Van Eyck Cottage collectie: houten shutters


De shutters uit de Van Eyck Cottage collectie worden vervaardigd uit massief Paulownia hout en zodanig bewerkt dat de houtstructuur extra zichtbaar en voelbaar blijft. Hierdoor beschikken deze shutters over een karakteristieke, warme en landelijke uitstraling. 

 

 Massief Paulownia hout

 Zichtbare en voelbare houtnerf

 Karakteristieke uitstraling

 Verkrijgbaar in lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

 Ook geschikt voor speciale raamvormen


Cottage shutters zijn verkrijgbaar in vele beitskleuren, maar ook in egale kleurtinten, zoals zwart en wit. Deze collectie wordt gekenmerkt door de sterk aanwezige houtnerf. Hiermee brengt u een warme, landelijke sfeer in huis. Cottage shutters zijn prachtig te combineren met alle woonstijlen; binnen een landelijk interieur, maar ook binnen een modern interieur. Het is juist prachtig om diverse stijlen met elkaar te combineren en zo een warm, sprekend interieur te creëren. Shutters uit de cottage collectie vormen een ware eyecather binnen uw woning!

Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van shutters uit de Van Eyck Cottage collectie:

Ja, ik wil meer info & persoonlijk advies!

Meer inspiratie en foto's van verschillende type shutters in diverse ruimtes vindt u op onze inspiratiepagina. Neem direct een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die shutters u bieden!

Meer informatie over Van Eyck Cottage shutters?

Bent u benieuwd naar de Van Eyck Cottage collectie en wat deze collectie allemaal te bieden heeft? Onze adviseur laat het u graag zien. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan huis. De adviseur neemt alle voorbeelden, kleuren en stalen voor u mee en bekijkt samen met u welke collectie het beste bij uw situatie past.

advies aan huis stel uw vraag terug naar collectieoverzicht