Zoeken
Zwarte houtkleurige shutters in woonkamer

Van Eyck shutters Cottage collectie

Van Eyck Cottage collectie: houten shutters


De shutters uit de Van Eyck Cottage collectie worden vervaardigd uit massief Paulownia hout en worden zodanig bewerkt dat de houtstructuur extra zichtbaar en voelbaar blijft. Deze shutters zorgen voor een karakteristieke, warme en landelijke uitstraling. 

 

 Massief Paulownia hout

 Zichtbare én voelbare houtnerf

 Karakteristieke uitstraling

 Verkrijgbaar in lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

 Ook geschikt voor speciale raamvormen

Cottage-collectie met zwarte shutters met houtnerf
Zwarte houten shutters met grove houtnerf
Houten shutters met witte luiken

Cottage shutters zijn verkrijgbaar in vele beitskleuren, maar ook in egale kleurtinten, zoals bijvoorbeeld zwart en wit. Deze collectie wordt gekenmerkt door de sterk aanwezige houtnerf. Hiermee breng je een warme, landelijke sfeer in huis. Cottage shutters zijn prachtig te combineren in allerlei woonstijlen; binnen een landelijk interieur, maar ook binnen een modern interieur. Het is juist prachtig om diverse stijlen met elkaar te combineren en zo een warm, sprekend interieur te creëren. Shutters uit de Van Eyck cottage collectie vormen een ware eyecatcher binnen je woning!

Onderstaand zie je enkele voorbeelden van shutters uit de Van Eyck Cottage-collectie:

Meer inspiratie en foto's van verschillende type shutters in diverse ruimtes vind je op onze inspiratiepagina. Neem direct een kijkje en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van shutters!

Het gemak van houten shutters

Wanneer je kiest voor Van Eyck shutters, beschik je niet alleen over een echte eyecatcher: houten shutters hebben namelijk nog meer eigenschappen waar jij van profiteert. Zo is de raamdecoratie simpel te gebruiken. Met één handomdraai creëer jij de sfeer waar jij naar verlangt. Wil jij jouw favoriete film of serie kijken, sluit de shutters dan half of volledig, zodat je geen last hebt van zonlicht op het scherm. Wil je juist genieten van het zonlicht in jouw kamer? Draai ze helemaal open en profiteer van al het natuurlijk licht dat de kamer binnenkomt!

ADVIES AAN HUIS terug naar collectieoverzicht

Met de Van Eyck Cottage shutters bespaar je ook op de energierekening. Waarom? Omdat ze isolerend werken. Wanneer de zon in de zomer schijnt, weerkaatsen de houten shutters het warme zonlicht. Hierdoor blijft de kamer over een aangename temperatuur beschikken. Is het winter en heb je behoefte aan warmte? De shutters zorgen ervoor dat de warmte in de kamer blijft hangen, waardoor de kachel geen onnodig werk hoeft te verrichten. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor jouw portemonnee.

Meer informatie over Van Eyck Cottage shutters?

Ben je benieuwd naar de Van Eyck Cottage collectie en wat deze collectie allemaal te bieden heeft? Onze adviseur laat het je graag zien. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan huis. De adviseur neemt alle voorbeelden, kleuren en stalen mee en bekijkt samen met jou welke collectie het beste bij jouw situatie past.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.