Zoeken

Van Eyck shutters
in Noord-Holland

Van Eyck shutters in Noord-Holland 

Wij laten je binnenkijken in een indrukwekkende villa met een historisch karakter in een dorpje nabij Alkmaar in Noord-Holland! Wij zijn niet vreemd in steden en dorpen van Noord-Holland. Daar hebben we verschillende woningen mogen voorzien van prachtige shutters en/of blinds.

 

Laat je inspireren door deze stijlvolle villa, ontworpen door ‘’Studio Sluijzer’’, waarvan we vele ramen hebben mogen voorzien van mooie beitskleur shutters.

 

Copyright: Fotografie Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Van-Eyck-shutters-woonkamer-houten-luiken.jpgSfeervol & karakteristiek

Deze villa dateert uit 1800 en was een voormalig café. Na een grondige verbouwing is deze prachtige villa tot stand gekomen. Interieurontwerper Robin Sluijzer heeft bij dit ontwerp gebruik gemaakt van unieke, warme en gewaagde materialen. Hij koos voor stijlvolle, beitskleur shutters uit de Van Eyck Cottage collectie, waarbij de karakteristieke houtnerf mooi zichtbaar blijft. De shutters zijn op maat gemaakt en passen perfect voor alle typen ramen; zowel rechte als gebogen ramen, groot en klein. Deze beitskleurige shutters zorgen voor een sfeervolle, karakteristieke en warme toevoeging aan deze villa en worden prachtig in het interieur geblend.

 

 

Van Eyck shutters: úw specialist voor shutters in Noord-HVan-Eyck-shutters-dressing-Cottage-Collectie.jpgolland

Wij zijn specialist op het gebied van shutters en werken door heel Nederland en België. Onze regio adviseur komt graag aan huis voor een persoonlijk adviesgesprek en laat je graag de uitgebreide collecties zien van onze shutters in Noord-Holland. Zo kun je thuis bekijken wat mooi past binnen jouw interieur.

We hebben tal van (kleur)mogelijkheden en bieden vier verschillende collecties. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en het creëren van jouw perfecte shutters.

Om verliefd op te worden

De harten van veel interieurstylisten en - liefhebbers hebben wij al veroverd met alles wat shutters te bieden hebben. Wat deze raamdecoratie zo uniek maakt, is dat je de gewenste lichtinval & privacy in een handomdraai helemaal zelf bepaalt! Kantel de horizontale lamellen naar wens en creëer zo de perfecte sfeer in huis.

De werkwijze van Van Eyck shutters

Bij Van Eyck shutters passen we onze eigen werkmethode toe. Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op veel tevredenheid. Door onze specifieke werkwijze laten we de klantwens uitkomen. We vertellen je graag hoe we dit doen.

Jouw wensen, onze expertise

Als je op zoek bent naar shutters in Noord-Holland, helpen wij je graag verder. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, komt er eerst een adviseur bij je woning langs. We bekijken de ruimtes waar je graag shutters geplaatst wil hebben. Hierbij kijken we naar de ruimte, lichtinval, het type raam en de vorm van je ramen. Nadat we dit hebben bekeken, luisteren we graag naar je wensen. Heb je voorkeur voor bepaalde kleuren of materialen? Zodra we een duidelijk beeld hebben van je wensen, maken we een prijsopgave. Ben je enthousiast, dan maken we direct een afspraak met de inmeetspecialist.

Shutters in Noord-Holland monteren

Tijd voor de afspraak met de inmeetspecialist! Hij komt langs om alles nauwkeurig op te meten. Daarna nemen we al je keuzes nog even door. Vervolgens gaan we de shutters produceren. Zodra de shutters gereed zijn, plannen we de laatste afspraak in. Onze vakmensen komen de shutters in je woning in Noord-Holland monteren. Als alles gemonteerd is en jij tevreden bent, laten we de ruimte weer netjes achter. Tijd om te genieten van je nieuwe shutters!

Advies aan huis?

Wil je graag inspiratie opdoen, bekijk dan eens onze inspiratiepagina. Hier vind je veel diverse voorbeelden van shutters in verschillende ruimtes. Naast dat je er veel shutters vindt, kun je ook inspiratie opdoen voor blinds (jaloezieën). Ben je benieuwd naar wat er bij je thuis mogelijk is voor shutters in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat. Onze adviseur komt vrijblijvend aan huis en helpt je ter plaatse bij het maken van de juiste keuzes voor jouw perfecte shutters. We maken dan ook direct een prijs op maat.


Ook verliefd geworden op onze shutters en/of blinds? Laat het ons weten. Wij komen graag bij je thuis voor persoonlijk advies en om alle mogelijkheden te tonen.
PRIJS OP MAAT
Klik hier voor meer binnenkijkers

Ook deze inspiratiekiekjes vinden wij het delen waard…