoudig een Urban Jungle interieur.


art-deco-interieur-met-zwarte-van-eyck-shutters.jpg naturel-interieur-scandinavisch-van-eyck-shutters.jpg houten-jaloezieen-zwarte-blinds-stijlvolle-raamdecoratie-urban-jungle-woonstijl.jpg landelijke-witte-van-eyck-shutters.jpg

Stap 4: Gebruik accessoires

Geef accessoires, zoals persoonlijke (vakantie) spullen, kussens, kaarsen en spiegels een speciaal plekje op de kast, tafel of op een leuk wandrek. Ga naar de woonwinkel, of lekker naar de eerdergenoemde kringloopwinkel en sla je slag. Mix & match diverse nieuwe en vintage spullen die weer perfect passen bij jouw pas geverfde muren en nieuwe shutters.

 

houten-blinds-zwarte-jaloezieen-modern-interieur.jpg van-eyck-shutters-scandinavisch-licht-met-natuurlijke-elementen.jpg houten-blinds-combinatie-met-vintage-artikelen-kringloop.jpg 

Kortom: Meer sfeer in huis halen hoeft niet zo moeilijk te zijn. Maar laat de raamdecoratie vooral aan Van Eyck shutters over. Wij zijn gespecialiseerd in shutters & blinds en geven je dan ook graag aan huis een advies. Onze adviseur neemt alle kleurstalen mee om samen met jou de gewenste sfeer te creëren en je uitgebreid te adviseren over de vele mogelijkheden.

Waar wacht je nog op? Laat je gegevens achter om snel geadviseerd en geïnspireerd te worden door Van Eyck shutters! Klik op onderstaande knop.

AFSPRAAK MAKEN

Terug