Shutters als raamdecoratie te Breda


Woon je in Breda en ben je op zoek naar op maat gemaakte shutters als raamdecoratie voor jouw woning? Dan ben je bij Van Eyck shutters aan het juiste adres! We hebben al veel ramen in Breda en omgeving mogen voorzien van sfeervolle, op maat gemaakte shutters.

 

Dé specialist in shutters!

Van Eyck shutters is al sinds jaar en dag specialist op het gebied van shutters als raamdecoratie. Wij bieden op maat gemaakte shutters van hoge kwaliteit, passend in ieder interieur, in elke ruimte en voor elk type raam. Of je nu op zoek bent naar landelijke of moderne shutters, in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of keuken; Van Eyck shutters biedt uitkomst! In de omgeving van Breda hebben we al veel ramen een unieke uitstraling mogen geven met Van Eyck shutters.

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Op maat gemaakte shutters in Breda

Onlangs hebben we in Breda en omgeving sfeervolle, op maat gemaakte shutters geplaatst voor een bijzonder hoog toograam. Wij tonen je hier het prachtige resultaat. Deze witte houten shutters zijn geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. De shutters stroken volledig met het bestaande raamkozijn en de boog is voorzien van waaiervorm (sunburst) lamellen. De dichte shutterpanelen aan de onderkant volgen de borstwering in het raamkozijn en zorgen tevens voor een stijlvol en klassieke touch binnen het geheel. Door de vele keuzemogelijkheden zijn shutters geheel naar eigen wens aan te passen en bepaal je zelf de uitstraling binnen de ruimte.

Witte shutters voor een groot en hoog toograam

Persoonlijk advies aan huis in Breda?
Geen probleem voor de specialisten van Van Eyck shutters!

Ook interesse in shutters als raamdecoratie voor jouw woonruimte? Wij helpen je graag bij de keuze voor jouw perfecte shutters. Onze deskundige adviseur komt vrijblijvend bij je thuis in Breda en omgeving voor uitgebreid advies en om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

 

Advies aan huis Stel een vraag 

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×