Zoeken
Shutters in Rotterdam

Van Eyck shutters
in Markthal Rotterdam

Unieke shutters in Rotterdam? Van Eyck shutters is jouw specialist!

Op zoek naar unieke raamdecoratie voor je woning in Rotterdam? Denk eens aan Van Eyck shutters! Wij zijn gespecialiseerd in shutters en werken door heel Nederland en België. Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Zo vind je altijd de perfecte shutters voor jouw woning. Velen in Rotterdam en omgeving gingen je al voor en genieten van op maat gemaakte Van Eyck shutters. Wij hebben bijvoorbeeld een mooi appartement in Markthal Rotterdam mogen voorzien van ons werk. Nieuwsgierig? Wij vertellen er graag meer over.

Project Markthal: Shutters in Rotterdam

markthal-rotterdam-van-eyck-shutters.jpgOnlangs hebben we een modern appartement in de Markthal in Rotterdam verfraaid met sfeervolle Van Eyck shutters. Een bijzonder shutterproject! De Markthal is namelijk zo ontworpen dat aan één zijde van de woning de muur schuin afloopt. En bij een woning met schuine muren, horen natuurlijk ook schuine ramen die over het algemeen moeilijker te bekleden zijn. Het is daarom vaak lastig om geschikte raamdecoratie te vinden. Gelukkig is er een perfecte oplossing: shutters! Wij maken het mogelijk om de schuine ramen in deze unieke woning in Rotterdam sfeervol, stijlvol én praktisch te decoreren.

Zowel de shutters in de eetkamer als in de kinderslaapkamer accentueren de bijzondere, schuine muren in de woning. Deze witte houten luiken zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor geven ze de ruimtes een unieke, sfeervolle uitstraling en passen ze perfect binnen dit moderne interieur. Met behulp van een bedieningsstok (tilt rod), die bevestigd is aan de voorzijde van de shutters, zijn de lamellen eenvoudig te kantelen. Zo kun je zelf de gewenste lichtinval bepalen en creëer je de perfecte sfeer in elke ruimte. De shutterluiken zijn ook in zijn geheel te openen, zodat je optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht op de overdekte markt en het unieke grote gevelkunstwerk in de Markthal te Rotterdam.

 

Hieronder het resultaat van deze bijzondere shutters in Rotterdam:

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Op maat gemaakte shutters in Rotterdam?

Wil je ook graag op maat gemaakte shutters passend bij jouw woning? Onze regioadviseur komt graag bij je aan huis voor raamdecoratie in Rotterdam en omgeving, voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek.
PRIJS OP MAAT

Klik hier voor meer binnenkijkers