Sfeervolle & moderne shutters in Eindhoven


In en rondom Eindhoven hebben we al vele adressen mogen verfraaien met onze raamdecoratie. Even binnenkijken en inspiratie opdoen? Wij nemen je mee binnen in deze moderne woning met shutters én blinds!


In Leende, omgeving Eindhoven, hebben we deze woning mogen voorzien van moderne shutters en blinds. De ramen in de keuken zijn voorzien van zwarte shutters en in de woonkamer zijn zwarte blinds (jaloezieën) toegepast. Door perfecte afstemming van kleuren en materialen zijn shutters en blinds perfect te combineren in dezelfde ruimte. Onderstaande foto’s tonen het prachtige eindresultaat.

 

Klant aan het woord:

‘’Wij hechten veel waarde aan het design van ons interieur. We zijn daarom ook ontzettend blij dat de sfeer die we voor ogen hadden voor onze woning extra versterkt wordt door de gekozen shutters en blinds van Van Eyck shutters!’’

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

De zwarte shutters en jaloezieën passen perfect binnen dit moderne interieur en vormen een mooi contrast met de licht gekleurde muren. Ze zijn volledig op maat gemaakt, naar wens van de klant. Je regelt zelf in een handomdraai de stand van de lamellen. Zo creëer je heel gemakkelijk de perfecte sfeer en mate van privacy in huis!

Op zoek naar shutters in omgeving Eindhoven? Neem een kijkje bij Van Eyck shutters

Wij zijn al jarenlang hét vertrouwde adres als het gaat om maatwerk houten raamdecoratie. Met Van Eyck shutters ben je verzekerd van het meest deskundige advies, perfecte service, de beste vakmensen en hoge kwaliteit. We bieden een uitgebreide collectie shutters met talrijke keuzemogelijkheden in onder andere kleuren, lamelmaten, bedieningsvormen en uitstraling. Zo vind je altijd je perfecte shutters, passend bij jouw woonstijl. In de omgeving van Eindhoven hebben we al veel woonruimtes mogen verrijken met op maat gemaakte shutters en/of blinds.

Vrijblijvend adviesgesprek omtrent shutters in omgeving Eindhoven? Onze specialisten komen graag aan huis!

De eerste stap naar dé perfecte shutters begint met een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Iedere woonruimte en iedere wens is anders. Daarom denken we graag met je mee. We bespreken de mogelijkheden voor jouw ramen en voorzien je van passend advies. We nemen de gehele Van Eyck shutters collectie voor je mee. Samen creëren we de perfecte raamdecoratie voor jouw woonruimte!

Wil je ook genieten van sfeervolle, op maat gemaakte shutters in jouw woning in de omgeving Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Wij komen graag bij je aan huis en helpen je op weg naar de perfecte raamdecoratie.

advies aan huis stel een vraag 

jaloezieƫn op een deur gemonteerd
Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×