NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

>> Binnenkijken met Van Eyck shutters in Heerlen..!

Van Eyck shutters in Heerlen

Wij nemen u graag mee naar deze inspirerende woning met sfeervolle shutters in Heerlen! Hoe leuk is het om even binnen te kijken in het bijzonder modieuze huis van Bea - BIBI Verkoopstyling & Fotografie. Voor haar werk volgt Bea de laatste woontrends op de voet. Het verbaast u dan vast niet dat bij haar thuis ook alles perfect gestyled is. Uiteraard mogen Van Eyck shutters niet ontbreken.

Onze shutters zijn een echte eyecatcher in dit stijlvolle interieur! Ze creëren extra sfeer, een unieke uitstraling en maken van de diverse woonruimtes één schitterend geheel. Deze woning met shutters in Heerlen laat tevens de diverse toepassingen van shutters zien: shutters als raamdecoratie voor diverse raamtypes, in verschillende kleuren, maar ook shutters als roomdivider en kastdeuren. Laat u inspireren door deze mooie binnenkijker met Van Eyck shutters in Heerlen.

Shutters als roomdivider

Wilt u dat uw zitkamer warmte en gezelligheid ademt én dat uw aangrenzende werkkamer voldoende privacy biedt? Shutters als roomdivider kunnen beide werelden perfect met elkaar combineren. In deze woning vormt de roomdivider van zwarte shutters zowel in open als gesloten stand een stoere en sfeervolle toevoeging aan het interieur. De shutter roomdivider is een stijlvolle én functionele manier om de zitkamer en de werkkamer van elkaar te kunnen scheiden. Zo kunt u in opperste concentratie aan de slag in de werkkamer, maar ook in alle rust een boek lezen of gewoon lekker relaxen in de zitkamer. Wilt u toch de twee ruimtes met elkaar verbinden voor één open en sfeervol geheel? Open dan in een handomdraai de lamellen of open heel eenvoudig de shutterdeuren in zijn geheel! Met Van Eyck shutters zijn deze ruimtes helemaal naar wens in te delen.

Witte en zwarte shutters in dezelfde ruimte? Jazeker!

Wat een gave combinatie van witte en zwarte shutters in deze master bedroom met geïntegreerde badkamer! De karakteristieke zwarte shutters steken prachtig af tegen de witte muren in deze ruimte. Ze leggen de nadruk op de raampartij en maken van deze dakramen ook echte sfeermakers. Vindt u zwarte shutters voor alle ramen in de ruimte toch net te spannend? Dan kunt u ze heel goed combineren met frisse witte shutters. Zo komen de zwarte shutters op de dakramen nog meer tot hun recht en creëert u een unieke sfeer. Het prachtige resultaat van witte shutters gecombineerd met zwarte shutters ziet u in deze woning te Heerlen:

Shutters in Heerlen: stijlvol & functioneel

Van Eyck shutters zijn niet alleen een lust voor het oog en stijlvol in deze woning te Heerlen, maar ze functioneren ook perfect! Door de lamellen van de shutters (deels) te kantelen en de shutterluiken op de gewenste positie te plaatsen, bepaalt u zelf het licht, mate van privacy en de sfeervolle uitstraling in huis! De shutters in deze moderne badkamer zijn uitgevoerd op een railsysteem, waardoor de shutterluiken heel eenvoudig te verschuiven zijn. Kantel de lamellen en geniet zowel van licht als privacy. Uw badkamerraam op kiepstand zetten voor voldoende ventilatie en toch de shutter luiken gesloten houden? Dat kan! Zowel in een open stand als gesloten stand staan de shutters erg mooi in deze badkamer en slaapkamer. In de karakteristieke slaapkamer is goed te zien hoe prachtig de witte houten shutters in volledig geopende stand zijn! De shutters in deze slaapkamer dienen als sfeervolle houten binnenluiken. Lees meer informatie over shutters voor draaikiepramen

Shutters als kastdeuren/louvredeuren

Met Van Eyck shutters als kastdeuren/ louvredeuren kunt u heel eenvoudig uw kleding op een stijlvolle manier opbergen. Zo creëert u heel eenvoudig een unieke ruimte in uw woning. Deze fraaie inloopkast kan worden afgesloten met stoere zwarte shutters als louvredeuren en zijn de finishing touch voor dit interieur! De shutters zijn perfect op maat en naar wens van de klant gemaakt, deels uitgevoerd met lamellen en deels uitgevoerd met dichte panelen.

Maatwerk shutters kunnen naast raamdecoratie of roomdivider dus ook dienen als kastdeuren of louvredeuren en geheel afgestemd worden op uw interieurstijl.

shutters als maatwerk kastdeuren
op maat gemaakte shutters als kastdeuren

Persoonlijk advies over shutters in Heerlen?
Wij helpen graag!

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook genieten van stijlvolle en sfeervolle Van Eyck shutters in uw woning in omgeving Heerlen? Dat vinden wij fijn! Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis om u te laten zien welke shutters mooi binnen uw interieur passen. Wij zijn uw partner voor shutters in Heerlen. Samen creëren we dan ook úw perfecte Van Eyck shutters!

Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprek!

Klik hier voor meer binnenkijkers

Fotografie:
BIBI Verkoopstyling/Fotografie

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×