Zoeken
Shutters in Breda

Van Eyck shutters
in Breda

Shutters als raamdecoratie in Breda

Woon je in Breda en ben je op zoek naar op maat gemaakte shutters als raamdecoratie voor jouw woning? Van Eyck shutters heeft al veel ramen in Breda en omgeving mogen voorzien van sfeervolle, op maat gemaakte raamdecoratie.

Dé specialist in shutters!

Van Eyck shutters is al sinds jaar en dag specialist op het gebied van nieuwe raamdecoratie. Wij bieden op maat gemaakte raamdecoratie van hoge kwaliteit, passend in ieder interieur, in elke ruimte en voor elk type raam. Of je nu op zoek bent naar landelijke of moderne houten raamdecoratie, in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of keuken; Van Eyck shutters biedt uitkomst! In de omgeving van Breda hebben we al veel ramen een unieke uitstraling mogen geven.

Op maat gemaakte shutters in Breda

In Breda en omgeving hebben we sfeervolle, op maat gemaakte shutters geplaatst voor onder andere een hoog toograam. Wij tonen je onderstaand het prachtige resultaat. Deze witte houten raamdecoratie is geheel op maat en naar wens van de klant gemaakt. De raamdecoratie strookt volledig met het bestaande raamkozijn en de boog is voorzien van sunburst lamellen. De dichte shutterpanelen aan de onderzijde volgen de borstwering in het raamkozijn en zorgen tevens voor een stijlvolle en klassieke touch binnen het interieur.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Ook in de entree hebben we de ramen mogen voorzien van shutters. De ramen rondom de voordeur én het ronde raam boven de voordeur worden extra geaccentueerd door de maatwerk shutters. Ze zorgen voor een unieke sfeer in huis en je regelt in een handomdraai je lichtinval en privacy. Door de vele keuzemogelijkheden zijn shutters geheel naar eigen wens te creëren en bepaal je zelf de juiste uitstraling binnen je interieur. Doordat shutters exact op maat en in elke vorm gemaakt worden, zijn ze dé perfecte raamdecoratie voor speciale raamvormen, zoals ronde ramen, toogramen en schuine ramen

Persoonlijk advies over shutters in Breda?
Geen probleem voor de specialisten van Van Eyck shutters!

Ook interesse in shutters als raamdecoratie voor jouw woonruimte? Wij helpen je graag bij de keuze voor jouw perfecte keuze. Onze deskundige adviseur komt vrijblijvend bij je thuis in Breda en omgeving voor uitgebreid advies en om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers