Zoeken
Shutters in Eindhoven

Van Eyck shutters
omgeving Eindhoven

Sfeervolle & moderne shutters in Eindhoven en omgeving

In en rondom Eindhoven hebben we al vele adressen mogen verfraaien met onze raamdecoratie. Even binnenkijken en inspiratie opdoen? Wij nemen je mee binnen in deze moderne woning met shutters én blinds (jaloezieën)!

Shuttersinspiratie van een klant

In Leende, omgeving Eindhoven, hebben we de woning van Aniek en Ruud mogen voorzien van moderne shutters en blinds. Aniek is interieurstyliste en wist dus ook precies hoe zij de raamdecoratie wilde vormgeven. De ramen in de keuken zijn voorzien van maatwerk zwarte shutters en in de woonkamer zijn zwarte blinds (jaloezieën) op maat toegepast. Door de perfecte afstemming van kleuren en materialen zijn onze shutters en blinds perfect te combineren in dezelfde ruimte.Aniek aan het woord: 

‘’Wij hechten veel waarde aan het design van ons interieur. We zijn daarom ook ontzettend blij dat de sfeer die we voor ogen hadden voor onze woning extra versterkt wordt door de gekozen shutters en blinds van Van Eyck shutters!’’

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

De zwarte shutters en jaloezieën passen perfect binnen het moderne interieur van Aniek en Ruud, en vormen een mooi contrast met de licht gekleurde muren. Ze zijn volledig op maat gemaakt, naar wens van de klant. Je regelt zelf in een handomdraai de stand van de lamellen. Zo creëer je heel gemakkelijk de perfecte sfeer en mate van privacy in huis!

Op zoek naar shutters in Eindhoven en omgeving? Neem een kijkje bij Van Eyck shutters

Wij zijn al jarenlang hét vertrouwde adres als het gaat om maatwerk houten raamdecoratie. Met Van Eyck shutters ben je verzekerd van het meest deskundige advies, perfecte service, de beste vakmensen en hoge kwaliteit. We bieden een uitgebreide collectie shutters met talrijke keuzemogelijkheden in onder andere kleuren, lamelmaten, bedieningsvormen en uitstraling. Zo vind je altijd je perfecte shutters, passend bij jouw woonstijl. In de omgeving van Eindhoven hebben we al veel woonruimtes mogen verrijken met op maat gemaakte shutters en blinds.

PRIJS OP MAAT

Klik hier voor meer binnenkijkers

jaloezieën op een deur gemonteerd