Zoeken
Shutters in Antwerpen

Van Eyck shutters
in Antwerpen

Shutters in Antwerpen? Kies Van Eyck shutters!

Voor op maat gemaakte raamdecoratie in Antwerpen en omgeving kies je voor Van Eyck shutters! Wij maken al jaren shutters op maat, geheel naar jouw wens. Ook in Antwerpen en omgeving hebben we met onze shutters al vele sfeervolle woonruimtes mogen creëren.

Maatwerk shutters in Antwerpen

In Schoten, te Antwerpen, hebben we op één adres zowel de ramen in de woonkamer als in de eetkamer voorzien van Van Eyck shutters. Deze donkerbruine shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor zijn ze ook perfect voor de raampartijen in speciale vormen. Het toograam wordt onderbroken door een muur, maar loopt achter de muur nog een stukje door. De shutters zijn perfect uitgelijnd, zodat het één mooi geheel blijft en de lamellen precies doorlopen.

Ook het dakraam is voorzien van maatwerk shutters in dezelfde stijl als de overige ramen. Dit shutterproject in Antwerpen laat zien dat onze raamdecoratie perfect past in een klassieke woonstijl.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

De montage van shutters in Antwerpen

Onze specialisten komen jouw shutters inmeten en monteren. Wanneer de shutters geplaatst zijn, laten we de ruimte schoon achter. Samen bekijken we nog eens het eindresultaat. Helemaal tevreden? Dan kunnen jullie jarenlang genieten van de mooiste shutters in Antwerpen en omgeving!


prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers

Shutters in Antwerpen met donkerbruine kleur