Zoeken

Beitskleur shutters: stijlvol & stoer

Regelmatig wordt er gekozen voor shutters in een beitskleur. Niet gek, want het geeft de raamdecoratie daardoor een geheel eigen look, maar behoudt zo het ‘karakter’. Beits op shutters bedekt namelijk niet volledig de lamellen, zoals dat bij verf het geval is.

 verschillende-beitskleuren-shutters.jpg

 Shutters in beitskleur zijn karakteristiek
 Beitskleur shutters passen bij iedere woonstijl
 Al op duizenden ramen gemonteerd

 

 

Beits is namelijk een dekkende en transparante laag en beschermt de shutters daarmee ook. In tegenstelling tot lak, trekt beits ín het hout, waardoor de structuren van de lamellen mooi zichtbaar blijven.

Beitskleur shutters voor groot raam
Beitkleur shutters uit Cottage-collectie
Shutters in beitskleur
Beitskleur houten shutters
Badkamer met beitskleur shutters
Shutters in beits kleur

Uitgebreide kleurencollectie

Bij Van Eyck shutters bieden we een uitgebreide kleurencollectie. Daarin zit een groot aantal beitskleuren. Zo creëer je in jouw woonruimte precies de goede sfeer, met passende raambekleding. De keuze is namelijk reuze!


Shutters in beitskleuren zorgen voor extra warmte en sfeer in je interieur. Ze zijn tijdloos en passen prachtig in diverse interieurstijlen. Een natuurlijke woonsfeer benadruk je perfect met beitskleur shutters. Als je gekozen hebt voor een houtnerf in de lamellen, dan blijft die goed zichtbaar als je er beits op aanbrengt. Zowel de collectie Van Eyck Premium als Van Eyck Cottage zijn verkrijgbaar in beitskleuren. Maar ook blinds in een beitskleur zijn mogelijk.

Advies aan huis

We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken in de kleur die perfect bij jouw interieur past. Gelukkig kan een Van Eyck shutters adviseur je daarbij helpen. We komen vrijblijvend bij je langs en laten je zien wat er mogelijk is. We tonen kleurstalen, zodat je zeker bent van je aankoop. Ook krijg je direct een prijsopgave.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen over beitskleur shutters:

Het unieke aan beits is dat de contouren van de shutters behouden worden. Juist die elementen zorgen ervoor dat shutters de prachtige uitstraling hebben. Met een beitskleur wordt dat dus behouden.


Daarbij geeft beits bescherming aan het hout. Shutters zijn van nature een sterke vorm van raamdecoratie. Maar met beits bescherm je ook de shutters zelf.


Bovendien is het heel goed mogelijk om shutters in tal van kleuren te beitsen. Daar lever je ten opzichte van verf niet op in.

We vertellen je graag was beitskleur shutters kosten. Wat de kosten zijn van jouw shutters in beitskleur, is lastig om dat van tevoren te zeggen. Dat is namelijk afhankelijk van heel veel factoren. Aan de hand van het advies van onze adviseur en de wensen van de klant, wordt een prijs opgemaakt. Daarvoor komen we graag vrijblijvend bij je aan huis. Zo kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuzes én geven we direct een prijs.

Ja! Wij zijn specialist in het vervaardigen van shutters. Na een adviesgesprek aan huis, komen onze Van Eyck shutters monteurs bij je thuis langs om de luiken te monteren. Tot op de millimeter nauwkeurig wordt dat gedaan.

Dat is een goede vraag! Om daar antwoord op te geven, laten we een adviseur vrijblijvend bij je langskomen. Samen met onze Van Eyck shutters adviseur kun je de shutters naar wens samenstellen. Welke bij jouw interieur past, is afhankelijk van veel factoren. Ben je benieuwd? Maak dan een vrijblijvende adviesafspraak en dan zien we je snel!

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator