Zoeken
Zwarte shutters in Breda

Van Eyck shutters

in Breda

Van Eyck shutters in Breda

We nemen een kijkje in deze prachtige ruime woning in Breda die haar modern-klassieke stijl combineert met ramen vol zwarte shutters!


zwarte-clarview-shutters-in-knusse-woonkamer.jpg

Wie deze ruime woning voorbijloopt ziet het meteen: alle ramen zijn voorzien van gladde, zwarte shutters uit onze Premium collectie gemaakt van massief Paulownia hout.


Shutters zorgen voor eenheid


Van Eyck shutters zijn een mooie toevoeging aan ieder interieur en kunnen verschillende ruimtes met elkaar laten matchen.

 

“We hebben niet veel aan het huis hoeven doen toen we hier kwamen wonen. We hebben slechts een paar aanpassingen gedaan naar onze smaak; de muren geschilderd, een houten lambrisering verwijderd uit de badkamer én zwarte shutters toegevoegd.

De vorige eigenaar had in iedere kamer andere gordijnen hangen, wat voor veel onrust zorgde. Nu we de gordijnen hebben vervangen door zwarte shutters wordt de hele woning één geheel. De shutters matchen perfect bij onze raamkozijnen; de kleur en stijl sluiten mooi op elkaar aan. Dat zorgt voor een strakke look en een eenheid aan het binnen- én buitenaanzicht” vertelt de eigenaresse.

Shutters en sfeer

Creëer extra sfeer met shutters als raamdecoratie. Door de houten shutters naar wens te kantelen is het eenvoudig om te spelen met daglicht.

“Ons interieur moest vooral warmte en sfeer uitstralen. De shutters dragen hier zeker aan bij. Het zorgt voor gezelligheid, privacy en geeft sfeer terwijl er nog steeds natuurlijk licht door de ramen naar binnen komt.” 

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Ervaring met Van Eyck shutters

De woonkamer heeft een oplopend plafond, waardoor sommige ramen schuin aflopen. Wij bieden maatwerk shutters en blinds, volledig naar wens. Zo matchen onze shutters altijd perfect bij ieder interieur en passen ze in verschillende raamvormen. Wat waren de ervaringen van deze familie met Van Eyck shutters?

“We hebben een prettige ervaring gehad met Van Eyck shutters. We zijn snel geholpen, het personeel is vriendelijk en het contact was goed. Tijdens het adviesgesprek wisten we eigenlijk al precies wat we wilden. De adviseur kon ons goed adviseren over het maatwerk en de lamelmaten.”

Je eigen shutters

Ook benieuwd naar ons advies over shutters bij jou thuis? Onze adviseurs denken graag mee over shutters bij jou thuis. Vraag een adviesafspraak aan door op onderstaande button te klikken.

Ik wil ook advies op maat!

Klik hier voor meer binnenkijkers