Zoeken
Shutters in Heerlen

Van Eyck shutters
in Heerlen

Van Eyck shutters in Heerlen

Wij nemen je graag mee naar deze inspirerende woning met sfeervolle shutters in Heerlen! Hoe leuk is het om even binnen te kijken in het bijzonder modieuze huis van Bea - BIBI Verkoopstyling & Fotografie. Voor haar werk volgt Bea de laatste woontrends op de voet. Het verbaast je dan vast niet dat bij haar thuis ook alles perfect gestyled is.

Onze shutters zijn een echte eyecatcher in dit stijlvolle interieur! Ze creëren extra sfeer, een unieke uitstraling en maken van de diverse woonruimtes één schitterend geheel. Deze woning met raamdecoratie in Heerlen laat tevens de diverse toepassingen van shutters zien: als raamdecoratie voor diverse raamtypes, in verschillende kleuren, maar ook shutters als roomdivider en kastdeuren.

Shutters als roomdivider

Wil je dat je zitkamer warmte en gezelligheid ademt én dat de aangrenzende werkkamer voldoende privacy biedt? Shutters als roomdivider kunnen beide werelden perfect met elkaar combineren. In deze woning vormt de roomdivider van zwarte shutters zowel in open als gesloten stand een stoere en sfeervolle toevoeging aan het interieur. De roomdivider is een stijlvolle én functionele manier om de zitkamer en de werkkamer van elkaar te kunnen scheiden. Zo kun je in opperste concentratie aan de slag in de werkkamer, maar ook in alle rust een boek lezen of gewoon lekker relaxen in de zitkamer. Wil je toch de twee ruimtes met elkaar verbinden voor een open en sfeervol geheel? Open dan in een handomdraai de lamellen of open heel eenvoudig de shutterdeuren in zijn geheel.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Witte en zwarte shutters in dezelfde ruimte? Jazeker!

Wat een gave combinatie van witte en zwarte shutters in deze master bedroom met geïntegreerde badkamer! De karakteristieke zwarte shutters vormen een mooi contrast met de witte muren in deze ruimte. Ze leggen de nadruk op de raampartij en maken van deze dakramen ook echte sfeermakers. Vind je zwarte shutters voor alle ramen in de ruimte toch net te spannend? Dan kun je ze heel goed combineren met frisse witte shutters. Zo komen de zwarte shutters op de dakramen nog meer tot hun recht en creëer je een unieke sfeer binnen de ruimte. Het prachtige resultaat van witte shutters gecombineerd met zwarte shutters zie je in deze woning in Heerlen:

Shutters in Heerlen: stijlvol & functioneel

Van Eyck shutters zijn niet alleen een lust voor het oog en stijlvol in deze woning te Heerlen, maar ze functioneren ook perfect! Door de lamellen van de shutters (deels) te kantelen en de luiken op de gewenste positie te plaatsen, bepaal je zelf het licht, de mate van privacy en de sfeervolle uitstraling in huis.


De raamdecoratie in deze moderne badkamer is uitgevoerd op een railsysteem, waardoor de shutterluiken heel eenvoudig te verschuiven zijn. Kantel de lamellen en geniet zowel van licht als privacy. Wil je je badkamerraam op kiepstand zetten voor voldoende ventilatie en toch de luiken gesloten houden? Zowel in een open stand als gesloten stand staan de shutters erg mooi in deze badkamer en slaapkamer. In de karakteristieke slaapkamer is goed te zien hoe prachtig de witte houten shutters in volledig geopende stand zijn!

shutters als maatwerk kastdeuren

Shutters in Heerlen als kastdeuren/louvredeuren

Wist je dat shutters ook kunnen dienen als kastdeuren, oftewel louvredeuren? Op deze manier kun je heel eenvoudig je kleding op een stijlvolle manier opbergen. Zo creëer je een unieke opbergruimte in de woning, wat er ook nog eens super uitziet.

Bibi heeft gekozen voor zwarte shutters als kastdeuren, om haar inloopkast af te sluiten. De raamdecoratie is perfect op maat en naar wens gemaakt; deels uitgevoerd met lamellen en deels uitgevoerd met dichte panelen. Dit zorgt voor een stoere en chique touch binnen haar interieur.

Maatwerk shutters kunnen naast raamdecoratie of roomdivider dus ook dienen als kastdeuren of louvredeuren en geheel afgestemd worden op jouw interieurstijl.

 Persoonlijk advies over shutters in Heerlen? Wij helpen graag!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook genieten van stijlvolle en sfeervolle Van Eyck shutters in je woning in omgeving Heerlen? Samen creëren we je perfecte Van Eyck shutters!

Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprek!

Benieuwd naar meer binnenkijkers? Klik dan hier!

Fotografie:
BIBI Verkoopstyling/Fotografie