NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Van Eyck shutters, shutter specialist in Gent!

Voor op maat gemaakte shutters in Gent en omgeving kiest u voor Van Eyck shutters! Sinds jaar en dag is Van Eyck shutters dé specialist op het gebied van maatwerk shutters in België en Nederland. Omdat elke situatie uniek is, worden onze shutters volledig op maat gemaakt. Van Eyck shutters maakt het mogelijk om voor elk type raam en elke interieurstijl de perfecte shutters te creëren. Zo hebben we in Gent een mooi groot raam voorzien van op maat gemaakte, sfeervolle en stijlvolle Van Eyck shutters. Wij vertellen u er graag meer over...!

Maatwerk shutters in Gent

Onlangs hebben we op maat gemaakte shutters in Gent geplaatst. Shutters passen perfect voor grote ramen in huis, zoals voor deze schuifpui. Doordat de shutters op een schuifrail gemonteerd worden, schuift u ze gemakkelijk opzij en blijft de schuifpui toegankelijk. Ook in opengeschoven stand staan shutters erg mooi binnen de ruimte. Deze maatwerk shutters creëren een prettige, warme sfeer in huis; een ware toevoeging aan het interieur. De kleur wit zorgt voor een rustige, open uitstraling. Onderstaand ziet u het schitterende resultaat van dit shutter project in Gent:

Shutters op schuifrail voor een schuifpui
Shutters op schuifrail voor een schuifpui

Voor de juiste mate van lichtinval in uw woning kunt u de lamellen heel gemakkelijk naar wens kantelen. Dit kunt u doen met behulp van een bedieningsstok (tilt rod genoemd) die bevestigd is aan de voorkant van de lamellen. Bij deze shutters is de tilt rod in het midden van de lamellen bevestigd, maar indien gewenst kan deze ook aan de zijkant van de lamellen geplaatst worden.

Open de lamellen om zo het daglicht binnen te laten schijnen en te genieten van een prachtig uitzicht. Voor extra privacy en sfeer kantelt u de lamellen naar de gewenste positie. De shutters voor deze schuifpui zijn uitgevoerd met een midrail, exact op de hoogte van de midrail in het kozijn. Hierdoor zijn de bovenste en onderste helft van de lamellen afzonderlijk van elkaar te kantelen.

 

Heeft u ook mooie, grote ramen in huis zoals een schuifpui of raampartij met openslaande deuren en bent u op zoek naar shutters als raamdecoratie? Lees dan meer in onze blog.

 

Maatwerk shutters in Gent? De Van Eyck shutters adviseur komt naar u toe!

Benieuwd welke shutters mooi zijn binnen úw interieur? Wij laten het u graag zien. Wat shutters voor uw interieur kunnen betekenen, kunnen we natuurlijk het beste bij u thuis beoordelen. Daarom komt één van onze deskundige regio adviseurs graag naar Gent en omgeving voor een kosteloos en persoonlijk adviesgesprek. Samen met onze adviseur kunt u uw shutters geheel naar wens in úw stijl samenstellen. Wij voorzien u graag van passend advies!

Ja, ik wil shutters!

Samen met één van onze adviseurs úw perfecte shutters in Gent creëren? Dat vinden wij leuk!
Vraag direct een persoonlijk adviesafspraak aan. Graag tot ziens!
Heeft u nog vragen over shutters? Wij beantwoorden ze graag. 


Advies aan huis stel uw vraag

Klik hier voor meer binnenkijkers

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×