Zoeken
Shutters in Noord-Holland

Van Eyck shutters
in Noord-Holland

Van Eyck shutters in Noord-Holland 

Wij laten je binnenkijken in een indrukwekkende villa met een historisch karakter in een dorpje nabij Alkmaar in Noord-Holland! Wij zijn niet vreemd in steden en dorpen van Noord-Holland. Daar hebben we verschillende woningen mogen voorzien van prachtige shutters en/of blinds.

 

Laat je inspireren door deze stijlvolle villa, ontworpen door Studio Sluijzer, waarvan we vele ramen hebben mogen voorzien van mooie beitskleur shutters.

 

Copyright: Fotografie Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Van-Eyck-shutters-woonkamer-houten-luiken.jpgSfeervol & karakteristiek

Deze villa dateert uit 1800 en is een voormalig café. Na een grondige verbouwing is deze prachtige villa tot stand gekomen. Interieurontwerper Robin Sluijzer heeft bij dit ontwerp gebruik gemaakt van unieke, warme en gewaagde materialen. Hij koos voor stijlvolle, beitskleur shutters uit de Van Eyck Cottage collectie, waarbij de karakteristieke houtnerf mooi zichtbaar blijft. De shutters zijn op maat gemaakt en passen perfect voor alle typen ramen; zowel rechte als gebogen ramen, groot en klein. Deze beitskleurige shutters zorgen voor een sfeervolle, karakteristieke en warme toevoeging aan deze villa en worden prachtig in het interieur geblend.

Van Eyck shutters: úw specialist voor shutters in Noord-HVan-Eyck-shutters-dressing-Cottage-Collectie.jpgolland

Wij zijn specialist op het gebied van shutters en werken door heel Nederland en België. Onze regioadviseur komt graag aan huis voor een persoonlijk adviesgesprek en laat je de uitgebreide collecties zien van onze shutters in Noord-Holland. Zo kun je thuis bekijken wat mooi past binnen jouw interieur.

Om verliefd op te worden

De harten van veel interieurstylisten en -liefhebbers hebben wij al veroverd met alles wat shutters te bieden hebben. Wat deze raamdecoratie zo uniek maakt, is dat je de gewenste lichtinval & privacy in een handomdraai helemaal zelf bepaalt! Kantel de horizontale lamellen naar wens en creëer zo de perfecte sfeer in huis.

Advies aan huis?

Ben je benieuwd naar wat er bij je thuis mogelijk is voor shutters in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat. Onze adviseur komt vrijblijvend aan huis en helpt je ter plaatse bij het maken van de juiste keuzes voor jouw perfecte shutters. We maken dan ook direct een prijs op maat.
PRIJS OP MAAT
Klik hier voor meer binnenkijkers

Ook deze inspiratiekiekjes vinden wij het delen waard…