Zoeken

Van Eyck shutters
in Gent

Van Eyck shutters in Gent!

Voor op maat gemaakte shutters in Gent en omgeving kies je voor Van Eyck shutters! Sinds jaar en dag zijn wij dé specialist op het gebied van maatwerk shutters in België en Nederland. Omdat elke situatie uniek is, worden onze shutters volledig op maat gemaakt. Van Eyck shutters maakt het mogelijk om voor elk type raam en elke interieurstijl de perfecte shutters te creëren. Zo hebben we in Gent een mooie, grote schuifpui voorzien van op maat gemaakte, sfeervolle en stijlvolle hutters. Wij vertellen je er graag meer over.

Maatwerk shutters in Gent

Onlangs hebben we op maat gemaakte shutters in Gent geplaatst. Shutters passen perfect voor grote ramen in huis, zoals voor deze schuifpui. Doordat de shutters op een schuifrail gemonteerd worden, schuif je ze gemakkelijk opzij en blijft de schuifpui toegankelijk. Ook in opengeschoven stand staan shutters erg sfeervol binnen de ruimte. Deze maatwerk shutters creëren een prettige, warme sfeer in huis en zijn een ware toevoeging aan het interieur. De kleur wit zorgt voor een rustige, open uitstraling en de tilt rod bediening (het kantelstokje aan de voorzijde van de lamellen) geeft de shutters extra karakter.

Onderstaand zie je het mooie resultaat van dit shutter project in Gent:

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Voor de juiste mate van lichtinval in je woning kun je de lamellen heel gemakkelijk naar wens kantelen. Dit kun je doen met behulp van de tilt rod (het bedieningsstokje) dat bevestigd is aan de voorzijde van de lamellen. Bij deze shutters is de tilt rod in het midden van de lamellen bevestigd, maar indien gewenst kan deze ook aan de zijkant van de lamellen geplaatst worden.

Open de lamellen om zo het daglicht binnen te laten schijnen en te genieten van een prachtig uitzicht. Voor extra privacy en sfeer kantel je de lamellen naar de gewenste positie. De shutters voor deze schuifpui zijn uitgevoerd met een horizontale midrail, exact op de hoogte van de horizontale glaslat in het kozijn. Hierdoor zijn de bovenste en onderste helft van de lamellen afzonderlijk van elkaar te kantelen.

Heb je ook mooie, grote ramen in huis, zoals een schuifpui of raampartij met openslaande deuren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van shutters als raamdecoratie?
Wij vertellen je er graag alles over.

Shutters schuifpui Shutters openslaande deuren

De Van Eyck shutters adviseur komt naar je toe!

Benieuwd welke shutters mooi zijn binnen jouw interieur? Wij laten het je graag zien. Wat shutters voor jouw interieur kunnen betekenen, kunnen we natuurlijk het beste bij je thuis beoordelen. Daarom komt één van onze deskundige regio adviseurs graag naar Gent en omgeving voor een kosteloos en persoonlijk adviesgesprek. Samen met onze adviseur kun je jouw shutters geheel naar wens en in jouw stijl samenstellen. We luisteren namelijk graag naar je wensen. Welke ramen wil je van shutters voorzien? Welke kleuren heb je daarbij in gedachten? En heb je al nagedacht over de de exacte uitstraling? We nemen samen één voor één deze keuzes door. Ook kijken wij naar de mogelijkheden voor jouw ramen. Hoe wil je de lichtdoorgang hebben en welke sfeer wil je creëren? Wanneer we dit hebben afgestemd op jouw wensen, zullen we een persoonlijke prijsopgave maken. Ben je enthousiast? Mooi, dan plannen we een volgende afspraak in! 

Bij de volgende afspraak komt onze inmeetspecialist langs om alles tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. We nemen ter controle nogmaals alle keuzes door en als dat in orde is, kunnen we je shutters in Gent op maat laten maken. Wanneer je op maat gemaakte shutters gereed zijn om geplaatst te worden, komen we voor de laatste keer bij je langs. Onze vakmensen hebben door jarenlange ervaring een nauwkeurige en bekwame manier van werken en zorgen voor een perfecte montage van jouw shutters. Na afloop laten we de ruimte netjes achter en kun je heerlijk genieten van je nieuwe shutters in Gent!

Het onderhouden is een simpele taak

Wanneer jouw shutters in Gent geplaatst zijn, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van blijven genieten. Dat doe je door ze regelmatig schoon te maken. Deze eenvoudige klus kun je prima met een plumeau of duster uitvoeren. Zo haal je snel al het stof weg. Hebben de shutters hardnekkig vuil? Dan kun je het best een lichtvochtige doek gebruiken. Let daarbij op dat je geen gebruik maakt van agressieve schoonmaakmiddelen of schuursponsjes, want hiermee kun je de shutters beschadigen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Het beste kun je de lamellen eerst helemaal sluiten. Dan kun je het shutterpaneel volledig met de duster of plumeau afstoffen. Is dat gebeurt, dan sluit je de lamellen de andere kant op. Ook deze kant stof je zo eenvoudig af. Het is dus niet nodig om de lamellen één voor één te behandelen. Dat scheelt weer tijd én moeite!

Ja, ik wil shutters!

Samen met één van onze adviseurs jouw perfecte shutters in Gent creëren? Dat vinden wij leuk!
Vraag direct een persoonlijk adviesafspraak en een prijs op maat aan. Heb je nog vragen over shutters? Wij beantwoorden ze graag. 

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers