>> Binnenkijken met Van Eyck shutters in Heerlen..!

Van Eyck shutters in Heerlen

Wij nemen je graag mee naar deze inspirerende woning met sfeervolle shutters in Heerlen! Hoe leuk is het om even binnen te kijken in het bijzonder modieuze huis van Bea - BIBI Verkoopstyling & Fotografie. Voor haar werk volgt Bea de laatste woontrends op de voet. Het verbaast je dan vast niet dat bij haar thuis ook alles perfect gestyled is. Uiteraard mogen Van Eyck shutters niet ontbreken.

Onze shutters zijn een echte eyecatcher in dit stijlvolle interieur! Ze creëren extra sfeer, een unieke uitstraling en maken van de diverse woonruimtes één schitterend geheel. Deze woning met shutters in Heerlen laat tevens de diverse toepassingen van shutters zien: shutters als raamdecoratie voor diverse raamtypes, in verschillende kleuren, maar ook shutters als roomdivider en kastdeuren. Laat je inspireren door deze mooie binnenkijker met Van Eyck shutters in Heerlen.

Shutters als roomdivider

Wil je dat je zitkamer warmte en gezelligheid ademt én dat de aangrenzende werkkamer voldoende privacy biedt? Shutters als roomdivider kunnen beide werelden perfect met elkaar combineren. In deze woning vormt de roomdivider van zwarte shutters zowel in open als gesloten stand een stoere en sfeervolle toevoeging aan het interieur. De shutter roomdivider is een stijlvolle én functionele manier om de zitkamer en de werkkamer van elkaar te kunnen scheiden. Zo kun je in opperste concentratie aan de slag in de werkkamer, maar ook in alle rust een boek lezen of gewoon lekker relaxen in de zitkamer. Wil je toch de twee ruimtes met elkaar verbinden voor eenn open en sfeervol geheel? Open dan in een handomdraai de lamellen of open heel eenvoudig de shutterdeuren in zijn geheel. Met Van Eyck shutters zijn deze ruimtes helemaal naar wens in te delen.

Witte en zwarte shutters in dezelfde ruimte? Jazeker!

Wat een gave combinatie van witte en zwarte shutters in deze master bedroom met geïntegreerde badkamer! De karakteristieke zwarte shutters vormen een mooi contrast met de witte muren in deze ruimte. Ze leggen de nadruk op de raampartij en maken van deze dakramen ook echte sfeermakers. Vind je zwarte shutters voor alle ramen in de ruimte toch net te spannend? Dan kun je ze heel goed combineren met frisse witte shutters. Zo komen de zwarte shutters op de dakramen nog meer tot hun recht en creëer je een unieke sfeer binnen de ruimte. Het prachtige resultaat van witte shutters gecombineerd met zwarte shutters zie je in deze woning te Heerlen:

Shutters in Heerlen: stijlvol & functioneel

Van Eyck shutters zijn niet alleen een lust voor het oog en stijlvol in deze woning te Heerlen, maar ze functioneren ook perfect! Door de lamellen van de shutters (deels) te kantelen en de shutterluiken op de gewenste positie te plaatsen, bepaal je zelf het licht, de mate van privacy en de sfeervolle uitstraling in huis! De shutters in deze moderne badkamer zijn uitgevoerd op een railsysteem, waardoor de shutterluiken heel eenvoudig te verschuiven zijn. Kantel de lamellen en geniet zowel van licht als privacy. Wil je je badkamerraam op kiepstand zetten voor voldoende ventilatie en toch de shutter luiken gesloten houden? Dat kan! Zowel in een open stand als gesloten stand staan de shutters erg mooi in deze badkamer en slaapkamer. In de karakteristieke slaapkamer is goed te zien hoe prachtig de witte houten shutters in volledig geopende stand zijn! De shutters in deze slaapkamer dienen als sfeervolle houten binnenluiken. Lees meer informatie over shutters voor draaikiepramen

shutters als maatwerk kastdeuren

Shutters als kastdeuren/louvredeuren

Met Van Eyck shutters als kastdeuren/louvredeuren kun je heel eenvoudig je kleding op een stijlvolle manier opbergen. Zo creëer je eenvoudig een unieke opbergruimte in de woning. Deze fraaie inloopkast kan worden afgesloten met stoere zwarte shutters als louvredeuren. De shutters zijn perfect op maat en naar wens gemaakt; deels uitgevoerd met lamellen en deels uitgevoerd met dichte panelen.

Maatwerk shutters kunnen naast raamdecoratie of roomdivider dus ook dienen als kastdeuren of louvredeuren en geheel afgestemd worden op jouw interieurstijl.

Persoonlijk advies over shutters in Heerlen?
Wij helpen graag!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook genieten van stijlvolle en sfeervolle Van Eyck shutters in je woning in omgeving Heerlen? Dat vinden wij fijn! Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je thuis om je te laten zien welke shutters mooi binnen jouw interieur passen. Wij zijn de partner voor shutters in Heerlen. Samen creëren we dan ook je perfecte Van Eyck shutters!

Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprek!

Klik hier voor meer binnenkijkers

Fotografie:
BIBI Verkoopstyling/Fotografie

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×