Zoeken

Van Eyck shutters in Amsterdam

Van Eyck shutters in Amsterdam

We laten je binnenkijken in de voormalige woning van Hanna Verboom!

Even binnenkijken in de prachtige woning van Hanna Verboom – Nederlandse actrice – met karakteristieke shutters in Amsterdam! Dat is inspirerend! Dit Amsterdamse appartement is uniek door de donkere, karakteristieke, houten shutters die in de hele woning terug te zien zijn. Met deze houten shutters hebben we de gewenste koloniale en Afrikaanse sfeer bij Hanna thuis gecreëerd. Wij nemen je graag mee naar de wereld van Hanna Verboom en Van Eyck shutters in hartje Amsterdam!

Shutters voor een koloniale & Afrikaanse uitstraling

Voor iedere sfeer en smaak zijn shutters verkrijgbaar. De uitdaging is om een uitstraling te creëren die goed aanvoelt. Hanna wilde graag een koloniale en Afrikaanse sfeer bij haar thuis. Dat herinnerde haar aan de tijd dat ze als klein meisje in Afrika woonde. Daarbij dacht ze meteen aan houten shutters die ze vroeger al overal zag in de koloniale huizen in Afrika. Natuurlijk zijn de maatwerk shutters van Van Eyck shutters dan de perfecte keuze! Shutters passen in de meest uitgesproken woonstijl, zoals bij Hanna Verboom thuis. Bewonder hier het prachtige resultaat van Van Eyck shutters in Amsterdam.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Shutters in Amsterdam: een verrijking van je interieur

Onze shutters voegen écht iets toe aan het interieur van het appartement van Hanna Verboom. Het is warmer, sfeervoller én romantischer. Door de grote accessoires in het interieur te combineren met de natuurlijke materialen van onze shutters, brachten we de koloniale, Afrikaanse uitstraling naar boven. Onze donkergroene houten shutters maken de woning helemaal compleet!

Hanna Verboom: 

“De shutters zijn zo waanzinnig! Heel blij met mijn shutters van Van Eyck shutters. Een ware toevoeging aan mijn interieur.”

Sfeer & privacy met shutters in Amsterdam

Wat de woning vooral uniek maakt, zijn de houten shutters die een prachtige lichtinval creëren. De lichtinval kan Hanna heel eenvoudig zelf regelen. Wil ze graag genieten van het zonnetje en van het prachtige uitzicht in hartje Amsterdam? Dan opent ze heel eenvoudig de lamellen. Hiervoor kan ze het bedieningsstokje (tilt rod genoemd) gebruiken die bevestigd is aan de voorzijde van de shutters. Als Hanna het donker wil hebben in huis of even niet wil dat er mensen naar binnen kijken, kan ze in een handomdraai de lamellen helemaal dichtdoen. Dan ziet de ruimte er nog steeds prachtig en sfeervol uit!

Op zoek naar inspiratie? Bezoek dan onze inspiratiepagina

Op onze website zie je genoeg prachtige voorbeelden voor jouw shutters in Amsterdam. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan eens de inspiratiepagina op onze website. Hier vind je ontzettend veel inspiratie voor shutters. Zo zie je verschillende ruimtes met shutters. Denk aan shutters in woonkamers, keukens, badkamers en slaapkamers. Deze inspiratie is goed te gebruiken als je nog twijfelt over welke shutters het beste in jouw huis in Amsterdam passen. Laat je inspireren door de foto’s!

Van Eyck shutters maken de woning van Hanna Verboom helemaal compleet! Wij zijn blij dat we een klein stukje Afrika konden creëren in hartje Amsterdam, en Hanna Verboom ook:

 

Hanna aan het woord: 

''Ik ben mijn hele leven veel met interieurs bezig geweest. Als achtjarig meisje veranderde ik om de week de inrichting van mijn kleine kamer. Wij woonden toen in Afrika en verhuisden vaak. Misschien dat daaruit mijn behoefte is ontstaan om een eigen plek te hebben, waar je al je kostbaarheden en verzamelingen bij elkaar hebt, waar je thuis komt. In Kenya had je veel koloniale huizen met oude houten shutters, ik vond dat het allermooiste. Hoe het licht valt, de sfeer die het creëert en het ambachtelijke houtsnijwerk. Nu heb ik ze zelf, de finishing touch voor mijn thuis. Een klein stukje Afrika in westelijk Amsterdam."

Hoe gaat Van Eyck shutters te werk in Amsterdam?

Bij Van Eyck shutters staan we bekend om onze klantspecifieke en gerichte aanpak. Hoe we dat doen, leggen we graag aan je uit. Nadat je een afspraak hebt gemaakt, komen we graag bij jou thuis langs. In jouw woning bekijken we alle wensen. We vinden het belangrijk om te horen hoe jij de raamdecoratie voor je ziet en wat bij jou past. Wij gaan dan kijken wat er allemaal mogelijk is en geven we persoonlijk advies. Zo komen de verschillende collecties, materialen en kleuren aan bod. We nemen de tijd, zodat je alle vragen kunt stellen die je hebt.


Shutters zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Denk hierbij niet alleen aan de kleuren en materialen, maar ook aan de bedieningsvormen en lamelbreedtes. Per raam bekijken we wat mooi past in jouw woning. Vervolgens maken we direct een prijs op maat voor je. Ben je enthousiast? Goed om te horen!

De montage van shutters in Amsterdam

Voordat we de shutters bij jou in Amsterdam komen plaatsen, komt eerst onze inmeetspecialist nog een keer bij je woning langs om alles op te meten. Dit doen we erg nauwkeurig, zodat je shutters precies op maat gemaakt kunnen worden. Als de shutters klaar zijn, gaan onze vakmensen aan de slag. De installatie van de shutters gebeurt bekwaam en nauwkeurig. Dit gebeurt onder andere mede door onze jarenlange ervaring. We laten daarna alles netjes achter. Zo geniet je direct van je nieuwe shutters in Amsterdam en omgeving!

Interesse in Van Eyck shutters in Amsterdam?
Wij komen graag naar je toe!

Verliefd geworden op de bijzonder stijlvolle shutters in de woning van Hanna Verboom? En wil je zelf ook shutters in Amsterdam om je interieur een boost te geven? Kies dan voor Van Eyck shutters!

Wij laten je graag zien welke shutters perfect passen bij jouw wensen en interieur. Daarvoor komen we graag naar jouw huis in Amsterdam en omgeving. Want waar kun je het beste beoordelen welke shutters mooi zijn binnen je interieur? Precies!

Ja, ik wil shutters!

Klik hier voor meer binnenkijkers

Een kijkje in het interieur van Hanna Verboom: