NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Van Eyck Premium collectie: houten shutters


Shutters uit de Van Eyck Premium collectie worden vervaardigd uit massief Paulownia hout. Dit is een lichte houtsoort, gemakkelijk te bewerken en daarmee uiterst geschikt voor bijna elke situatie. Deze collectie biedt talrijke keuzemogelijkheden in kleuren en uitvoeringen.

 Massief Paulownia hout

 Uitgebreide keuzemogelijkheden

 Verkrijgbaar in lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

 Ook geschikt voor speciale raamvormen

Wenst u beitskleur shutters of bijvoorbeeld zwarte of witte shutters waarin de houtnerf nog zichtbaar is? Dan is de Van Eyck Premium collectie de juiste keuze. Ook kunnen de shutters van de Premium collectie in vrijwel elke kleur volledig glad gelakt worden, zodat de nerf niet meer zichtbaar is.

Deze collectie is ook zeer geschikt voor speciale raamvormen. De shutters worden precies in dezelfde vorm als het raam geproduceerd.

Onderstaand enkele mooie, stijlvolle voorbeelden van Premium shutters.

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Meer inspiratie en foto's van verschillende type shutters in diverse ruimtes vindt u op onze inspiratiepagina. Neem direct een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die shutters u bieden!

Meer informatie over Van Eyck Premium shutters?

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de Van Eyck Premium collectie? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Onze specialist neemt alle voorbeelden, kleuren en stalen voor u mee en adviseert u graag uitgebreid over onze shutters. Samen met u bekijken we welke collectie het beste bij uw situatie en wensen past.

advies aan huis stel uw vraag Terug naar collectie overzicht