Zoeken

Inspiratie en oriëntatie Shutters buitenaanzicht

Shutters geven een prachtige sfeer binnenshuis, maar hoe zien shutters er van buitenaf uit? Wij laten het je zien! Onze shutters worden op maat gemaakt en precies, aan de hand van jouw kozijnverdeling, uitgelijnd. Op deze manier verzekeren wij een prachtig beeld vanaf de buitenkant van je woning.

Spelen met licht

Shutters bieden je alle vrijheid om zelf de lichtinval te regisseren en daarmee ook de sfeer in huis te bepalen. Doordat de lamellen in delen afzonderlijk van elkaar te kantelen zijn en je de luiken eenvoudig kunt openen en sluiten, bepaal je zelf hoeveel licht in de ruimte mag binnentreden. Door al deze eigenschappen kun je kiezen voor optimaal daglicht, maar ook een gezellige schemering of bijna een verduistering. Bovendien hebben shutters ook zowel een zonwerende als isolerende werking. Houd de lamellen gesloten en het blijft in de zomer heerlijk koel. Ideaal!

Een sfeervol buitenaanzicht met shutters

Shutters laten niet alleen de ruimtes binnenshuis, maar ook de buitenkant van jouw woning excelleren. Doordat Van Eyck shutters op maat worden gemaakt en je zelf nog veel keuzes kunt maken, komen je shutters volledig tegemoet aan je wensen en eisen. Je hebt ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren. Hierdoor vind jij voor iedere ruimte de perfecte shutters. Je kan ze naadloos laten aansluiten op jouw woonstijl.

Naast het feit dat shutters er prachtig uitzien, zijn ze ook erg praktisch. Shutters zijn toepasbaar op ieder soort raam. Of je nu een rond raam, een dakraam, een toog of een andere speciale vorm raam hebt. De Van Eyck shutters worden volledig op maakt gemaakt en sluiten daardoor ook perfect aan op jouw ramen.

Vrijblijvend advies

Hieronder vind je alvast verschillende voorbeelden van het buitenaanzicht van Van Eyck shutters. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Prijs op maat