Zoeken

Van Eyck shutters
in Markthal Rotterdam

Unieke shutters in Rotterdam? Van Eyck shutters is jouw specialist!

Op zoek naar unieke raamdecoratie voor je woning in Rotterdam? Denk eens aan Van Eyck shutters! Wij zijn gespecialiseerd in shutters en werken door heel Nederland en België. Al onze shutters worden op maat gemaakt. Zo vind je altijd de perfecte shutters voor jouw woning. Velen in Rotterdam en omgeving gingen je al voor en genieten van op maat gemaakte Van Eyck shutters. Wij hebben bijvoorbeeld een mooi appartement in Markthal Rotterdam mogen voorzien van shutters. Nieuwsgierig? Wij vertellen er graag meer over. 

Project Markthal: Shutters in Rotterdam

markthal-rotterdam-van-eyck-shutters.jpgOnlangs hebben we een modern appartement in de Markthal in Rotterdam verfraaid met sfeervolle Van Eyck shutters. Een bijzonder shutterproject! De Markthal is namelijk zo ontworpen dat aan één zijde van de woning de muur schuin afloopt. En bij een woning met schuine muren, horen natuurlijk ook schuine ramen die over het algemeen moeilijker te bekleden zijn. Het is daarom vaak lastig om geschikte raamdecoratie te vinden. Gelukkig is er een perfecte oplossing: shutters! Van Eyck shutters maakt het mogelijk om de schuine ramen in deze unieke woning in Rotterdam sfeervol, stijlvol én praktisch te decoreren.

Zowel de shutters in de eetkamer als in de kinderslaapkamer accentueren de bijzondere, schuine muren in de woning. Deze witte houten shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor geven ze de ruimtes een unieke, sfeervolle uitstraling en passen ze perfect binnen dit moderne interieur. Met behulp van een bedieningsstok (tilt rod) die bevestigd is aan de voorzijde van de shutters zijn de lamellen eenvoudig te kantelen. Zo kunt je zelf de gewenste lichtinval bepalen en creëer je de perfecte sfeer in elke ruimte. De shutterluiken zijn ook in zijn geheel te openen, zodat je optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht op de overdekte markt en het unieke grote gevelkunstwerk in de Markthal te Rotterdam.

 

Hieronder het resultaat van deze bijzondere shutters in Rotterdam:

De werkwijze van Van Eyck shutters in Rotterdam

Van Eyck shutters plaatst ook shutters in Rotterdam. We werken met onze eigen methode. Hierdoor kunnen klanten rekenen op kennis, kwaliteit en aandacht. We vinden tevreden klanten immers ontzettend belangrijk. We vertellen je graag meer over de werkwijze van Van Eyck shutters in Rotterdam.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Op maat gemaakte shutters in Rotterdam? Onze adviseurs komen graag bij je aan huis voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wil je ook graag op maat gemaakte shutters passend bij jouw woning? Onze regioadviseur komt graag bij je aan huis voor shutters in Rotterdam en omgeving, voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek. We bespreken dan samen je wensen, bekijken de mogelijkheden en voorzien je van een persoonlijk en deskundig advies. Wij nemen alle kleuren, materialen en voorbeelden mee, zodat je direct kunt zien wat mooi is binnen jouw woonstijl. Samen creëren wij de perfecte shutters in Rotterdam! Hierbij luisteren we graag naar je wensen. We kijken wat er mogelijk is in jouw woning op het gebied van shutters en maken direct een prijsopgave voor je. Ben je enthousiast over de mogelijkheden en het voorstel? Fijn! We maken dan een afspraak met de inmeetspecialist. Hij gaat dan verder met de realisatie van jouw shutters in Rotterdam en omgeving.

Inmeten en monteren

Nadat het vrijblijvende adviesgesprek heeft plaatsgevonden en je enthousiast bent over de shutters in Rotterdam, is het aan onze inmeetspecialist om de puntjes op de i te zetten. De inmeetspecialist komt langs om alles nauwkeurig te meten en om jouw keuzes nog even door te nemen. Daarna is het tijd om je shutters te produceren. Zodra ze gereed zijn, plannen we de laatste afspraak met je in: het monteren van de shutters. Onze vakmensen komen langs om alles voor jou in orde te maken. Ben je blij met het resultaat? Dan zorgen wij dat we alles netjes achterlaten. Tijd om te genieten van je prachtige raamdecoratie!

Ja, ik wil meer informatie over shutters in Rotterdam

Heb je interesse in Van Eyck shutters in Rotterdam en omgeving? We komen graag bij je langs om je meer informatie te geven. Wil je eerst nog wat meer inspiratie opdoen of wil je kijken wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan onze inspiratiepagina. Hier zie je wat er per ruimte mogelijk is. Daarnaast kun je op deze pagina ook informatie opdoen voor blinds (jaloezieën). Neem contact met ons op om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. We komen graag bij je langs om te kijken wat er mogelijk is.
PRIJS op MAAT

Klik hier voor meer binnenkijkers