Zoeken
Shutters: de perfecte zonwering en raamdecoratie in één!
15 februari 2017

Shutters: de perfecte zonwering en raamdecoratie in één!

Bent u op zoek naar binnen zonwering? Zonwering voor in huis of in kantoorruimtes? Er zijn vele soorten welke geschikt zijn voor diverse ruimtes. Heeft u ooit aan shutters gedacht? Een prachtige vorm van zonwering en raamdecoratie in één.

 

Met shutters als zonwering regelt u gemakkelijk zelf de mate van lichtinval

Shutters zijn luiken met horizontale lamellen, gemonteerd aan de binnenkant van uw raamkozijnen. De lamellen zijn eenvoudig te verstellen, waarmee u zelf de mate van lichtinval regelt. De lamellen geopend, half open of juist helemaal gesloten? Zet u het onderste gedeelte dicht en laat u de bovenkant open? De panelen zijn naar wens te verstellen en laten u spelen met licht.

 

De sfeervolle uitstraling van shutters

Shutters zijn een sfeervolle en stijlvolle vorm van zonwering. Naast de functionele voordelen zijn shutters ware sfeermakers in uw woning! Ze voegen echt wat toe aan het interieur en zijn verkrijgbaar in diverse stijlen; van strak en modern tot een meer landelijke en klassieke uitstraling. Gaat de voorkeur uit naar shutters met gladde, brede panelen, of toch liever shutters waarin de houtnerf nog duidelijk zichtbaar is? Doordat het een maatwerk product is met keuze uit vele collecties en mogelijkheden kunnen shutters geheel naar wens worden aangepast.

 

De voordelen van shutters als zonwering

Shutters zijn een vorm van zonwering en raamdecoratie in één, waardoor gordijnen niet meer nodig zijn. Daarnaast zijn ze eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te reinigen. Doordat stof weinig grip heeft op de lamellen, verkleinen ze de kans op huisstofmijt en bieden ze een uitkomt bij allergieën. Shutters zijn een duurzame vorm van zonwering en raamdecoratie en toepasbaar op elk type raam. Ronde ramen, driehoekramen, draaikiepramen, veluxramen vormen allen geen probleem voor shutters raambekleding. Shutters werken zowel zonwerend als isolerend en bieden volop privacy.

 

 maatwerk-shutters-in-dakraam-veluxraam.jpg shutters-rond-raam-badkamer.jpg shutters-in-vergaderruimte.jpg

 

Shutters zijn geschikt voor iedere ruimte

Shutters zijn toepasbaar in elke ruimte. Mooi en praktisch voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken, serre, maar ook ideaal voor in de badkamer. Ook zijn shutters de oplossing voor zonwering in kantoorruimtes. U heeft keuze uit houten shutters of kunststof shutters shutters en uit diverse lamelbreedtes, bedieningsvormen en kleuren. Het geheel is aan te passen aan uw wensen en woonstijl.

 

Wat kosten shutters?

Als klant bepaalt u zelf hoe de shutters er uit komen te zien. Shutters worden volledig op maat en naar wens geproduceerd. Prijs is dan ook afhankelijk van vele factoren, zoals de gemaakte keuzes, de formaten van de ramen, de manier van montage en dergelijke. Nodig vrijblijvend een adviseur uit aan huis en laat u inspireren door de talrijke mogelijkheden die shutters bieden. Op deze manier ontvangt u een passende offerte, gebaseerd op uw persoonlijke keuzes en situatie.

Advies aan huis prijsofferte

Terug