Van Eyck shutters in Noord-Holland 

Wij laten je binnenkijken in een indrukwekkende villa met een historisch karakter in een dorpje nabij Alkmaar in Noord-Holland! Wij zijn niet vreemd in steden en dorpen van Noord-Holland. Daar hebben we verschillende woningen mogen voorzien van prachtige shutters en/of blinds.

 

Laat je inspireren door deze stijlvolle villa, ontworpen door ‘’Studio Sluijzer’’, waarvan we vele ramen hebben mogen voorzien van mooie beitskleur shutters.

 

Copyright: Fotografie Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Van-Eyck-shutters-Fotogr-Jurrit-van-der-Waal-The-Art-of-Living-4.jpgSfeervol & karakteristiek

Deze villa dateert uit 1800 en was een voormalig café. Na een grondige verbouwing is deze prachtige villa tot stand gekomen. Interieurontwerper Robin Sluijzer heeft bij dit ontwerp gebruik gemaakt van unieke, warme en gewaagde materialen. Hij koos voor stijlvolle, beitskleur shutters uit de Van Eyck Cottage collectie, waarbij de karakteristieke houtnerf mooi zichtbaar blijft. De shutters zijn op maat gemaakt en passen perfect voor alle typen ramen; zowel rechte als gebogen ramen, groot en klein. Deze beitskleurige shutters zorgen voor een sfeervolle, karakteristieke en warme toevoeging aan deze villa en worden prachtig in het interieur geblend.

 

 

Van Eyck shutters: úw specialist voor shutters in Noord-HVan-Eyck-shutters-Fotogr-Jurrit-van-der-Waal-The-Art-of-Living-10-1.jpgolland

Wij zijn specialist op het gebied van shutters en werken door heel Nederland en België. Onze regio adviseur komt graag aan huis voor een persoonlijk adviesgesprek en laat je graag de uitgebreide collectie zien. Zo kun je thuis bekijken wat mooi past binnen jouw interieur.

We hebben tal van (kleur)mogelijkheden en bieden vijf verschillende collecties. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en het creëren van jouw perfecte shutters.

 

Om verliefd op te worden

De harten van veel interieurstylisten en - liefhebbers hebben wij al veroverd met alles wat shutters te bieden hebben. Wat deze raamdecoratie zo uniek maakt, is dat je de gewenste lichtinval & privacy in een handomdraai helemaal zelf bepaalt! Kantel de horizontale lamellen naar wens en creëer zo de perfecte sfeer in huis.

Ook verliefd geworden op onze shutters en/of blinds? Laat het ons weten. Wij komen graag bij je thuis voor persoonlijk advies en om alle mogelijkheden te tonen.

 

Advies aan huis   Stel een vraag

Ook deze inspiratiekiekjes vinden wij het delen waard…

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×