Zoeken

Van Eyck shutters
in Breda

Shutters als raamdecoratie te Breda

Woon je in Breda en ben je op zoek naar op maat gemaakte shutters als raamdecoratie voor jouw woning? Dan ben je bij Van Eyck shutters aan het juiste adres! We hebben al veel ramen in Breda en omgeving mogen voorzien van sfeervolle, op maat gemaakte shutters.

Dé specialist in shutters!

Van Eyck shutters is al sinds jaar en dag specialist op het gebied van shutters als raamdecoratie. Wij bieden op maat gemaakte shutters van hoge kwaliteit, passend in ieder interieur, in elke ruimte en voor elk type raam. Of je nu op zoek bent naar landelijke of moderne shutters, in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of keuken; Van Eyck shutters biedt uitkomst! In de omgeving van Breda hebben we al veel ramen een unieke uitstraling mogen geven met Van Eyck shutters.

Op maat gemaakte shutters in Breda

In Breda en omgeving hebben we sfeervolle, op maat gemaakte shutters geplaatst voor onder andere een bijzonder hoog toograam. Wij tonen je onderstaand het prachtige resultaat. Deze witte houten shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. De shutters stroken volledig met het bestaande raamkozijn en de boog is voorzien van sunburst lamellen. De dichte shutterpanelen aan de onderzijde volgen de borstwering in het raamkozijn en zorgen tevens voor een stijlvolle en klassieke touch binnen het interieur.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Ook in de entree hebben we de ramen mogen voorzien van shutters. De ramen rondom de voordeur én het ronde raam boven de voordeur worden extra geaccentueerd door de maatwerk shutters. Ze zorgen voor een unieke sfeer in huis en je regelt in een handomdraai je lichtinval en privacy. Door de vele keuzemogelijkheden zijn shutters geheel naar eigen wens te creëren en bepaal je zelf de juiste uitstraling binnen je interieur. Doordat shutters exact op maat en in elke vorm gemaakt worden, zijn ze dé perfecte raamdecoratie voor speciale raamvormen, zoals ronde ramen, toogramen en schuine ramen

De voordelen van shutters

Shutters zien er niet alleen stijlvol uit, ze hebben ook nog genoeg functionele voordelen. Enkele zullen we voor jou hieronder opsommen.

  • Creëer de sfeer waar jij behoefte aan hebt in één simpele handomdraai. Of je nu juist al het zonlicht naar binnen wil laten komen, of juist behoefte hebt aan een donkere ruimte voor het bekijken van je favoriete serie of film; met onze shutters is dat heel eenvoudig te regelen.
  • Ook besparen ze op de energierekening. Hoe dat kan? Shutters hebben een isolerende werking. Ze houden de warmte van buiten tegen tijdens de warme dagen en de warmte juist in huis bij koude dagen. De kachel hoeft zo geen overuren te maken.
  • Shutters zijn ook geschikt voor vochtrijke ruimtes, zoals de badkamer. Hiervoor hebben we speciaal de Van Eyck Endurance collectie ontwikkeld. Geef jouw badkamer op deze manier een mooie upgrade!
  • De keuze voor shutters is een duurzame keuze, omdat ze na montage jarenlang mee gaan. Daarnaast verhoogt het ook nog eens de waarde van je woning!

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Benieuwd naar alle voordelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen je alles over de verschillende mogelijkheden!

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze inspiratiepagina!

Op deze pagina zie je prachtige voorbeelden van wat shutters voor jouw interieur kunnen betekenen. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bezoek dan eens onze speciale inspiratiepagina. Hier hebben wij honderden foto's van gerealiseerde shutters op één plek verzameld. Denk aan shutters in woonkamers, keukens, badkamers, slaapkamers en werkruimtes, maar ook van shutters voor diverse raamtypes, zoals dakramen, erkersspeciale raamvormen en van buitenaanzichten. De pagina hebben we onderverdeeld in shutters voor diverse ruimtes en raamtypes. Ben je meer geïnteresseerd in blinds (jaloezieën)? Ook hiervan vind je voorbeelden genoeg! De inspiratiepagina kun jij perfect gebruiken om de vele mogelijkheden van shutters te ontdekken en te visualiseren welke shutters bij jouw interieur passen. Bekijk foto's die gelijkenissen hebben met jouw interieur en doe de nodige inspiratie op!

Persoonlijk advies over shutters in Breda?
Geen probleem voor de specialisten van Van Eyck shutters!

Ook interesse in shutters als raamdecoratie voor jouw woonruimte? Wij helpen je graag bij de keuze voor jouw perfecte shutters. Onze deskundige adviseur komt vrijblijvend bij je thuis in Breda en omgeving voor uitgebreid advies en om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers