NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Unieke shutters in Rotterdam? Van Eyck shutters is úw specialist!

Op zoek naar unieke raamdecoratie voor uw woning in Rotterdam? Denk eens aan Van Eyck shutters! Wij zijn gespecialiseerd in shutters en werken door heel Nederland en België. Al onze shutters worden op maat gemaakt en wij passen deze dus volledig aan naar uw wensen en situatie. Zo vindt u altijd de perfecte shutters. Velen in Rotterdam en omgeving gingen u al voor en genieten van op maat gemaakte shutters. Zo hebben wij ook een leuk appartement in de markthal te Rotterdam mogen voorzien van shutters. Nieuwsgierig? Wij vertellen er graag meer over. 

 

Project Markthal: Shutters in Rotterdam

markthal-rotterdam-van-eyck-shutters.jpgOnlangs hebben we een modern appartement in de Markthal te Rotterdam verfraaid met sfeervolle Van Eyck shutters. Een bijzonder shutterproject! De Markthal is namelijk zo ontworpen dat aan één zijde van de woning de muur schuin afloopt. En bij een woning met schuine muren, horen natuurlijk ook schuine ramen die over het algemeen moeilijker te bekleden zijn. Het is daarom vaak lastig om geschikte raamdecoratie te vinden. Gelukkig is er een perfecte oplossing: shutters! Van Eyck shutters maakt het mogelijk om de schuine ramen in deze unieke woning in Rotterdam sfeervol, stijlvol én praktisch te decoreren.

Zowel de shutters in de eetkamer als in de kinderslaapkamer accentueren de bijzondere, schuine muren in de woning. Deze witte houten shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. Hierdoor geven ze de ruimtes een unieke, sfeervolle uitstraling en passen ze perfect binnen dit moderne interieur. Met behulp van een bedieningsstok die bevestigd is aan de voorzijde van de shutters zijn de lamellen eenvoudig te kantelen. Zo kunt u zelf de gewenste lichtinval bepalen en creëert u de perfecte sfeer in elke ruimte. De shutterluiken zijn ook in zijn geheel te openen, zodat u optimaal kunt genieten van het prachtige uitzicht op de overdekte markt en het unieke grote kunstwerk in de Markthal te Rotterdam.

 

Hieronder het resultaat van deze bijzondere shutters in Rotterdam:

Op maat gemaakte shutters in Rotterdam? Onze adviseurs komen graag bij u aan huis voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Wilt u ook graag op maat gemaakte shutters passend bij uw situatie en woning? Onze regio adviseur komt graag bij u aan huis in omgeving Rotterdam voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek. We bespreken dan samen uw wensen, bekijken uw mogelijkheden en voorzien u van een persoonlijk en deskundig advies. Wij nemen alle kleuren, materialen en voorbeelden mee, zodat u direct kunt zien wat mooi is binnen uw woonstijl. Samen creëren wij de perfecte shutters in Rotterdam! Meer informatie over een persoonlijk adviesgesprek aan huis leest u in: De Van Eyck shutters adviseur aan huis. 

Ja, ik wil meer informatie over shutters in Rotterdam.

Interesse in onze Van Eyck shutters? Wij brengen graag een bezoek aan Rotterdam en omgeving. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Graag tot ziens! 

Advies aan huis stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×