Zoeken

Van Eyck shutters
omgeving Eindhoven

Sfeervolle & moderne shutters in Eindhoven en omgeving

In en rondom Eindhoven hebben we al vele adressen mogen verfraaien met onze raamdecoratie. Even binnenkijken en inspiratie opdoen? Wij nemen je mee binnen in deze moderne woning met shutters én blinds (jaloezieën)!

Shutters inspiratie van een klant

In Leende, omgeving Eindhoven, hebben we de woning van Aniek en Ruud mogen voorzien van moderne shutters en blinds. Aniek is interieurstyliste en wist dus ook precies hoe zij de raamdecoratie wilde vormgeven. De ramen in de keuken zijn voorzien van maatwerk zwarte shutters en in de woonkamer zijn zwarte blinds (jaloezieën) op maat toegepast. Door de perfecte afstemming van kleuren en materialen zijn onze shutters en blinds perfect te combineren in dezelfde ruimte. De foto's op deze pagina tonen het prachtige eindresultaat.

Aniek aan het woord: 

‘’Wij hechten veel waarde aan het design van ons interieur. We zijn daarom ook ontzettend blij dat de sfeer die we voor ogen hadden voor onze woning extra versterkt wordt door de gekozen shutters en blinds van Van Eyck shutters!’’

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

De zwarte shutters en jaloezieën passen perfect binnen het moderne interieur van Aniek en Ruud, en vormen een mooi contrast met de licht gekleurde muren. Ze zijn volledig op maat gemaakt, naar wens van de klant. Je regelt zelf in een handomdraai de stand van de lamellen. Zo creëer je heel gemakkelijk de perfecte sfeer en mate van privacy in huis!

Op zoek naar shutters in Eindhoven en omgeving? Neem een kijkje bij Van Eyck shutters

Wij zijn al jarenlang hét vertrouwde adres als het gaat om maatwerk houten raamdecoratie. Met Van Eyck shutters ben je verzekerd van het meest deskundige advies, perfecte service, de beste vakmensen en hoge kwaliteit. We bieden een uitgebreide collectie shutters met talrijke keuzemogelijkheden in onder andere kleuren, lamelmaten, bedieningsvormen en uitstraling. Zo vind je altijd je perfecte shutters, passend bij jouw woonstijl. In de omgeving van Eindhoven hebben we al veel woonruimtes mogen verrijken met op maat gemaakte shutters en blinds.

Hoe wij te werk gaan

Bij Van Eyck shutters staan we bekend om onze klantgerichte en -specifieke aanpak. Waarom dat zo is? Dat leggen we je nu uit! Na het maken van een adviesafspraak komt onze adviseur bij jou thuis langs in Eindhoven of omgeving. Bij jou thuis bekijken we alle mogelijkheden, bespreken we jouw wensen en kijken we samen welke vorm van raamdecoratie daar het beste bij past. Wij geven persoonlijk advies, gericht op jouw woning en passend bij jouw wensen. Zo hebben we het over specifieke kleuren, de materiaalkeuze, de diverse collecties én bepalen we de gewenste uitstraling. Is dat van beide kanten helemaal helder? Dan gaan we door.

Vervolgens laten we je kiezen tussen de verschillende opties. De shutters in Eindhoven zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Ook de bedieningsvormen, lamelbreedtes, verdeling van de luiken en de keuze uit frames komen aan bod. Dit bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. We bekijken per raam wat het beste bij jouw ruimte past. Zijn we het eens over de invulling van de raamdecoratie? Dan kunnen we meteen een prijs op maat voor jou maken. Ben je nog steeds enthousiast? Mooi! We plannen dan een volgende afspraak in met onze inmeetspecialist.

jaloezieën op een deur gemonteerd

De montage van shutters in Eindhoven

Wanneer alle wensen helder zijn, komt onze inmeetspecialist bij jouw langs om alles nog één keer tot op de millimeter op te meten. Dit gebeurt uiterst nauwkeurig, zodat de shutters precies op maat gemaakt kunnen worden. Zijn de shutters gereed? Dan gaan onze vakmensen snel voor jou aan de slag! De installatie van de shutters in Eindhoven en omgeving gebeurt, mede door de jarenlange ervaring, bekwaam en uiterst nauwkeurig. Als de shutters eenmaal naar jouw tevredenheid geplaatst zijn, laten we de ruimte netjes achter. Zo kun jij heerlijk genieten van jouw nieuw geplaatste shutters in Eindhoven en omgeving! 

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wil je ook genieten van sfeervolle, op maat gemaakte shutters in jouw woning in de omgeving Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Onze specialisten komen graag bij jou aan huis en helpen je op weg naar de perfecte raamdecoratie! Voor de beste shutters in Eindhoven en omgeving neem je een kijkje bij Van Eyck shutters!

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers