Zoeken
Shutters in Gent

Van Eyck shutters
in Gent

Van Eyck shutters in Gent!

Voor op maat gemaakte shutters in Gent en omgeving kies je voor Van Eyck shutters! Sinds jaar en dag zijn wij dé specialist op het gebied van maatwerk shutters in België en Nederland. Van Eyck shutters maakt het mogelijk om voor elk type raam en elke woonruimte de perfecte shutters te creëren. Zo hebben we in Gent een mooie, grote schuifpui voorzien van op maat gemaakte, sfeervolle en stijlvolle hutters. Wij vertellen je er graag meer over.

Maatwerk shutters in Gent

Shutters passen perfect voor grote ramen in huis, zoals voor deze schuifpui. Doordat de shutters op een schuifrail gemonteerd worden, schuif je ze gemakkelijk opzij en blijft de schuifpui toegankelijk. Ook in opengeschoven stand staan shutters erg sfeervol binnen de ruimte. Deze maatwerk shutters creëren een prettige, warme sfeer in huis en zijn een ware toevoeging aan het interieur. De kleur wit zorgt voor een rustige, open uitstraling en de tilt rod bediening (het kantelstokje aan de voorzijde van de lamellen) geeft de shutters extra karakter.

Onderstaand zie je het mooie resultaat van dit shutterproject in Gent:

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

De shutters voor deze schuifpui zijn uitgevoerd met een horizontale midrail, exact op de hoogte van de horizontale glaslat in het kozijn. Hierdoor zijn de bovenste en onderste helft van de lamellen afzonderlijk van elkaar te kantelen.

Heb je ook mooie, grote ramen in huis, zoals een schuifpui of raampartij met openslaande deuren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van shutters als raamdecoratie?
Wij vertellen je er graag alles over.

Shutters schuifpui Shutters openslaande deuren

Ja, ik wil shutters!

Samen met één van onze adviseurs jouw perfecte shutters in Gent creëren? Dat vinden wij leuk!
Vraag direct een persoonlijk adviesafspraak en een prijs op maat aan. Heb je nog vragen over shutters? Wij beantwoorden ze graag.

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers

Witte shutters met tiltrod in woonkamer Gent