Zoeken
Shutters, ideaal als decoratie en zonwering in de zomer
13 juli 2017

Shutters, ideaal als decoratie en zonwering in de zomer

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, zomergevoel kom maar gauw! Naast leuke uitstapjes, vakanties en weekendjes weg, brengt u tijdens de zomermaanden waarschijnlijk veel tijd in en om huis door. Haal tijdens deze maanden de zomer in huis met accessoires, zoals vrolijke bloemen, levendige schilderijen en een pastelkleurig likje verf op de muur. Bent u liefhebber van het strand? Wat dacht u dan van het creëren van een strandhuis look in uw woning! Dit kan eenvoudig met houten shutters voor uw ramen. Graag vertellen wij u meer over onze shutters en hoe u hiermee een zomerse look aan uw huis kunt geven.

In Mediterrane sferen met shutters

Gaat u wel eens op vakantie naar de Zuid-Europese landen aan de Middellandse zee? Dan heeft u vast door de pittoreske dorpjes gewandeld met schilderachtige huizen en smalle straten. Veel Mediterrane huisjes hebben sfeervolle buitenluiken met houten shutters. Door deze shutters in uw eigen huis te laten plaatsen, creëert u makkelijk en snel een Mediterrane sfeer in uw eigen woonomgeving! Ga voor een lichte kleur en bevestig de houten shutters aan de binnenkant van uw ramen. Van Eyck Shutters worden vervaardigd uit duurzaam, sterk en licht lindehout of Paulownia hout. Deze houtsoorten stralen klasse uit en geven uw woning de perfecte zomerse look!

houten-shutters-maatwerk-speciale-vormen.jpg

Uw eigen strandhuis door houten shutters

Bent u liefhebber van het zonnige strand en bent u jaloers op de eigenaren van die leuke houten strandhuisjes? Niet getreurd, u kunt deze strandhuis look eenvoudig in uw eigen woning creëren. Met houten shutters als raamdecoratie geeft u een sfeervolle en zonnige touch aan uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Zo kunt u wakker worden in uw eigen strandhuis, heerlijk toch!

 

shutters-op-maat-gemaakt-woonkamer.jpgHoud de hitte buiten

Naast prachtige raamdecoratie voor een Mediterrane sfeer of strandhuis uitstraling in uw huis, hebben shutters meer voordelen. Aangezien de temperatuur aardig kan oplopen in de zomer, is het verstandig om ervoor te zorgen dat uw ramen bedekt zijn. Van Eyck shutters zijn isolerend en zonwerend en zorgen er voor dat de zon geen kans krijgt uw huis in een broeikas te veranderen. Draai de shutters dicht en zorg er zo voor dat uw huis lekker koel blijft!

Shutters: sfeervol en speels

Als het buiten erg warm is, kunt u de shutters het beste helemaal dicht draaien. Echter kunnen shutters ook zorgen voor een sfeervolle en speelse lichtinval in huis. Zet de lamellen in de ochtend open en geniet van de vroege ochtendzon die door uw ramen naar binnen schijnt. Heeft u last van de zon tijdens het lezen van de krant? Geen probleem! Kantel de houten shutters, regel zelf het zonlicht een kwart slag dicht en u kunt ongestoord verder lezen.

Van Eyck shutters op maat

Met shutters brengt u de gewenste sfeer in huis en geeft u een warme en zomerse tint aan uw interieur. Omdat iedere woning anders is, maakt Van Eyck shutters uw shutters op maat. Hierdoor zijn onze shutters beschikbaar in diverse uitvoeringen en te gebruiken als decoratie en zonwering voor ieder raamtype. Wij geven u graag advies op maat en nemen u mee in de zonnige wereld van raamdecoratie.

CONTACT Advies aan huis

Terug