Zoeken
Shutters gebruiken als decoratie in huis
3 juli 2023

Shutters gebruiken als decoratie in huis

Shutters zijn functionele raambekleding én het is prachtige decoratie. Daar overtuigen we je graag van, maar eigenlijk zie je dat al bij de eerste blik op onderstaande foto’s.


De eerste stap is vaak dat je op zoek bent naar raamdecoratie, omdat je bijvoorbeeld de privacy in huis wilt waarborgen en de lichtinval wilt regelen. Het is uiteraard ook belangrijk dat de raambekleding er mooi uitziet. Het vormt bovendien een onderdeel van je interieur en moet een toevoeging zijn op je woonstijl.

Decoreren is niet het enige doel

Het is dus niet onbelangrijk om je goed te laten informeren over de functionaliteit én uitstraling van de diverse soorten raamdecoratie. Shutters zijn wat dat betreft een goede uitkomst. Shutters gebruiken als decoratie in je woning is een topidee. Daarbij zijn shutters heel eenvoudig te bedienen en regel je (letterlijk) in een handomdraai de lichtinval en privacy.


Waarom wij shutters zo mooi vinden? Bekijk onderstaande foto’s maar eens!

 

zwarte-shutters-als-decoratie-in-woonkamer.jpg lichte-shutters-als-raamdecoratie.jpg slaapkamer-met-beitskleur-shutters-als-decoratie.jpg

witte-shutters-in-erker-woonkamer.jpg zwarte-shutters-in-driehoek-raam-decoratie.jpg toograam-decoratie-van-witte-shutters.jpg

Stijlvolle houten luiken

Met Van Eyck shutters breng je sfeer in huis. Shutters zijn sfeervolle houten binnenluiken. Horizontale lamellen zijn subtiel aan elkaar bevestigd. Die zijn simpelweg te bedienen door één van de luiken te kantelen. Het maakt van shutters een unieke vorm van raamdecoratie. Hiermee creëer je een unieke woning. De ruimte krijgt een boost in het interieur.


Wat dacht je van zwarte shutters in een industrieel interieur? Of behoud je de houtlook voor een landelijke woonstijl? Wit, antraciet of een andere wenskleur die aansluit bij jouw woning? Dat kan met Van Eyck shutters. Zo zorg je ervoor dat shutters een grote aanvulling zijn op jouw decoratie in huis.

Tal van mogelijkheden met shutters

Door de vele mogelijkheden bij Van Eyck shutters worden jouw shutters volledig passend en naar wens gemaakt. Hierbij kun je variëren in de kleur, houtstructuur, lamelbreedte én raamvorm. Heb jij namelijk een driehoekig, rond of schuin raam? Geen probleem! Wij maken de shutters altijd volledig passend en in de vorm van het raam waar het voor gemonteerd wordt.


We begrijpen dat het best een opgave kan zijn om de juiste raamdecoratie te vinden. Daarom helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. Dat doen we in een persoonlijk adviesgesprek aan huis. Daarbij ontvang je ook direct een prijsopgave. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaande knop.
ADVIES AAN HUIS

Terug