>> Binnenkijken bij Hanna Verboom in Amsterdam...

Van Eyck shutters in Amsterdam

Even binnenkijken in de prachtige woning van Hanna Verboom – Nederlandse actrice – met karakteristieke shutters in Amsterdam! Dat is inspirerend! Dit Amsterdamse appartement is uniek door de donkere, karakteristieke, houten shutters die in de hele woning terug te zien zijn. Met deze houten shutters hebben we de gewenste koloniale en Afrikaanse sfeer bij Hanna thuis gecreëerd. Wij nemen u graag mee naar de wereld van Hanna Verboom en Van Eyck shutters in hartje Amsterdam!

 

Shutters voor een koloniale & Afrikaanse uitstraling

Voor iedere sfeer en smaak zijn shutters verkrijgbaar. De uitdaging is om een uitstraling te creëren die goed aanvoelt. Hanna wilde graag een koloniale en Afrikaanse sfeer bij haar thuis. Dat herinnerde haar aan de tijd dat ze als klein meisje in Afrika woonde. Daarbij dacht ze meteen aan houten shutters die ze vroeger al overal zag in de koloniale huizen in Afrika. Natuurlijk zijn de maatwerk shutters van Van Eyck shutters dan de perfecte keuze! Shutters passen in de meest uitgesproken woonstijl, zoals bij Hanna Verboom thuis. Bewonder hier het prachtige resultaat van Van Eyck shutters in Amsterdam.

Shutters in Amsterdam: een verrijking van uw interieur

Onze shutters voegen écht iets toe aan het interieur van het appartement van Hanna Verboom. Het is warmer, sfeervoller én romantischer. Door de grote accessoires in het interieur te combineren met de natuurlijke materialen van onze shutters, brachten we de koloniale, Afrikaanse uitstraling naar boven. Onze donkergroene houten shutters maken de woning helemaal compleet!

Hanna Verboom: 

“De shutters zijn zo waanzinnig! Heel blij met mijn shutters van Van Eyck shutters. Een ware toevoeging aan mijn interieur.”

Sfeer & privacy met shutters in Amsterdam

Wat de woning vooral uniek maakt, zijn de houten shutters die een prachtige lichtinval creëren. De lichtinval kan Hanna heel eenvoudig zelf regelen. Wil ze graag genieten van het zonnetje en van het prachtige uitzicht in hartje Amsterdam? Dan opent ze heel eenvoudig de lamellen. Hiervoor kan ze het bedieningsstokje (tilt rod genoemd) gebruiken die bevestigd is aan de voorzijde van de shutters. Als Hanna het donker wil hebben in huis of even niet wil dat er mensen naar binnen kijken, kan ze in een handomdraai de lamellen helemaal dichtdoen. Dan ziet de ruimte er nog steeds prachtig en sfeervol uit!

Van Eyck shutters maken de woning van Hanna Verboom helemaal compleet! Wij zijn blij dat we een klein stukje Afrika konden creëren in hartje Amsterdam, en Hanna Verboom ook:

 

Hanna aan het woord: 

''Ik ben mijn hele leven veel met interieurs bezig geweest. Als achtjarig meisje veranderde ik om de week de inrichting van mijn kleine kamer. Wij woonden toen in Afrika en verhuisden vaak. Misschien dat daaruit mijn behoefte is ontstaan om een eigen plek te hebben, waar je al je kostbaarheden en verzamelingen bij elkaar hebt, waar je thuis komt. In Kenya had je veel koloniale huizen met oude houten shutters, ik vond dat het allermooiste. Hoe het licht valt, de sfeer die het creëert en het ambachtelijke houtsnijwerk. Nu heb ik ze zelf, de finishing touch voor mijn thuis. Een klein stukje Afrika in westelijk Amsterdam."

Interesse in Van Eyck shutters in Amsterdam?
Wij komen graag naar u toe!


Verliefd geworden op de bijzonder stijlvolle shutters in de woning van Hanna Verboom? En wilt u zelf ook shutters in Amsterdam om uw interieur een boost te geven? Kies dan voor Van Eyck shutters!

Wij laten u graag zien welke shutters perfect passen bij uw wensen, situatie en interieur. Daarvoor komen we graag naar u thuis in Amsterdam en omgeving. Want waar kunt u het beste beoordelen welke shutters mooi zijn binnen uw interieur? Precies!

>> Ja, ik wil shutters!

Klik hier voor meer binnenkijkers

Een kijkje in het interieur van Hanna Verboom:

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×