Zoeken

Van Eyck shutters Premium collectie

Van Eyck Premium collectie: houten shutters


Shutters uit de Van Eyck Premium collectie worden vervaardigd uit massief Paulownia hout. Dit is een lichte houtsoort, gemakkelijk te bewerken en daarmee uiterst geschikt voor bijna elke situatie. Deze collectie biedt talrijke keuzemogelijkheden in kleuren en uitvoeringen.

 Massief Paulownia hout

 Uitgebreide keuzemogelijkheden

 Verkrijgbaar in lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

 Ook geschikt voor speciale raamvormen

Wil je graag beitskleur shutters of bijvoorbeeld zwarte of witte shutters waarin de houtnerf nog subtiel zichtbaar is? Dan is de Van Eyck Premium collectie de juiste keuze. Liever geen zichtbare houtnerf? Shutters uit de Premium collectie kunnen ook in vrijwel elke kleur volledig glad gelakt worden, zodat de nerf niet meer zichtbaar is.


Bovendien is deze collectie ook zeer geschikt voor speciale raamvormen. De shutters worden exact in dezelfde vorm als het raam geproduceerd en laten de speciale raamvorm nog mooier tot zijn recht komen.


Onderstaand enkele mooie, stijlvolle voorbeelden uit de Van Eyck Premium collectie.

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

controle-stick-to-white-shutters.jpgNog meer inspiratie

Meer inspiratie en foto's van verschillende type shutters in diverse ruimtes vind je op onze inspiratiepagina. Neem direct een kijkje en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die shutters bieden!

Meer informatie over Van Eyck Premium shutters?

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de Van Eyck Premium collectie? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Onze specialist neemt alle voorbeelden, kleuren en stalen voor je mee en adviseert je graag uitgebreid over onze shutters. Samen bekijken we welke collectie het beste aansluit bij jouw wensen.

prijs op maat Terug naar collectieoverzicht