NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Sfeervolle & moderne shutters in Eindhoven


In en rondom Eindhoven hebben we al vele adressen mogen verfraaien met onze raamdecoratie. Even binnenkijken en inspiratie opdoen? Wij nemen u mee binnen in deze moderne woning met shutters én blinds!


In Leende, omgeving Eindhoven, hebben we deze woning mogen voorzien van moderne shutters en blinds. De ramen in de keuken zijn voorzien van zwarte shutters en in de woonkamer zijn zwarte blinds toegepast. Door perfecte afstemming van kleuren en materialen zijn shutters en blinds perfect te combineren in dezelfde ruimte. Onderstaande foto’s tonen het prachtige eindresultaat.

 

Klant aan het woord:

‘’Wij hechten veel waarde aan het design van ons interieur. We zijn daarom ook ontzettend blij dat de sfeer die we voor ogen hadden voor onze woning extra versterkt wordt door de gekozen shutters en blinds van Van Eyck shutters!’’

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

De zwarte shutters en blinds passen perfect binnen dit moderne interieur en vormen een mooi contrast met de licht gekleurde muren. Ze zijn volledig op maat gemaakt, naar wens van de klant. U regelt zelf in een handomdraai de stand van de lamellen. Zo creëert u heel gemakkelijk de perfecte sfeer en mate van privacy in huis!

Op zoek naar shutters in omgeving Eindhoven? Neem een kijkje bij Van Eyck shutters

Wij zijn al jarenlang hét vertrouwde adres als het gaat om maatwerk houten raamdecoratie. Met Van Eyck shutters bent u verzekerd van het meest deskundige advies, perfecte service, de beste vakmensen en hoge kwaliteit. We bieden een uitgebreide collectie shutters met talrijke keuzemogelijkheden in onder andere kleuren, lamelmaten, bedieningsvormen en uitstraling. Zo vindt u altijd uw perfecte shutters, passend bij uw situatie en woonstijl.  In de omgeving van Eindhoven hebben we al veel woonruimtes mogen verrijken met op maat gemaakte shutters en/of blinds.

Vrijblijvend adviesgesprek omtrent shutters in omgeving Eindhoven? Onze specialisten komen graag tot bij u!

De eerste stap naar dé perfecte shutters begint met een vrijblijvend adviesgesprek bij u aan huis. Iedere woonruimte en iedere wens is anders. Daarom denken we graag mee met uw wensen, bespreken we de mogelijkheden voor uw situatie en voorzien we u van passend advies. We nemen de gehele Van Eyck shutters collectie voor u mee. Samen creëren we de perfecte raamdecoratie voor uw woonruimte!

Wilt u ook genieten van sfeervolle, op maat gemaakte shutters in uw woning te Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wij komen dan graag bij u aan huis en helpen u op weg naar uw perfecte raamdecoratie.

advies aan huis stel uw vraag 

jaloezieƫn op een deur gemonteerd
Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×