Zoeken

Inspiratie en oriëntatie Shutters in de slaapkamer

Op zoek naar sfeervolle raambekleding voor in de slaapkamer? Shutters zijn hiervoor een goede, veelzijdige keuze. De lamellen zijn geheel naar wens, in diverse delen te kantelen, zodat je zelf de mate van lichtinval en privacy kunt bepalen.


Zijn shutters verduisterend?

Shutters zijn niet geheel verduisterend. Wel houden ze het licht grotendeels buiten. De lamellen geheel gesloten houden, zorgt voor een grotendeels verduisterend effect. Echter behouden shutters altijd kleine kiertjes waar licht door kan komen. Liever wakker worden door de ochtendzon? Laat de lamellen een klein beetje open staan en geniet 's morgens van de heerlijke zonnestralen!
Bovendien bieden shutters een hoge mate van privacy: kantel de lamellen, zodat het natuurlijke zonlicht naar binnen kan schijnen, maar de inkijk volledig beperkt blijft.

Onderstaand enkele voorbeelden van Van Eyck shutters in slaapkamers en kinderkamers. Ze zijn verkrijgbaar in iedere kleur en iedere interieurstijl. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 stel uw vraag  Advies aan huis

Prijs op maat
Vrijblijvend adviesgesprek aan huis

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Shutters configurator op tablet

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×