Shutters in Antwerpen? Kies Van Eyck shutters!


Voor op maat gemaakte raamdecoratie in Antwerpen en omgeving kiest u voor Van Eyck shutters! Van Eyck shutters maakt al jarenlang shutters op maat, geheel naar uw wens. Ook in Antwerpen en omgeving hebben we met onze shutters al vele sfeervolle woonruimtes mogen creëren.

Maatwerk shutters in Antwerpen

In Schoten, te Antwerpen, hebben we op één adres zowel de ramen in de woonkamer als in de eetkamer voorzien van Van Eyck shutters. Deze donkerbruine shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor zijn ze ook perfect voor de raampartijen in speciale vormen. Het toograam wordt onderbroken door een muur, maar loopt achter de muur nog een stukje door. De shutters zijn perfect uitgelijnd, zodat het één mooi geheel blijft en de lamellen precies doorlopen.

Ook het dakraam is voorzien van maatwerk shutters in dezelfde stijl als de overige ramen. Dit shutterproject te Antwerpen laat zien dat shutters perfect passen in een klassieke woonstijl. De lamelstand is eenvoudig te bepalen met behulp van een kantelstok die bevestigd is aan de voorzijde van de shutters. Zo kunt u zelf spelen met licht en creëert u de perfecte sfeer in elke ruimte! Onderstaand ziet u het prachtige resultaat van de diverse shutters in Antwerpen.

Kwaliteit shutters in Antwerpen

Heeft u interesse in shutters en bent u woonachtig in omgeving Antwerpen? Dat is voor ons geen probleem! Onze specialist komt naar u toe. Wij werken met regio adviseurs door heel België en Nederland.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van shutters als raamdecoratie kunnen wij onszelf dé shutter specialist van België en Nederland noemen. Al onze shutters worden geheel op maat en naar uw wens geproduceerd. Voor onze Van Eyck shutters geldt: hoogstaande kwaliteit, maatwerk én vakkundige plaatsing door onze eigen professionele vakmensen.

Advies op maat over shutters in Antwerpen? Wij helpen u graag!

Wilt u ook shutters op maat, passend bij uw interieur en situatie? Laat u inspireren door de talrijke mogelijkheden van Van Eyck shutters tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Neem gerust contact met ons op! Onze regio adviseur komt graag naar u toe in Antwerpen en omgeving.

Advies aan huis Stel uw vraag

Klik hier voor meer binnenkijkers

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×