NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Shutters als raamdecoratie te Breda


Woont u in Breda en bent u op zoek naar op maat gemaakte shutters als raamdecoratie voor uw woning? Dan bent u bij Van Eyck shutters aan het juiste adres! We hebben al veel ramen in Breda en omgeving mogen voorzien van sfeervolle, op maat gemaakte shutters.

 

Dé specialist in shutters!

Van Eyck shutters is al sinds jaar en dag specialist op het gebied van shutters als raamdecoratie. Wij bieden op maat gemaakte shutters van hoge kwaliteit passend bij ieder interieur, in elke ruimte en voor elk type raam. Of u nu op zoek bent naar landelijke of moderne shutters, in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of keuken; Van Eyck shutters biedt uitkomst! In de omgeving van Breda hebben we al veel ramen een unieke uitstraling mogen geven met Van Eyck shutters.

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Op maat gemaakte shutters in Breda

Onlangs hebben we in Breda en omgeving sfeervolle, op maat gemaakte shutters geplaatst op een bijzonder hoog toograam. Hier ziet u het prachtige resultaat. Deze witte houten shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. De shutters stroken volledig met de bestaande raamstructuur en de boog is voorzien van waaiervorm lamellen (sunburst). De dichte shutterpanelen voor het onderste gedeelte van het raam zorgen voor een prachtig geheel. Door de vele keuzemogelijkheden zijn shutters geheel naar eigen wens aan te passen en bepaalt de klant zelf de uitstraling van de ruimte.

Witte shutters voor een groot en hoog toograam

Persoonlijk advies aan huis in Breda?
Geen probleem voor de specialisten van Van Eyck shutters!

Ook interesse in shutters als raamdecoratie voor uw woonruimte? Wij helpen u graag bij de keuze voor uw perfecte shutters. Onze deskundige adviseur komt vrijblijvend bij u thuis in Breda en omgeving voor uitgebreid advies, en uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

 

Advies aan huis Stel uw vraag 

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×