Zoeken

Van Eyck shutters
in Antwerpen

Shutters in Antwerpen? Kies Van Eyck shutters!

Voor op maat gemaakte raamdecoratie in Antwerpen en omgeving kies je voor Van Eyck shutters! Van Eyck shutters maakt al jarenlang shutters op maat, geheel naar jouw wens. Ook in Antwerpen en omgeving hebben we met onze shutters al vele sfeervolle woonruimtes mogen creëren.

Maatwerk shutters in Antwerpen

In Schoten, te Antwerpen, hebben we op één adres zowel de ramen in de woonkamer als in de eetkamer voorzien van Van Eyck shutters. Deze donkerbruine shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor zijn ze ook perfect voor de raampartijen in speciale vormen. Het toograam wordt onderbroken door een muur, maar loopt achter de muur nog een stukje door. De shutters zijn perfect uitgelijnd, zodat het één mooi geheel blijft en de lamellen precies doorlopen.

Ook het dakraam is voorzien van maatwerk shutters in dezelfde stijl als de overige ramen. Dit shutterproject te Antwerpen laat zien dat shutters perfect passen in een klassieke woonstijl. De lamelstand is eenvoudig te bepalen met behulp van de tilt rod bediening; een kantelstok die bevestigd is aan de voorzijde van de shutters. Zo kun je zelf spelen met licht en creëer je de perfecte sfeer in elke ruimte! Onderstaand zie je het prachtige resultaat van de diverse shutters in Antwerpen.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

De aanpak van Van Eyck shutters

Ben jij ook benieuwd wat Van Eyck shutters voor je kan betekenen? Laten we je dan eerst vertellen over onze specifieke werkwijze: Allereerst komt onze regio-adviseur naar je in Antwerpen of omgeving rijden. We nemen samen met jou en je eventuele partner al jullie wensen en mogelijkheden door. Aan welke kleur geven jullie de voorkeur? Heb je een specifiek materiaal voor ogen? Welke lamelmaat en bedieningswijze wensen jullie? We bekijken samen jullie ramen en interieur en geven daarop ons advies. We laten zien welke Van Eyck shutters collectie het beste bij jullie wensen past en creëren samen de perfecte shutters op maat. 

Zijn de wensen op elkaar afgestemd? Dan maken we direct een prijs op maat. Zijn jullie nog steeds enthousiast? Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor de definitieve inmeting, zodat jullie zo snel mogelijk kunnen genieten van jullie shutters in Antwerpen!

De montage van shutters in Antwerpen

Wanneer je er helemaal uit bent, kunnen onze specialisten jouw shutters definitief inmeten en komen monteren. Doordat onze inmeetspecialist alles nauwkeurig, tot op de millimeter, heeft ingemeten, weten onze vakmensen precies hoe ze de shutters moeten installeren. Doordat ze beschikken over jarenlange ervaring, gaat dit uiterst precies en bekwaam. Wanneer de shutters geplaatst zijn, laten we de ruimte schoon achter. Samen bekijken we nog eens het eindresultaat. Helemaal tevreden? Dan kunnen jullie jarenlang genieten van de mooiste shutters in Antwerpen en omgeving!

Vind inspiratie op onze website!

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Daar zie je tal van mogelijkheden voor shutters in diverse ruimtes of voor diverse raamtypes. Ook voor blinds (jaloezieën) kun je daar de nodige inspiratie opdoen. Bekijk de foto's van eerdere installaties bij klanten of bekijk één van onze video's. Wij weten zeker dat je zo nog een beter beeld krijgt van welke shutters in Antwerpen bij jouw interieur passen.

Shutters van hoge kwaliteit

Heb je interesse in shutters en ben je woonachtig in omgeving Antwerpen? Dat is voor ons geen probleem! Onze specialist komt naar je toe. Wij werken met regio adviseurs door heel België en Nederland.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van shutters als raamdecoratie kunnen wij onszelf dé shutter specialist van België en Nederland noemen. Al onze shutters worden geheel op maat en naar jouw wens geproduceerd. Voor onze Van Eyck shutters geldt: hoogstaande kwaliteit, maatwerk én vakkundige plaatsing door onze eigen professionele vakmensen. Je krijgt dan ook vijf jaar garantie op Van Eyck shutters.

 

Advies op maat? Wij helpen je graag!

Wil jij ook shutters op maat, passend bij jouw interieur en situatie? Laat je inspireren door de talrijke mogelijkheden van Van Eyck shutters tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Neem gerust contact met ons op! Onze regio adviseur komt graag naar je toe in Antwerpen en omgeving.
prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers