Unieke shutters in Rotterdam? Van Eyck shutters is jouw specialist!

Op zoek naar unieke raamdecoratie voor je woning in Rotterdam? Denk eens aan Van Eyck shutters! Wij zijn gespecialiseerd in shutters en werken door heel Nederland en België. Al onze shutters worden op maat gemaakt. Zo vind je altijd de perfecte shutters voor jouw woning. Velen in Rotterdam en omgeving gingen je al voor en genieten van op maat gemaakte Van Eyck shutters. Wij hebben bijvoorbeeld een mooi appartement in Markthal Rotterdam mogen voorzien van shutters. Nieuwsgierig? Wij vertellen er graag meer over. 

 

Project Markthal: Shutters in Rotterdam

markthal-rotterdam-van-eyck-shutters.jpgOnlangs hebben we een modern appartement in de Markthal te Rotterdam verfraaid met sfeervolle Van Eyck shutters. Een bijzonder shutterproject! De Markthal is namelijk zo ontworpen dat aan één zijde van de woning de muur schuin afloopt. En bij een woning met schuine muren, horen natuurlijk ook schuine ramen die over het algemeen moeilijker te bekleden zijn. Het is daarom vaak lastig om geschikte raamdecoratie te vinden. Gelukkig is er een perfecte oplossing: shutters! Van Eyck shutters maakt het mogelijk om de schuine ramen in deze unieke woning in Rotterdam sfeervol, stijlvol én praktisch te decoreren.

Zowel de shutters in de eetkamer als in de kinderslaapkamer accentueren de bijzondere, schuine muren in de woning. Deze witte houten shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor geven ze de ruimtes een unieke, sfeervolle uitstraling en passen ze perfect binnen dit moderne interieur. Met behulp van een bedieningsstok (tilt rod) die bevestigd is aan de voorzijde van de shutters zijn de lamellen eenvoudig te kantelen. Zo kunt je zelf de gewenste lichtinval bepalen en creëer je de perfecte sfeer in elke ruimte. De shutterluiken zijn ook in zijn geheel te openen, zodat je optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht op de overdekte markt en het unieke grote gevelkunstwerk in de Markthal te Rotterdam.

 

Hieronder het resultaat van deze bijzondere shutters in Rotterdam:

Op maat gemaakte shutters in Rotterdam? Onze adviseurs komen graag bij je aan huis voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Wil je ook graag op maat gemaakte shutters passend bij jouw woning? Onze regio adviseur komt graag bij je aan huis in omgeving Rotterdam voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek. We bespreken dan samen je wensen, bekijken de mogelijkheden en voorzien je van een persoonlijk en deskundig advies. Wij nemen alle kleuren, materialen en voorbeelden mee, zodat je direct kunt zien wat mooi is binnen jouw woonstijl. Samen creëren wij de perfecte shutters in Rotterdam! Meer informatie over een persoonlijk adviesgesprek aan huis leest je in: De Van Eyck shutters adviseur aan huis. 

Ja, ik wil meer informatie over shutters in Rotterdam.

Interesse in onze Van Eyck shutters? Wij brengen graag een bezoek aan Rotterdam en omgeving. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Graag tot ziens! 

Advies aan huis stel een vraag

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×